League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
A szervert lehagytad.

Sziasztok!
Egy elég kemény csapatot akarunk összerakni amit Season 3-ba izzítanánk be!
Akit érdekel és jó játékosnak érzi magát az írjon itt vagy ingame, nevem: wudoO. Jó lenne ha mind a 9 slot minél elõbb betelne, mivel az új szezon nem ma-holnap jön viszont addigra össze is kell szokni és meg kell találni ki melyik vonalon dominál.
Feltételek: minimum 16 éves legyél, de a 18-20 felettinek jobban örülünk. Ez a komolyság és megbízhatóság szempontjából fontos!
Legyél rugalmas - van aki dolgozik, van hogy több mûszakban tehát lehet csak délelõtt vagy csak éjszaka érnek rá. A lényeg hogy ne legyél eltûnve és minél több eredményes meccsünk legyen.
Minimum 500 win, 35 karakter (a heti rota nem számít).
Hallgasd meg a csapat társaid tanácsait, ne legyél önfejû, persze tartsad magad jónak de tudd hogy lehetsz még jobb és még jobb!
TeamSpeak 3 headsettel együtt követelmény!
Lehet viccesen hangzanak a fenti sorok de akkor is megszeretnénk próbálni komoly eredményeket elérni majd S3ban <#taps>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Heti free-k :

Janna
Cho'Gath
Corki
Varus
Riven
Mordekaiser
Jarvan
Mundo
Vlad
Annie

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Mid: Galio
Bot: Nunu+Kog
Top: GP
Jungel: Amumu
Ha ilyen set uppol lose az gáz 😄
SzirmosSzisza
Malph, Zyra, Amumu esetleg még Kayle.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nunu, Galio combohoz ki lenne még jó? Vagy mit gondoltok róluk? Mi játszottunk párat haverommal, ugyan csak kis accounton, de nagyon arattunk vele 😄 Sajnos nagy accounton skilles emberek ellen nem próbáltuk :/ Mondjuk ha nincs ulti nem sokat érnek, az ad carryt le tudják burstolni, azt csõ. De menekülni a két buffal nagyon tudnak 😄 Nincs ami beér.
SzirmosSzisza

Fec papa
😄DDDDDDDDDD

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
Cica, tekintve hogy szeptember 10.-ikét írunk itt a fenti hsz-edet a North American Regionals-al kapcsolatban nem szeded le ? <#idiota> Nem mintha rontana a topik esztétikai értékén csak már kurvára nem aktuális <#zavart1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
eSport is sport!😄

böröczk
Te is BME-re jársz? : D

Én itthon csücsülök szépen egész nap, kihasználva a sportnap adta lehetõségeket. <#banplz>

Kumiho #2179

Különc
FUUUU

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Egyetemi Sportnap. Sör 200 Ft

Különc
Szünet? Memé?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk

Kumiho #2179

jazzy
SzirmosSzisza
Úha, pedig akkor még otthon vannak a low skilled családapák <#hehe>

Most viszont tuti csak értelmes emberek kapsz, mert szünet van a sulinkban <#idiota>

jazzy
Ugye? Pedig én tegnap mentem egy rankedet és nyertem! VASÁRNAP!
ahh, el is felejtettem ilyenkor mennyire jó délelõtt lolozni 😊

böröczk
Early Riven, de ha elsõ hazamenetelkor veszel Irelianak egy chainvestet, Riven meg van lõve onnantól.
Lategame pedig egyértelmûen Irelia. Én mindenképp rá szavaznék, de volt már, hogy Ireliara Rivent pickeltem, viszont Rivenre válogatás nélkül Ireliát szoktam. <#idiota>
Hajrá!

Kumiho #2179

Atyaisten ezen hangosan visítottam 😄

TBTPumpa
Itt a leírás és link hozzá:
http://lol-hungary.hu/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=5&id=37450&Itemid=296

Hátránya, hogy béta szerver, de minden újítás itt jelenik meg elõször (a legújabb championok is) és magas a ping: 140-150.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
A szokványos felállás: 2 top, 1 mid, 2 bot.

Bár itt az elsõ 10 percben Solotop voltam, mert Darius AFK volt. Mire a 4.-ik szinten voltam, akkor tápászkodott fel hozzám lvl 1-el.

De láttam ma már többször olyat is, hogy 3 top, 1 mid és 1 botlane a First blood-ig.
Egy behúzós karakterrel a brushban vannak toplanen. A gyanútlan arra megy és egy Blitz vagy Darius behúzza. A másik kettõ hõs meg lecsapja aztán meg is van a First blood 400 aranyért és 200-200 aranyért az Assistoknak. Ezután megy le az egyik karakter botlane-re.

Ezt a PBE-t hogy tudom kipróbálni? Külön klienst kell hozzá letölteni?

TBTPumpa
Solotopra Irelia jó választás lehet.
Riven is, õ viszont Jungel-be is mehet.

Irelia olcsóbb (4800 IP - Riven 6300 IP), de ha teheted PBE-n próbáld ki õket és utána döntsd el, hogy neked melyik tetszik és hogy melyiket veszed meg elõször.

SzirmosSzisza
Mert magas a normal elod 😊

Fec papa
Mind2 remek, sokkal jobb mint Garen és Darius az én véleményem szerint. Én Ireliát mondom, de akármelyik jó, amelyik szimpatikusabb.

Fec papa
Erre szoktam írni ingame hogy Welcome to Blindpick. 😄

Czdano
Az elmúlt fél évben nem találkoztam olyan normal gamel, amiben ne lett volna aktuális meta..de mindegy 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, régóta játszom már a játékot. Nekem leginkább a solotop jön be mint "poszt", így általában ilyen hõsöket veszek. Most is egy vásárlás elõtt állok, szerintetek melyik a legjobb hõs ilyen szempontból? Garennel szoktam "ownolni", meg mostanában néha Dariussal játszom, esetleg Pantheon.

Ireliára gondoltam... vagy esetleg Riven. Szerintetek melyik jobb? Köszi a segítséget elõre is!

Fec papa
Normal gameben minek keresel aktuális metát?

NagyiBMX
a klasszikus normal game amikor 2 föl 1 mid 2 le 😄D

Czdano
Ez melyik meta?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
De ott a HP poti van <#idiota>

TBTPumpa
Jobb cuccot nem találtam akkor hirtelen... Most vettem volna még egy Hextech cuccot vagy Rabadont? Fölösleges.

jazzy
Én 1-esre tenném, mindig ott tartom a wrigglest <#hehe>
TBTPumpa
Kellett Armor + AD + Lifesteal. És már minden Recommended cuccot megvettem... <#idiota>
A többség csak egy az egyben AP-s Katarinát épít. Én azért építek AD-re is, mert úgy sokkal hatékonyabb és nagyobb fájdalmat okoz az ellenségnek.

SzirmosSzisza
Azt a Wrigglest nem tudom hova tenni <#idiota>

TBTPumpa
Champion Select-nél srác rinyál, hogy ne Katázzak, mert hogy az mekkora egy sz@r karakter... De én mégis Katáztam így egybõl noob lettem.

Aztán mégis ilyen statom lett a végére

Ezeknek könyörögni kellett, hogy ne egyesével menjenek leölni 5 ellenséget... A mides Fizz rendesen feedelte Brand-et. AFK is volt a srác néhány percig.

Fenébe, pedig már direkt örültem. 😊

Why so serious?

Fec papa
Jaja, de akkor is kurvajó. XD

SzirmosSzisza
Nem 900 ELO, hanem lvl 5-ösök akik ellen játszanak 😄

Komolyan leesek ide, itt lehet fun játszani. 😊

Why so serious?

NagyiBMX
ebbõl az Alistaros kegyetlen😄DDD

Fec papa

SzirmosSzisza
Új medálok. Diamond :o

én voltam vele, ugyanolyan jó 😊 én nem is azért voltam vele sose mert hogy túl erõse meg ilyenek .. jó a W j meg az ultija van shieldje , és ezért jó

TBTPumpa
Nem kapott sok nerfet. Én még mindig összefutok vele enemy team-ben. Ha kap feedet és tud farmolni rendesen akkor még mindig nagyon erõs. Gondolom mostanában azért ritkább, mert már van új hõs és ezen a héten eléggé jó bajnokokat tett elérhetõvé a Riot.

szucsy89
Dianával mi a helyzet? Nerf óta nem nagyon látom, ennyire kuka lett?