League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
LoLrecorder volt a baja.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
nem, nem akarják, úgy fog kijönni live-re

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mazarex
pbe pénz bugot úgy javítani nem akarják? pár assist után a pénz lemegy minusz 2 millárdra, és onnantól semmi pénzbevétel...

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

j0nNyKa
minden amit quinnrõl tudni kell, pl. splash art is (jó ronda <#idiota>)

újabb PBE cuccok, pl. a quinn skin, na ez már egy fokkal szebb
(van trynda nerf is, muhah)

Én úgy gondolom, hogy ha vki az átlagnál jobb, akkor azt a néhány százalékkal nagyobb win, mint loss arányt, ami hosszú távon felfelé mozdítja a elodat/divíziódat csak nagyon sok meccs lejátszásával lehet elérni, érthetõ statisztikai okokból, mivel nagyot torzítanak a lentebb is emlegetett "randomidióták" rövid távon. 😊
Az "átlagnál jobb" játékost persze úgy értem ahogy te is írod, aki próbál irányítani, ösztönözni, tanácsot adni normális pozitív stílusban, stb. De sokszor ez is kevés. Pl. én a múlt héten szokatlan módon le tudtam játszani jópár ranked meccset, amik alatt 90%-ban hecarim jungle-eztem. Minden meccset olyan körmondatokkal kezdtem, hogy "please do not push the lanes, play defensively, farm and help me gank when I sign", amire jöttek az olyan reakciók, mint a "no need to gank this lane", meg a 2. percben már az ellenfél tornya alatt lévõ jancsihuszárok. Lehet sejteni, hogy ezeknek a meccseknek milyen végük lett...

Szóval csak azt mondom, hogy aki szerintem - a hasamra ütök - 70-80 meccset le tud játszani a héten, az nagyobb eséllyel pályázik a magasabb ligára, mint pl. én, akinek a 15-20 már soknak számít.

Amúgy azt tervezem, hogy csak vagy majdnem global ultis championokkal fogok játszani, mert ott kicsit többet hozzá lehet tenni minden lanehez. Pl. a teleportos Lux middel csak nagyon szélsõséges esetben vesztettem eddig meccset. 😄

SzirmosSzisza
Diamondproxot meg 1600 eloval vették fel anno 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok. Csapatot keresnék keresnék magamnak.
tigeroo
néha nekemis, olyan 20 játékból 1x
j0nNyKa
hát.. 10 mana az 10 mana.

Hegi90
most meg bekapcsoltam az allchatet és befagyott a kliens <#taps>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bot premade volt
Cait+Sona, Sona 9 armorral kezdett ez nem tudom, hogy lehetséges😄D
na mind1 Cait 2killel indított, first blood

én miden voltam, írom h ss, pingelem neki, hogy oda megy, be van wardolva a map és semmit nem reagálnak, aztán meghalnak
majd az én hibám persze... aztán ragequit mind2 13.perc körül
és hárman majdnem megaláztuk õket😄D, de aztán kijött az emberhátrány...
de ritka szar egy enemy volt pff
Tumble ( Q ) mana cost reduced to 30 at all ranks from 40 at all ranks.
nagyon örülök komolyan XD erre vártam mióta megvan! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Különc
Hallod jonny, mi a tököm ez a link? Lefagyott tõle a gépem, újraindult és minden TS bookmarkom törlõdött restart után. Ennyire durva Vayne buff?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zeli
lol

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nem tudtok überelni! vaynel supportoltam!

Hegi90
de azon röhögtem, hogy nincs meg malph -> troll, retard. Meg vinné a srác kennent topra, és egybõl "No ganks for top" 😄DD

Hegi90
gondolom igen.

más:
csak nekem szarik be a kliens, miután rákattintok a Defeat/Victory képernyõn az OK-ra? Már zsinórban harmadjára történik ez.

j0nNyKa
😄D
mi volt veled a bajuk? hogy nincs meg neked malph?

ronihun
Wickd nem igazán.

...

Hegi90
TomatoDruid: hey
dromadair: hi
TomatoDruid: mid top jugn pref
Paalor: mid
Zhoob: jungle plz!
Paalor: and hi
FluffyBanana: top
Paalor: dont take mid first pick plx
Paalor: thats not useful
dromadair: pref top or jungle
Zhoob: take malphite:
Paalor: u have the chance to take malph
dromadair: malphite jungle
Zhoob: go malphite
TomatoDruid: i dont have it 😊
Zhoob: omg
Zhoob: noob...
Paalor: i love such trolls
Zhoob: retard
FluffyBanana: OK
FluffyBanana: Jungle
FluffyBanana: Fuck top
Zhoob: tomato fuc king retard!!
dromadair: i can counter garen
FluffyBanana: with kennen?
FluffyBanana: Ahahahahahahahahaahhaahhaahahahaha
FluffyBanana: ahahahahahahaa
dromadair: yes
FluffyBanana: ahahahaha
FluffyBanana: I'm a garen play
FluffyBanana: He decimates kennen
TomatoDruid: lol
FluffyBanana: Fucking idiot
Zhoob: tomato so reatrd!
dromadair: we ll see
Zhoob: leave bi tch
FluffyBanana: No ganks for top
dromadair: biboy
Zhoob: i'm jungke
FluffyBanana: I'm jungle
Paalor: i played kennen often against garen
Zhoob: ahahaha
Zhoob: i'm jungle
Paalor: won 98% of it
FluffyBanana: Nah
FluffyBanana: I am
Paalor: omg
FluffyBanana: BOOM
Paalor: fking troller

a végén a kettõ instalockolt egy jaxet meg egy xin-t junglbe 😊
szerencsére az egyik csirkézett.

fantasztikus😄
j0nNyKa
mai PBE update
vayne fanok örülhetnek

j0nNyKa
végülis inderekten bizonyítható: az elo rendszerben le van írva, hogy mi az áthúzás makrója?
nincs.
akkor szar?
az.

Unknow
Áh, hogy ezt így kellett volna? Nos, nem az én hibám,hogy nem jöttem rá, a rendszer szar <#idiota>
j0nNyKa
legnagyobb film <#eljen>

amúgy a makró: athuzott

hahahah ez nagyon nagy! XD

Unknow
Nem találtam meg az áthúzás makróját..de valóban, egy profi nem kérdõjelezi meg a saját skilljét, fõleg ha az átlagon felüli. Hiszen õ a Djangoban az 1 a 10k-ból. Õ az egyéniség...
j0nNyKa
mi az hogy lehet?! <#idiota>

Én ezt úgy szoktam mondani, hogy azért nem vagyok platinában mert ott már kevesen vannak és túl hosszú a queue játéknál. Akar a fene várni, így marad a silver.

Why so serious?

Nem kellett, azt mindenki tudja magától, csak egyesek nem vallják be...

Why so serious?

Unknow
Verzió:
Három accountom van de egyiken se vagyok platinában vagy diamondban...lehet, biztos ,hogy szar az ELO rendszer.

Kiegészítve <#idiota>
j0nNyKa
ez nem helyes fejtegetés, mert nem hoztad ki belõle, hogy szar az elo rendszer

Unknow
Vagy, ha a logikát nézzük és számításba vesszük a szerencsét:

1. Verzió:
Két accountod van ami a goldot nem éri el -> Szerencséd volt az egyik accounton. Ezt leszámítva azért jól belõtte a skilledet a rendszer.

2. Verzió:
Két accountod van amivel nem igazán törõdsz, mert a main már úgyis goldban van. Tehát a rendszer belõtte az egyiken a skilledet, a többi meg nem érdekel.

Lehet ezt még fejtegetni...
Ha király lennék, lenne 3 platina accom. Arra próbálok rámutatni, hogy mindegyikkel csak én játszom. Mégis 3 féle ranked eredményem van. Ráadásul felváltva használom õket, egy napon belül is.

Persze logikai úton is be lehet látni, hogy az elo rendszer rossz, de a tapasztalat talán meggyõzi azokat is, akik nem hisznek a logikában.

j0nNyKa
i see what you did there

Unknow
Azért 3 pro playerrõl is tudok aki season 2-ben kénytelen volt megkérni egy másik pro playert ,hogy segítsen kimászni bronzeból-silverbõl 😛 Wicked,Elementz és még volt egy.
Nyilván, de egy átlagos játékos is oda fog kerülni ahova tényleg való, csak lassabban jut el oda.

Why so serious?

Unknow
"Nem jutok elõrébb...hm..vajon miért? Lehet a csapattársak miatt akik visszahúznak! Rohadt noo...oh wait. Minden fórumon és helyen azt írják, hogy elõször magamba keressem a hibát és...és..és...ez hülyeség! Hm, az ELO rendszert sokan fikázzák, ez megfelel! A rendszer hibája az egész!!!"
Banane15
Mondjuk egy profi tízszer annyit játszik, mint egy átlagos játékos.

Unknow
Árulhatsz nemesfémet...
böröczk
Te vagy a király.

Kumiho #2179

Nekem meg 3 accom van. 1 bronze 1 silver 1 gold... akkor most?

böröczk
EDIT: És õk is kapnak leavert meg dc-t, troll társakat, majd a következõ meccsüket nyerik, ez van.. A szerencse csak egy tényezõ, de nem abból áll a játék.
Abban meg van valami, hogy egy szerencsétlenebb sorozat után érdemes felfüggeszteni a rankedezést aznapra. 😛

Kumiho #2179

Ma történt egy érdekes dolog.
Elkezdtünk játszani egy haverommal pickelõs normált.
Mind a 2 csapat választott és indult volna a játék, de megállt amikor indulni kellett volna. Vártunk, irkáltunk hogy mi lehet. Mindenki csodálkozott hogy mi van. Nem történt semmi. Kiléptünk. Amikor visszaléptünk csak a reconnenct jelent meg. És hiába nyomtunk rá, nem csinált semmit.
Ez volt ma délután 3kor és csak most este 6kor javult meg.
Ilyen még nem történt. Meg is ilyedtem hogy mi lesz.
De végre megjavult. 😊

böröczk
Még egyszer Jazzyke mondta, és kezdek rájönni, hogy valóban így van, nem véletlen, hogy aki tud játszani, az elõbb-utóbb (lehet, hamarabb), de feljebb jut.

És hihetetlen, de platina playerek között is rengeteg troll, flame-elõ idióta van, sõt van olyan is, akit csak felkerriztek oda, de azért százalékos arányban ezek száma kevesebb, mint akik mondjuk jobban tudnak egy bronz-silver-esnél játszani. 😛
És nem csak az egyéni teljesítményedrõl van szó (bár soloq-ban elég sokat nyom a latban, tény), hanem, hogyan látod át az egész játékot, és igen, ha kell, és annyira jó az illetõ állítása szerint, akkor átveszi a csapat irányítását, segíti, és "carryzi" azt.

A professzionális játékosok solo queueban pár meccs után visszamentek platinára,diamondra az eloresetet követõen. Lehet, hogy egy full reset után kicsit tovább tartani nekik, de biztos vagyok benne, hogy nem maradnának silveren például. <#idiota>

Kumiho #2179

gondolom nem kell részletezni hogy vesztettünk, lux kilépett már az elején majd visszajött és nekik ment 1v5 -ben. Majd elkezdett gyõzködni minket meg az ellenfeleket hogy csak dc-t kapott...
j0nNyKa
<--- jelentkezik

el tudom képzelni, jó meccsek, erõs a dzsungeletek ! <#idiota>

j0nNyKa
érdekes hogy írod, én is egyre több corkit látok mostanság, és ügyesek
fõleg ha az ellenfél dravenje................ <#idiota>

sorra vesztem a ranked meccseket, most kapásból champselectnél double mid, double jungle, képzelhetitek...
Nyilván optimális teljesítményt feltételezve. 😊
Én pl. épp tegnap éjszaka töltöttem be legutóbb ezt a szerepkört, foci és kajakészítés után dögfáradtan, kettõig nem látva Draveneztem. Az ellen Corkija lvl 1-en ölt meg azért, mert hogy is mondjam... azt sem láttam, hogy engem lõ. 😄 A meccs is elment, meg a pumba is felment tõle és egybõl fel is ébredtem. 😊