League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De biztos.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Kumiho #2179
Gondoltuk, egy fw-ért fáradtan, de nem, lehetetlen.
Csigazabáló ostoba birkák.

Kumiho #2179
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És baromi színvonalasak a guide-jai, Akalisat is át lehet tanulmányozni, akit érdekel a kari 😛
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
szerintem blitz useless vaynel
Az hogy mit maxolsz nála, match uptól függ.
Én Gravesnél és Urgotnál true damage-t maxolok, Tristana vagy Corki ellen e-t. Caitlyn, MF és hasonlóknál q-t értelem szerûen.
De Corki, Ezreal ellen jobb nem pickelni Vaynet manapság, hála ennek az új, égadta agresszív bot lane metának. <#idiota>#idiota>
Tulajdonképp Vaynet pont earlyben lényeg lekapcsolni, ha ez nem megy, akkor a lategame az övé.
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Amúgy ja, de legalább mindenki egyenlõ esélyekkel indul, illetve, ha úgyis csak ARAM lesz, már már mindegy.
Kumiho #2179

Eternal life; endless torture.
Syndrat senki ne vegye meg, mert gtronic megmondta, hogy fos, ahogy van.
Én szemely szerint orulok, h vegre egy skillesebb champion, erdekes mechanikaval.
Don, ennyit a hazibajnoksagrol?😄
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
szarnak egy pofon, már elnézést
vissza húzom magam goldra, és utána shaco support, aztán ha valaki beszól majd mondom hogy gold vagyok kit érdekel 😄
több balfasz lesz, és mivel nincs veszteni valójuk beleszarnak 😊
biztosan nem lesznek majd tömeg gyártott eladó high rate accok, aztán nekem nem szólhatsz be hogy duo top, mert diamond ratem van
(szélsõséges példa, rá lehet érteni minden szintre, kinek mi fekszik )
Nekem a Current elom 1539, a Top elom 1572.
Holnaptól a top elom 1539 lesz.
Még google fordítóval is: "mi visszaállítás Top minõsítés minden játékos saját Jelenlegi minõsítés"