League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki esetleg tervezte mostanában rúna oldal vételét, és nem vette volna még észre, annak szólok, most 1 áráért 2 db jár (ip-ért és rp-ért is )

Még ha az a lulu "ad" is volt. a team teljesen fennmaradó része csak magic damaget okoz...nem jó döntés 😊
kapok egy kis farmot itt ott, és hidd el tudok mit kezdeni

Dixtroy
Ha earlyben elpicsaztak, akkor a late gamera mar nem hiszem, hogy barmit is tudsz magaddal kezdeni.
De biztos.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

amit az ezust kap , az mit jelent ? vlami ezustos betoltõ képernyõ vagy mi ? angol nem az erõséggem

Ad lulu az elején nagy flash, de lategamere nem skálázódik, és egyre gyengébb lesz ahogy megy az idõ.

én pentát simán tolok late gameban , van is 3-4 vagy több quadrám 2x annyi, nem az én mindig early gameban kapok ki ( ha kikapok) és nem tudok mit kezdeni egyszerûen ... early a gyengém !!!

böröczk
Mi a gond vele? Nem láttál még as/ad Lulut? GBob, amikor kijött, éjjel-nappal azzal tolta.

Kumiho #2179

Dat enemy comp
böröczk
Ezen a szerveren normalozni még eastnél is borzalmasabb, ez volt az utolsó.
Gondoltuk, egy fw-ért fáradtan, de nem, lehetetlen.
Csigazabáló ostoba birkák.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Vagy talán restartolod a kliensedet.

TBTPumpa
A játék kliensében: Synda now avaliable... És mégsem. Lehet, hogy ma este érkezik a szeptemberi javítás és holnap már valóban elérhetõ lesz az új champion?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
Vágom, õ volt eddig a kedvencem, most már ez a Kami gyerek, only Akalival húzta magát 1500-1900-ig <#idiota>
És baromi színvonalasak a guide-jai, Akalisat is át lehet tanulmányozni, akit érdekel a kari 😛

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Naja, az a baj, hogy én itt magyarázom, de személy szerint én több LoL-t nézek mint játszok, aztán csak abból okulok, most pl ha jól tudom ~2500 számít top elonak. Pro játékosok közül meg egyedül Doublelift az aki elmeri vállalni Vaynet, de õ viszont tényleg nagyon jó vele 😄 (hint: Doublelift vayne penta @ youtube)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
szeretem nagyon varust !😄

Igy van. Varus? Nem népszerû ?

SzirmosSzisza
Hát, earlyben régen is trágya volt, de igazából nagyon ritkán játszanak vele. Mindenki Ez, Corki, Graves-t tol.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mai napig le OP-olnak minden menetbe ....

Vayne fossá lett nerfelve, a lõtávolsága talán a legkissebb az összes carryé közül. Régen mekkora táp volt...

szeretek vaynel játszani , de mostanába elver minden ezreal, pl most is ezreal nunu,én meg blitz, és simán kikaptunk, de ha bezzeg velem van nunu és ellenem úgyanúgy ezreal jannaval , akkor is kikapunk ..

szerintem blitz useless vaynel

böröczk
Ha falnak "baszod", nem tudom, de ha falnak lököd, és stunolod, akkor durván rádamage-l pluszba (ad függõ nyilván).
Az hogy mit maxolsz nála, match uptól függ.
Én Gravesnél és Urgotnál true damage-t maxolok, Tristana vagy Corki ellen e-t. Caitlyn, MF és hasonlóknál q-t értelem szerûen.
De Corki, Ezreal ellen jobb nem pickelni Vaynet manapság, hála ennek az új, égadta agresszív bot lane metának. <#idiota>

Tulajdonképp Vaynet pont earlyben lényeg lekapcsolni, ha ez nem megy, akkor a lategame az övé.

Kumiho #2179

NagyiBMX
Ezreales vagyok, majd találkozunk boton

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

valaki vaynes,melyik spellt maxoljam elöször ? van ugye a Q 30% hp dmg vagy micsoda , W ugye true dmg nem kell magyarázni, akkor E ami a falnak lökve stun, alapból a lökése is sebeze de ha falnak bassza + dmg, na volt olyan hogy azt maxoltam ki és mikor falnak basztam néztem mekkorát dmgelt, viszont a W is nagyon kizietendõ😄 szóval valaki ! hahó

SzirmosSzisza
Örülhetsz, akkor hogy nem brazil vagy ausztrál vagy 😄

Amúgy ja, de legalább mindenki egyenlõ esélyekkel indul, illetve, ha úgyis csak ARAM lesz, már már mindegy.

böröczk
200+os ping gondolom. Skillshot elég necc, last hitrõl nem is beszélve. Játszhatatlan, én is csak customben szoktam megnézni az új skineket, meg tesztelni az új karik skilljeit.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
PBE-vel mi volt a baj ?😊

Fabio Capello
Community Coordinator

phreak milyen szerepet tölt be a ritonál? sose értettem xdd

Eternal life; endless torture.

Fabio Capello

Fabio Capello
Amíg a szerverrõl nem bír megegyezni a társaság, addig felesleges további részleteken dolgozni 😊

böröczk
Csesszi, rankedezhetsz ezek szerint tovabb, mar igy is ugy is tied a janna skin?
Syndrat senki ne vegye meg, mert gtronic megmondta, hogy fos, ahogy van.
Én szemely szerint orulok, h vegre egy skillesebb champion, erdekes mechanikaval.
Don, ennyit a hazibajnoksagrol?😄

Kumiho #2179

jaaaaaaaaaaaaaaaaa . ok

szerintem snydra szar, nekem nem tetszik ! spotlight

Fec papa
életkorodra gondolt a 25-30al. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

szóval lényegében mostantól a badge lesz a top elo-d és az alapján fogja adni a rewardot

szarnak egy pofon, már elnézést

vissza húzom magam goldra, és utána shaco support, aztán ha valaki beszól majd mondom hogy gold vagyok kit érdekel 😄

top elo 1370 mostani 950 körül 😊 ott az tényleg szépen mutatott
tájékoztatlak hogy egy talpra esett pozitív ember vagyok és el mosolyodtam mikor írta a dragon hogy 20-30 játék ,azért raktam oda egy mosolygós fejet, a gond itt azzal van amúgy hogy nem ismersz és így nem érted én miért vagyok ilyen 😊)😊

1400 a top elom és most 1250-1300 körül vagyok MINDIG ! jaj istenem 😞 elveszik a top elomat, pedig olyan szép volt

tehát ezek után még nehezebb lesz elo-t szerezni 😄
több balfasz lesz, és mivel nincs veszteni valójuk beleszarnak 😊

Azért, hogy több "bátorságot" adjon az embereknek, hogy húzzák magukat, mert nincs mit veszteniük.

ok, de ez miért is jó ? teszem azt elérem diamond I-et, és onnantól bármit csinálhatok ? mondjuk kihagyok 3 hónapot, totál béna leszek, elszúrom mások játékát, feedelek, leesek 800-ra, de kit érdekel, hisz úgy is diamond vagyok

biztosan nem lesznek majd tömeg gyártott eladó high rate accok, aztán nekem nem szólhatsz be hogy duo top, mert diamond ratem van

(szélsõséges példa, rá lehet érteni minden szintre, kinek mi fekszik )

De.

Így van.

jazzy
Tehát szemléltessük példával mert szerintem nem egy dologról beszélünk:

Nekem a Current elom 1539, a Top elom 1572.

Holnaptól a top elom 1539 lesz.

Morphh
Most elemezd csak az angol mondatot

Frostyc - East

Morphh
Így van

Frostyc - East

jazzy
"we are resetting Top Rating for all players to their Current Rating "

Még google fordítóval is: "mi visszaállítás Top minõsítés minden játékos saját Jelenlegi minõsítés"
Morphh
Nem😊

Frostyc - East

jazzy
Tehát akkor ezt javítanám kapásból: a Top elod ugrik a Currentre. A többi ok.