League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
életem meccse😄 szegények 24 perc után surrender

Balazs15
hello

Hol lehet vissza kérni az ip-t ? megvettem luxot de nemtudok vele játszani...😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Tegnap volt egy gyönyörû meccsem 😄 kezdõdött azzal h adc akartam lenni valaki bejött nunuval h supportol majd egy harmadik srác is mindenképp botra akart menni (jax).. utolsó 5másodpercben váltottam annie-ra h ugyan legyen már mides is a csapatban, szóval mentem kassadin ellen. a jungeles warwickot kinyírta a kékgolem 2perckor 😄 aki miatt mides lettem jax 1/7/7 körül játszott de amikor engem másodszor ölt meg kassa és segítséget kértem vagy lanecserét tojt rám mindenki 😄 nunu reportot hirdetett ellenem, ellenféltõl védtek meg h nem csináltam semmit 😄 bocs kicsit hosszúra sikerült de valahogy jól esett h az ellenfél normálisabb volt mint szeretett csapattársam 😄

Yi ellen cho. Feldob, némít, megesz.

úgy sincs semmi értelme az egésznek
17 * honor op.

ez a honor rendszer el bánatosodott,senki nem honorál senkit,max teamwork abból van 1000 eg 17 honorom mikor volt sok példa rá hogy megérdemeltem volna és le hoztam/tuk,ha nyalok érte akkor se ha nem akkor se ha meg merek szólni a junglenak ignore mid/no gank report !!! HUEUEHHUEUE

szóval lehet csak silver rankedon zero a honorálás vagy nem tudom tényleg,feladom ezt a honor dolgot

Különc
Wings szokta venni Lee-nek venni topra, máshol nem nagyon láttam

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
Tiamat az melee item lett, azt hogy miért nem használják, nem tudom😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

köszi.
jogos, most voltam ott elõször vele, oda küldtek, többet nem megyek, soloban nem tudom használni.

Hegi90
kérdés: tiamat (vagy rav. hydra) mûködik rangedeken? miért nem rakja szinte senki, még a melee-k sem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Normális hõssel midre menni. Amúgy nagyjából az a lényeg, hogy a W ellen tudj valamit tenni, akár ignite akár valami ami megszakítja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Haló!
Olvasgatom, hogy írjátok, könnyû ap master yi-t counterelni.
Most kikaptam egyet mid-re, Thresh-el voltam. Elején ha kivártam a q-t míg ellövi a minionokot, akkor le tudtam rohanni, de könnyen védekezett. Magic ressre vettem itemeket, de nem sokat értem vele.
Mit és hogy kellene?

NagyiBMX
Az csak visual bug, nem vonta le a pontot.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Megnyertem egy meccset (ranked) és 13 pont levonást kaptam. Ez miért lehet?

Különc
Fõleg azért jó, mert redditen volt egy post, hogy a Q-ja championokba nem sebez jelenleg. Nem tudom javítva lett-e

j0nNyKa
én is viccen belül voltam, komolyan nem tudtam a létezésérõl sem, pedig amikor elkezdtem, átnéztem a championokat

jól eltalált champ lehet ha nem sikerült hallanom róla ~4-5 hónap alatt <#idiota>

j0nNyKa
írták hogy azt is meg a replayeket is rövid idõre kiveszik, holnap körül már jönnek vissza

The PBE has been updated on 2/17 with an air only patch which temporarily removed Replays and Quinn and Valor. Additionally a small hot fix ( ~10 mb in size on NA ) was deployed to live. There hasn't been a post on what exactly was in it, but it's likely just various bug fixes. I also noticed the "NULL" error when checking profiles is gone, woohoo.

TBTPumpa
Nagynehezen sikerült belépni PBE-re, erre azt látom, hogy Quinn-t átmenetileg "eltávolították" a játékból. WTF Riot?

Pedig jó lett volna kipróbálni azzal a 240-es pinggel! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az is igaz, de mennyi esély van rá hogy majd hozzá adnak skint (meg egyáltalán milyen értelmes skint tudnának hozzá)?
NagyiBMX
Ha jönne valami új skin hozzá biztos többen játszanák.

Viccen kívül, lehet hogy szerencsétlen csúnya (mert szerintem kb ez a fõ ok amiért keveset látni), de attól még nagyon jó tankocska tud lenni😊
pedig trundle jó kis troll champ😄
j0nNyKa
a poenra : 😄DDD

es hogy fokozzam: verciki meg minden de en komolyan nem vagtam ezt a trundle championt hogy benne van a jatekban <#nemtudom>

pl. karmat se lattam meg sose, de rola legalabb tudtam. gaz.

LaliK
Inkább +1 hétig a mostaniakat D:

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

TBTPumpa
Heti sampionok: <#idiota>

Ezreal
Garen
Galio
Gragas
Fiddlesticks
Morgana
Soraka
Shen
Talon
Trundle

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

Én szívesen mennék mert cimboráim koleszbõl nem nagyon tudnak játszani... 2les leszek ma vagy holnap...

ha nem kell vérsen komolyra venni szívesen játszok innen normálisabb emberkékkel akik esetleg anyázás helyett megmondják mire figyeljek 😄

SzirmosSzisza
Ha 1 skillshot is mellemegy akkor szopas, eddig se nerfeltek es most se fogjak.

Értelmes játékosokat keresünk 5-ös premade csapathoz. Akit érdekel pm-eljen itt, vagy ingame: Bugyborek (west szerver).
Mazarex
21 es, nordic acc érdekel vkit, csere westre?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Fabio Capello
AP Taric lesz az... 😄

j0nNyKa
mondjuk most vakarom a fejem: "tudjuk, hogy Taric minden játékban benne van, ezért megbuffoljuk, hogy topon is életképes legyen"

ö.

Különc
Vagy inkább Caitlyn

Különc
Lux, Renekton, Draven, õk kapják a nerfet ha a tendencia folytatódik amit a Riot csinál

Lux underrated, de kíváncsi vagyok mikor nerfelik az ultiját
Sokat nyomatják tornákon, de eddig még nem nyúltak hozzá érdekes módon
SzirmosSzisza

j0nNyKa

Hali volna egy problémám. Eddig router nélkül volt a gépen netem, most lett egy wifis routerem hogy telefonról is tudjak netezni, megy is minden rendben.
Na most jön a baj: Bejelentkezek lol-ba inditok jatékot, karaktert kiválasztom, eddig minden okés. de a karkerválasztás után ugye lerakja tálcára az ingames- ablakot de a töltöképernyöt már nem dobja fel. kilépek... nyomok a reconnectre azt visszadobja tálcára és megint semmi :S és ez csinálhatnám végtelenségig nem indul el a game :S ujra gépre kötöttem a netet (router nélkül ahogy elötte volt) de igy sem jó ugyan az a gond, rendszervisszaállitás sem segitett.
Valakinek van valami ötlete h mi lehet a baj? Elõre is köszi a Helpet!

Hegi90
mindjárt kezdõdikk
"It's gonna be fun seeing Brickd, Yolopete, Creepo, Froggenivia and Stareeh get another win."

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Me0w
Most komolyan, miert pont Teemot erolteted? Nagyon ritka, hogy pont counterpicknek jo, de akkor is a lategameben nagyreszt useless. Ha AP-re epited, akkor a gombak + q sebeznek, de kozel sem annyit, amit a mostani warmog meta megkovetel. Ha AD-re, akkor meg a gomba sem sebez. Nem tudok olyan helyzetet elkepzelni, ahol pl. Jayce nem jobb valasztas.

Together we'll fly someday...

nincs negatív xp =/

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nohát ma is volt egy gyönyörûség a csapatban, már a választásnál poénkodott mikor Teemot kiválasztottam, hogy csak a melegek játszanak vele meg ilyenek aztán õ rammusként junglerkedett - volna. De se fel se midre se botra sehova sem segített be az enemy Shaco junglernak már volt 4 assistja és mindenki írta, hogy csináljon már valamit ne legyen useless erre beállt egy farkasfalkához beírta, hogy mindenkit mutera rak mert ilyen csapatban õ nem csinál innentõl semmit. 4 vs 5 simán ki is kaptunk ez a gyökér meg tényleg csak ott állt még a surrendert is leszavazta de 4-1 ben azért feladtuk. Persze írtam a végén az enemynek is, hogy õk is reportolják de el nem tudom képzelni ekkora idióta hogy jut el level 30-ig.
Fec papa
van baj. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

j0nNyKa

SzirmosSzisza

Törölt felhasználó
Milyen rohadt erõs ez az Irelia.. 😮O solotopon rám jönnek 3man abból 2õt lehoztam 3.-nak meg maradt 200HP-ja sajnos..

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"