League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez így igaz, de nem sokan szoktak negoval kezdeni lb ellen, meg ugye ha vissza még nego-t venni akkor hiába fog beléd keveset sebezni, te se fogsz sebezni semmit, viszont lb gankernek is kiváló, lvl6-7-en supportot pl egy skill kombóval nullázod szinte ha jól jön ki, és azért végjátékban sem annyira szörnyû szvsz

25. percnél elszállt több, mint 50 kill 😄 Az a komoly játék.
Fec papa
Hát kinek mi, inkább visszafekszem aludni. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Garantáltan bearanyozza a pénteket <#taps>

Kumiho #2179

[Rush]
dede😄
"A league of legends nevû játékkal már régóta játszom, a kezdeteknél regisztráltam jelenleg a második karakteremmel taposom az ipart és ezt nézheted meg élõben remélhetõleg!" by kriszto

hTTp://ror.hu/

Grr1234
Ez ugye nem lvl 30?

[Rush]
még menõ ez a 2en állunk toppon a bokorban first bloodra várva😄

[Rush]
jaja, azt én is néztem😄

Gordis2k
Tetszik hogy nem cicomáz lvl 30on van vagy 5 hõse+ a free

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

[Rush]
és ez lvl30-as meccs volt????? nemááá<#guluszem1>

[Rush]
"ez a mienk, ez a mienk...ez má a mienk^^

Hol teláltad ezt a gyöngyszemet?<#pias>

Gordis2k
És közben egy kis Magyar életkép+dráma!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
😛😛

[Rush]
Nehogymá veszítsünk innen" 😄 honnan?

Győri Devi
már nézem egy jó ideje de kegyetlen XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

SzirmosSzisza
Szóljatok már neki, hogy Cho-val nem rossz, ha az ember stackeli az ultiját 😄DD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
:3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[Rush]
jájjj<#idiota>

Győri Devi
új kedvenc streamem <#idiota>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Grr1234

Hogy rühellem regit, kibaszottul iritáló feje és hangja van 😄 Le-blanc-al nem tudom milyen enemy ellen játszol (@eftörsokk), de veszel ellene egy negatron cloacok, kis hp-t (késõbb banshe) és max ks-elni tud, míg anivia lategame-ben is csúnya dmg-et okoz, fõleg, ha az ultijában tudják tartani az enemy-t.
Pyotr
most kerültem össze TSM Regiibro ellen 😛 gondolhatjátok mi lett az eredmény...még szerencse nem streamelt😊

&#9608;&#9608;

jazzy
Na majd lanon meglátjuk
Atwa
Ez valami rage quit volt a végén ?<#idiota>Mindenesetre mindig is ellenszenves volt számomra az egész M5,jó látni hogy ennyire durván elpicsázzák õket.

ronihun
ezt mondtam, hogy a CLG.eu elég kiráy, jelenleg 15-0 a kill arány clgnek

...

Atwa
M5ösök elkezdtek streamelni,most megy épp meccs CLG eu ellen 😛 hát nem állnak túl jól ...<#idiota>

Cassival és malzával lvl hat elött sincs gond velük...Kassadin meg lvl 6-tól bárkit szét szed miden.
böröczk
Ja, nagy menekülõbûvész õ is (de hát bûvész is, nem? <#idiota>), viszont ha kap egy stunt, tanuntot, stb. onnantól vége. Nyilván, ha szarul fókuszol az ellenfél, könnyen kikapkodhatod a squishyket vele, ezt aláírom, én is szoktam, de premade-ben már nem merek LB-t pickelni, pedig nagyon szeretem.

Kumiho #2179

egyébként az új hõs artja valami kegyetlen király 😄

nem értek egyet teljesen, törékeny hõs az tény, de annyira nem high risk, aránylag elég könnyen, akár sérülés nélkül ki tudsz vele szedni 1 embert ha jól kijön a lépés, és ki is tudsz ugrani utána

böröczk
Mert õ is high risk - high reward alapon mûkszik, Vayne mellett tán a másik legtörékenyebb hõs. Egyébként szerintem lategameben már nem sokat ér.

Kumiho #2179

ronihun
egyik se op, leblanc ha jól játszanak ellene early game, nem fog sokat érni késõbb, anivia meg nagyon jó és tényleg kevesen játsszák de távol áll az optõl

...

böröczk
Remélem, vemhes lesz.

Kumiho #2179

lol
anivia OP ? sose volt op szvsz, erõs hõs ha sokat engedik farmolni, de semmikép nem op
brand volt op, most már nem, mert a kisebb range nerfjei miatt, higher-risk/rewardos hõs lett, és ha kicsit is tudsz figyelni a w-jére még csak
játszani sem annyira nehéz ellene

szerintem(mondom, szerintem) jelenleg az egyetlen OP AP hõs le blanc, ez viszont nem zavar, mert ha nincs banolva akkor pickelem 😄( de komolyan, le blanc sosem volt komolyabban nerfelve mióta kijött, pedig nem tegnap volt)

ronihun
hááhá

...

böröczk
Valaki kérem árulja el nekem, miért van a következõ: ha összedobunk public meccsen egy korrekt csapatot, és miután a solo championomra rápickel egy másik solot utolsó pillanatban, majd közli, hogy õ solo top, majd átvált revive-heal-es twitchre , hogy akkor õ most trollkodni fog, és double top, és leszarja a játékot.
Miért? :/

Kumiho #2179

böröczk
zsinórban egymás után két játék, ahol a nyomorék dzsungeles, miután fídelt, kilép, gyûlölöm ezt a játékot, miért engedik, hogy ilyen retardáltak játsszák, miért? beinstalockolja ww-t dzsungelve, majd a 3. halálánál rédzskvitel, hogy száradna ki a belük az ilyeneknek.

Kumiho #2179

böröczk
Cassiopeiára gondoltam

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
TSM-esek most húzzák fel a karijukat EUW-n, tök vicces, hogy low lvl-ek, meg emberek írnak all-ba, hogy I'm on stream :-D

Anivia ultija stunol? <#fejvakaras>
Clarity és nem kell blue. 😄

Jó Anivia, de sokkal jobban OP midesek is léteznek. Az már más kérdés, hogy baromi könnyû vele elsõt killelni mert az emberek 90 százaléka olyan, hogy ha kevés a HP-d, neki meg kicsit több akkor rád ragel, letesz tojásba, õ meghal, te felkelsz full HPval. De a tojás valóban csak az elején hasznos, 6os szint után már akkor is meghalsz ha turret rangen kívül tojásba esel egy enemy ellen, mivel simán lesz annyi Apje, hogy a skilljeivel kinyírjon mire felkelsz. Egy Brandet vagy Kassadint de még egy Cassiot is jobban utálok megkapni midre mint egy Aniviat.

Why so serious?

jazzy
<#eljen> Én furcsállom, hogy kevesen játsszák, én speciel nem szeretem, de ha kicsit megtanulsz vele játszani nagyon durva..
böröczk
+ Nekem pedig Branddel 100%-os a winratiom, mert egy op fos. <#idiota>
És voltam már Anivia ellen is, igen, rá egyébként rendszerint Brandet pickelek, ha van.
Anivia ellen is csak meg kell tanulni játszani, nyilván, aki nem ismeri, nem képes counterelni, veszíteni fog ellene.
Amúgy csak szerintem túl erõs Brand? Õt például miért nem balanceolják? <#miaz>

Ja és ahogy elõttem írták, vedd el Anivia elõl a bluet : D

Kumiho #2179

böröczk
Maximum a tojása "op", de az is inkább idegesítõ, csak lane-n lesz haszna, teamfightban elcsordogál, kirántják, megfõzik, tükörtojás.
Veigarnak is van stunja, ú, Brandnek is van stunja, jé, és ezeknek nem az utlija, hanem egy abilitije sztánol.
Aniviától sosem ijedek meg miden, nem szabad rárédzselni, ha fent van a tojáska, egyedül ez lehet bosszantó, amikor bedájvolod, és szívsz miatta. Egyébként Aniviára csupán ezeket pickelném: Veigar (na és az õ ultija miatt miért nem sír senki?), Brand, Morgana, Kassadin, Cassio, Annie, Ahri, Swain, Orianna, Lux, kit hagytam ki? Vagy AP Sion.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ellopod a bluet elõle és counterelve van. Esetleg pofán kap egy silencet és akkor akkor kammilázik, hogy most mi van (mondjuk ez eléggé gyakori probléma AP carry esetén) 😄

Czdano
Na ne mondd 😮

Csak tudod van egy ilyen fogalom hogy 'sleeping OP' ami azt jelenti hogy egy karakter OP, csak nem veszi észre a sok ökör, mert kijön egy új champion és arra verik a nyálukat.

Durván 20 meccsem van aniviával rankeden 3 millió damagel, és 5,5 feletti a KDA ratioval. Mindez nem azért mert tudok vele játszani. Tudod mibõl áll anivia? elnyomod az ultid 1 secre, és ez idõ alatt beleküldesz az enemybe egy E betût ami NEM SKILLSHOT.

Gankelni nem lehet mert van falad + stunnod. Ha mégis legankelnek akkor átmész tojásba, elõtte torony alá flashelsz és full hpval felébredsz..

Na ehhez nem jó játékos kell, hanem 1 csöppnyi ész. És most jöhet a sírás hogy brandnek nagyobb a range, meg hogy veigarnak is long range stunja van de Anivia egy OP SZARDARAB aminek nem nagyon van counterje csak ezt kevesen tudják. (gondolom most majd tiltani fog hogy én hülye vagyok mert itt már sok ember vert el aniviát miden lvl 15ös normal gamebe)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Mikor fogjátok fel, hogy nem a csampion a lényeg, hanem, hogy ki hogy játszik vele.
Csesszi Oriannája pl bárkit lever miden <#idiota>

Látok béna Aniviákat, Gragasokat pláne, Morganakat, akiket egy Eve is hátba szedne miden.

Kumiho #2179

Czdano
Megnézném egy anivia v egy gragas ellen mit csinálnál..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kassadinal én is odacsapok, de Vladdal... 6 meccsbõl egyet nyertem, és most sikerült elõször több killt összeszedni mint halált -.-