League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Maraton, szóval legalább 1-2 nap <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Ugye milyen jó lenne most ehelyett egy: "Stream 😮N" felirat és mögé zárójelbe hogy mettõl meddig tervezed? <#ravasz1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Go heal, dude

lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Nem tudsz a helyükre hozni olyat, akik "híresek". TSM, CLG, Dig, Crs. Ezek a húzónevek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Jó reggelt

jazzy
Különben én csak most realizáltam, hogy nem ARAMozás miatt Diszkvalifikálták õket, hanem mert Dignitas direkt eldobta a gamet Curse javára. Gondolom ez mindenkinek világos volt, csak én nem fogtam fel, azt hittem a riotnak nincs humora, mert a szabályzatban nem látok olyat, hogy nem lehet aramozni, így viszont teljesen egyetértek a Riottal, sõt erre a versenyre sem engedtem volna õket, kizártam volna egész s2bõl.
SzirmosSzisza
Érdemes ránézni, esetleg sajátot írni :é

Én Rammust egy szóval nem említettem, amúgy earlyben van némi dmgje a tnakoknak, igen.

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
<#nezze>

jazzy
Azért annyit helyesbítenék, hogy a végjáték volt nagyon-nagyon izgalmas, addig (és akkor is) a CLG retard taktikát játszott, amit nézni full unalmas, de mégis ami kikerekedett a végére az mindent ütött.

Szerk: Ja csak a végjátékot linkelted te sunyi <#hehe>
SzirmosSzisza

Cobra.
Nem sok, ugyanis 0.2-.03 közötti AP szorzója van. Amikorra meg megvan az Abyssal, addigra a range carryknek is van 1800-2000hp-juk. Abból meg 3 skillel leveszel max 800-at.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

leonának is egy abyssal és meglepõdsz mekkora sebzése lesz.
jazzy
Nem tudom nézi-e valaki a North American Regionalst, de ezek milyen durva meccset játszottak most azt brutális 😄 Phreak sokkot kapott 😄
SzirmosSzisza
Mivel annak van tétje nem hiszem 😄

jazzy
Oda se mernél nézni csak streamen bámulod
Különc
Holnap vajon a TSM és a Curse ARAMoznak majd?

SzirmosSzisza
Gondoltam elviszem az új Sona skint egy körre. Singed top 0/9 és neki állt feljebb, hogy lagol, ad carrynknek meg minden mondata végén 2 XD volt ...

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc

SzirmosSzisza
Írd be Googlebe a nevét, amúgy a "yeti"

Elsõ nap összefoglaló

Fec papa
Az ki?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Új Sona skin vásárolható 😊

Különc
Rachellel nem mernek pacsizni néhányan, kockagecik

OTT VAN QTPIE, EZAZ!

nem hiszem el hogy 2000 winnel nincs akkora overall knowledge-d( knowledged, ez aztán a szép szó 😄 ) hogy bármelyik posztra jó legyél már 1200 elo-n 😛

BoneDragon
Oké, itt a hétvége elõbukkantak a fogyatékosok. Hétvégére off. 😊

Cobra.
Leona pl sebzés nélküli tank, cserébe van 2 stunja meg egy ráugrása. Shen az aoe tauntjával meg az ultijával megint csak nagyon jó tank, viszont mellé van elég komoly sebzése is. Rammusnak kevesebb a cc-je, cserébe talán a legnehezebben megölhetõ tank és elég komoly sebzése van.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Különc
<#szomoru1>

böröczk
Mondja, aki megjarta mar minden akkontjaval a 2000+os elo heavent 😄(sajnos telefonrol nem megy a zabos szmajli)
Donnak igaza van, de sajnos a leirasa tulnyomoreszt utopia, ha az altala leirtak szerint tortennenek a dolgok, mindenki lolt jatszana.
Bandris vagy ki valoban kisse korlatolt a kulturalt kommunikacioban, de ertjuk mirol beszel, ha mas nem, legalabb Cicanak ujabb tamado felulet.
Jazzyket pedig szeretem, de csak miota otthagytam Kuloncot easten.

Kumiho #2179

"csak negyed annyit mint egy DPS". pont a negyed annyin bukik meg.....ezek szerint nem játszottál még olyan rammus ellen akin nem volt sebzés növelõ item (armoron kívül) és úgy tolja az 1000 sebzést pedig csak dübög melletted.
NagyiBMX
"Egyértelmûen tank Fiddle"

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc
Zippo, szerinted?

Akkor mi a pure tank, aminek nincs autoattackja? 😄 MMOkban is sebeznek a tankot, csak negyed annyit mint egy DPS és cserébe több a defük.

Alistar se true tank..sõt. pont régebben volt vitám egy haverommal õ nagy dotás (de lol-ozik is) és õ már akkor váltig állítota ,hogy nincs pure tank a játékban. és valamelyest igaza van. talán Rammus és Shen az aki esetleg, de nekik ott a "tons of damage" ami nem egy tank jellemzõje kellene ,hogy legyen.
Még most is vannak full tankok LoLban... Lásd pl. Alistar, csak hogy egy népszerût említsek. (Mellesleg még ha az offtankra azt mondja, hogy tank, azért se kell elküldeni az anyjába, lol.)

Fabio Capello
Már megbocsáss, de te jöttél ide a topikba rinyálva, hogy mekkora trash az 1200 elo, majd amikor itt páran megpróbáltak rávilágítani az esetleges problémákra, vagy tanácsot adni neked, egyenként lehurrogsz mindenkit hogy "FÚ DE NEKEM VAN 2k MECCSEM NE OKOSKODJÁÁÁÁ", akkor mégis mit vársz, mit fogsz visszakapni?

Egyáltalán, ha annyira tudod a dörgést, akkor minek jöttél ide nyafogni? Nyilván megvan a csodaszered, hogyan mássz ki, gondolom így alakulnak ki az "I XY or I feed" játékosok.

Arról meg végképp le lehet szokni, hogy "azért vagyok 1.2k elon, mert minden csapattársam noob, feedel és egy retard". Keresd magadban is a hibát, hidd el, fogsz találni olyat, amin változtathatnál. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a csapattársaid nem rosszak, hibáznak õk is, de nem foghatsz mindent rájuk, vagy ha mégis, akkor te sem vagy különb tõlük.

Az arcodból pedig nagyon gyorsan vegyél vissza, mert így nem lesz boldog életed itt a topikban.

SzirmosSzisza
Tank poszt nincs a LoL-ban kb 2 éve, vagy megtanulsz alkalmazkodni, vagy maradsz 1200-as elon és te leszel az akitõl mindenki fél, nehogy csapattársként kapja ki 😊

Neked meg kioktató okoskáé.
Nem tudom, én azt vettem észre, hogy ha a top lane feedel és meghal 4-5ször, akkor az a meccs többnyire bukta.
Fabio Capello
Viszont a stílusod egy kezdõé.

Minek okoskodsz? Baszod, van 2000 meccsem. Hidd el, tudom mirõl van szó.
SzirmosSzisza
Hát, 1400 ranked meccsel nehezen hiszem el, hogy olyat mondasz, hogy feedel a tank 😄

NagyiBMX
Szép világ lenne ha minden meccs ilyen lenne de már a lobbyban lejön hogy ezis hülye meg az is... mid or afk stb.

Fabio Capello
És itt eljutunk oda, hogy a LoL egy csapatjáték, nem pedig egyéni. Nem mindig van rá lehetõséged, hogy azt hozd, amiben a legjobb vagy, ezért kell minden poszton legalább közepes szinten játszanod.

A LoL nem úgy mûködik, hogy hello, én ADC vagyok és semmi más. A LoL úgy mûködik, hogy megmondod, hogy az ADC a legjobb posztod, DE alkalmazkodsz a csapathoz, ha szükséges.

Harmadrészt, a másik négy ember akikkel összekerülsz, most ránézésre tudják, hogy te vagy a #1 ADC EUW? 😊

Mondom, hogy nem kezdõ vagyok, hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Ha van 1200 ranked meccsem ad carryként, akkor talán úgy van a legjobb esélye a csapatnak, ha azt játszom. 1400 elo fölötti játékokban is megállom a helyem. De hiába játszok jól, ha elo hellben balfasz a support és feedel a tank.

Különc
1 pofonos gyerek az

Múltkor volt egy gyerek rankeden aki így kezdte "I only play jungle Shen". 😊

Why so serious?