League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem írtam be semmit😛
mind1 azóta is várok, hogy beengedjen
Fec papa
"pont mikor leírtam akkor váltott online státuszra" 😄D

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Akali's Spies, Gold Division IV, jaj de jó nekem
NagyiBMX
Igen mert azzal a "kóddal" vált át unavailable-ról Online-ra 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

over 20000 😊😊 1,2 óra

pont mikor leírtam akkor váltott online státuszra, de 28perc mire be tudnék lépni.. ok! haha
NagyiBMX
Patch már tõlthetõ jaja, amúgy meg rányomsz bal klikkel a play-re és csak úgy oda beirod a következõt :

there is no urf level

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Nálam már tölthetõ a patch.

még mindig nincs West
j0nNyKa
hat szerintem minimum 975os lesz a panda annie, de azon se csodalkoznek ha 13xx-es lenne (1350?)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
1250-en voltam és 3-at vesztettem. 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Az Annie témához meg annyit, hogy senki nem várta, hogy 975-ért egy kis idõre újra elérhetõvé tegyék a Goth skint,
viszont gusztustalan húzás a Riottól, hogy elõször bejelentik, hogy beteszik a store-ba, majd pár órára rá megmásítják ezt a döntést.

Amúgy senkit nem érdekelt volna valószínûleg, és nem lett volna felháborodás, de így teljesen jogos.

Kumiho #2179

böröczk
Ez annyira IGAZ. 😄

#27714 Kijavítanám ezt: 2600 RP-ért Tiéd a Goth Annie, hiszen kapsz valamennyit vissza a pack megvételekor. 😛

Nem limitált skin, meg ha az is lenne, akkor mi van?
Amikor jött a Katarina, Nidalee rework, már akkor meg kellett volna lépniük, hogy a reworkölt limitált skineket is újra elérhetõvé tegyék egy idõre.

Egyébként azért vonták vissza ezt a Goth Annie-s skin salet, mert a sok agyhalott elkezdte vásárolni a digital collectors pack-ot, miután meglátták, hogy fog kinézni a Goth Annie rework után. Vastaps ezeknek a majmoknak, meg is érdemlik.

Egyébként a Panda Annie jobban néz ki, nem mellesleg, és mindenki számára remélhetõleg reális áron elérhetõ lesz. 😛

Nikasaurt meg szívlapáttal agyon.. 😄

Kumiho #2179

jazzy
Akkor honnan tudod, hogy 1200 alá süllyedtél? Amúgy te most átjöttél westre?
BoneDragon
olyan csúnya ez a gyerek,azok a szemek,meg azok a hang amit eltorzít,komolyan,lila szemeivel zombinak mehetne

SzirmosSzisza
Persze, csak nem publikus.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cataflam02

One more story

j0nNyKa

j0nNyKa
patchig

cataflam02
Tegnap nyomtam egyet katarinával westen.
Ha nem 2v5 lett volna és nem egy Garen a társam aki azt se tudja merre van észak, akkor win lett volna 2v5-be XD
Warmog nerf 😞

One more story

jazzy
Erm? Mér van még elo?
SzirmosSzisza
Aha, megnézek 1-2 sorozatot aztán csapathatjuk, legutóbb is olyan jók voltunk 😄

cataflam02
Westet patcheled vagy mi van ? 😄 Csak mert én még nem tudom.

One more story

SzirmosSzisza
Nekem épp szedi le. Bár ha egyszer leszedte akkor megy minden rendesen.

j0nNyKa
javitsatok ki ha tevedek, de szerintem kulon kezeli ugyhogy szedheted le ujra

ha átrakom Easte és letölti a peccset, akkor amint Online lesz a West lehet is játszani vagy ott megint leszedi😄??
SzirmosSzisza
1200 alá süllyedtem, úgy tûnik itt vannak, mikor mondtam, hogy baron/dragon akkor azt mondták majd segítenek (az nem érdekelte õket, hogy ellenségnél Shaco van vagy valami 😄)

Amúgy azt írják ~50 perc és lesz EUW.

jazzy
Még mindig vannak Smiteless junglerek? 😄 Kb 1 éve nem láttam azt hittem kihaltak.
SzirmosSzisza
3, "jungle fizz doesn't need smite", 4/14 10 percnél az állás.

cataflam02
Ja lehet már.. Mennék húzni a westes accom, meguntam eastet.

One more story

SzirmosSzisza
Easten már vesztettem 2-t! 😄

mit vársz SG-s vagy
amúgy westen még mindig nincs szerver 😞
jazzy
Mekkora szar rendszer, nem szûrte ki az ÖSSZES hülye playert 1 óra alatt!
cataflam02
Az már csak hab a tortán, hogy mind a négy orosz volt.. és mikor mondtam nekik lobbyban, hogy plz english megnyugtattak, hogy oroszok és sima lesz.
HAHAHAHA

One more story

cataflam02
Yeah first game lose
Senki nem bannolja amumut így 3. ként pickelem.. még a csapat is jól néz ki .
Erre mit ad isten ? Kennen AFK.. mondom fasza.. OLAF feedeli topot jax ellen 1v1 és rinyál miért nem megyek gankelni.. miközben ryze pusholja midet..
Ennyit az új fos rendszerrõl.

One more story

jazzy
" "
Unknow
Goth Annie - Digital Collector's Pack Only Skin - 3900 RP

Semmi limited nincs benne... 3900 RP-ért akár most is a tied lehet.
j0nNyKa

észak-amcsi régióról van vkinek élménye?😄
SzirmosSzisza
Ha meg valami limited legyen is az, szerintem tökre gáz volt most karácsonykor, hogy 1 csomót visszahoztak :/

SzirmosSzisza

jazzy
A Goth Annie azért "limited", hogy limited legyen, ne tegyék elérhetõvé és ezt úgy írom, hogy nekem nincs meg.
Fabio Capello
"Nasus now gains double the bonus from Siphoning Strike when it’s used to kill more significant (“large”😉 targets such as enemy champions, cannon minions, the giant wolf or even Baron Nashor. This change reinforces the game’s general reward structure, wherein more important units provide additional rewards."

Jönnek megint a toplane Nasusok?

Egyrészt a varus miért indított surrendert, másrészt végképp nem látom viccesnek. Még így is szívesen agyonütném a carryjüket, hogy nem is az én csapatom.

SzirmosSzisza
Én lehet ragelnék egy icipicit 😄

SzirmosSzisza

böröczk
Ja, néztem, gusztustalan.

Elhúzzák a mézesmadzagot, aztán a sok rinyamasinára hallgatva visszavonják az ajánlatot.
Mégha egy napra is tették volna elérhetõvé.

Vannak a végén barátságos, õszinte kommentek azért. 😄

Valójában az az idióta, aki képes volt 4k rp-ért megvenni azt a pakkot egy skin miatt (akár).

Kumiho #2179

Fabio Capello
Már vissza is vonták:

we’re no longer planning to release Goth Annie into the store as a standalone skin with the upcoming patch."

böröczk