League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
"A league of legends nevû játékkal már régóta játszom, a kezdeteknél regisztráltam jelenleg a második karakteremmel taposom az ipart és ezt nézheted meg élõben remélhetõleg!" by kriszto
hTTp://ror.hu/
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hol teláltad ezt a gyöngyszemet?<#pias>#pias>
hTTp://ror.hu/
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
やられたらやり返す。倍返しだ!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
やられたらやり返す。倍返しだ!
██
Kumiho #2179
Kumiho #2179
...
anivia OP ? sose volt op szvsz, erõs hõs ha sokat engedik farmolni, de semmikép nem op
brand volt op, most már nem, mert a kisebb range nerfjei miatt, higher-risk/rewardos hõs lett, és ha kicsit is tudsz figyelni a w-jére még csak
játszani sem annyira nehéz ellene
szerintem(mondom, szerintem) jelenleg az egyetlen OP AP hõs le blanc, ez viszont nem zavar, mert ha nincs banolva akkor pickelem 😄( de komolyan, le blanc sosem volt komolyabban nerfelve mióta kijött, pedig nem tegnap volt)
Miért? :/
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Jó Anivia, de sokkal jobban OP midesek is léteznek. Az már más kérdés, hogy baromi könnyû vele elsõt killelni mert az emberek 90 százaléka olyan, hogy ha kevés a HP-d, neki meg kicsit több akkor rád ragel, letesz tojásba, õ meghal, te felkelsz full HPval. De a tojás valóban csak az elején hasznos, 6os szint után már akkor is meghalsz ha turret rangen kívül tojásba esel egy enemy ellen, mivel simán lesz annyi Apje, hogy a skilljeivel kinyírjon mire felkelsz. Egy Brandet vagy Kassadint de még egy Cassiot is jobban utálok megkapni midre mint egy Aniviat.
Why so serious?
És voltam már Anivia ellen is, igen, rá egyébként rendszerint Brandet pickelek, ha van.
Anivia ellen is csak meg kell tanulni játszani, nyilván, aki nem ismeri, nem képes counterelni, veszíteni fog ellene.
Amúgy csak szerintem túl erõs Brand? Õt például miért nem balanceolják? <#miaz>#miaz>
Ja és ahogy elõttem írták, vedd el Anivia elõl a bluet : D
Kumiho #2179
Veigarnak is van stunja, ú, Brandnek is van stunja, jé, és ezeknek nem az utlija, hanem egy abilitije sztánol.
Aniviától sosem ijedek meg miden, nem szabad rárédzselni, ha fent van a tojáska, egyedül ez lehet bosszantó, amikor bedájvolod, és szívsz miatta. Egyébként Aniviára csupán ezeket pickelném: Veigar (na és az õ ultija miatt miért nem sír senki?), Brand, Morgana, Kassadin, Cassio, Annie, Ahri, Swain, Orianna, Lux, kit hagytam ki? Vagy AP Sion.
Kumiho #2179
Csak tudod van egy ilyen fogalom hogy 'sleeping OP' ami azt jelenti hogy egy karakter OP, csak nem veszi észre a sok ökör, mert kijön egy új champion és arra verik a nyálukat.
Durván 20 meccsem van aniviával rankeden 3 millió damagel, és 5,5 feletti a KDA ratioval. Mindez nem azért mert tudok vele játszani. Tudod mibõl áll anivia? elnyomod az ultid 1 secre, és ez idõ alatt beleküldesz az enemybe egy E betût ami NEM SKILLSHOT.
Gankelni nem lehet mert van falad + stunnod. Ha mégis legankelnek akkor átmész tojásba, elõtte torony alá flashelsz és full hpval felébredsz..
Na ehhez nem jó játékos kell, hanem 1 csöppnyi ész. És most jöhet a sírás hogy brandnek nagyobb a range, meg hogy veigarnak is long range stunja van de Anivia egy OP SZARDARAB aminek nem nagyon van counterje csak ezt kevesen tudják. (gondolom most majd tiltani fog hogy én hülye vagyok mert itt már sok ember vert el aniviát miden lvl 15ös normal gamebe)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Kumiho #2179
Csesszi Oriannája pl bárkit lever miden <#idiota>#idiota>
Látok béna Aniviákat, Gragasokat pláne, Morganakat, akiket egy Eve is hátba szedne miden.
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX