League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
silver 5 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aki hétvégén rankedezik (alacsony ligákban legalábbis) az magának keresi a bajt <#idiota>
Zickler
Milyen divben is vagy te?

Battletag: Muhee#2716

Hegi90
(support chogath)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90

Czdano
Köszöntem! 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hegi90
ez érdemes spectelni

Hegi90
és nem csirkézett senki nóóóóóóó

Hegi90
rafeq: i mid\
rafeq: i mid
Lookbobo: hi prefer top or mid pls
TomatoDruid: hey mid top jung pref
TikTack: shut up idiots, and wait for your turn
TikTack: nobody gives sh it what you want
TikTack: i want porsche 911 so what?
TikTack: someone will give me that?
TikTack: no!
TikTack: so shut the fu ck up

nah megvan gold 3, egyszer csak meg lesz a platina is, már félúton vagyok!

cataflam02
Jön a Fnatic vs Gambit !!! 😄

One more story

SzirmosSzisza
Ma van az a vidéki Anime Con vagy mi? Ha igen brigi, nyertetek ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Midre mostanában 1-2 dorans ring, dfgvel kezdek, aztán zhonya, vagy nashor attól függ, aztán a másik. Ha kell magic resist pl leblanc ellen akkor abyssal first item. Ha kell hp akkor jó lehe haunting guise, ha nagyon farm lanet van akár rod of ages is lehet, bár nagyon ritkán szoktam. Én rabadont nem veszek sose, de láttam már rabadonos dianat ownolni. Lich Bane sok nagy hps ellen elég hatásos lehet, de max utolsó itemnek venném.

Ha abyssallal kezdtél és sorc cipõvel, akkor a hauntingot érdemes mellé megvenni mert úgy már durva a magic pen.
j0nNyKa
dorans ring, zhonya, rabadon, nashor's, ezek szerintem elég core itemek neki, amúgymeg amit a szitu megkíván (dfg, liandry, lich bane, abyssal, etc.)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Czdano
Valaki tudna mondani valami jó diana buildet midre-junglebe? inkább visszaadtam a topos karijaimat amikkel csak szívtam, és bemainelem a mides karikat >.<

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa
nekemis ez volt a fura, dehát látod, az ad bruiserek korát éljük <#idiota>

pff, és én tegnap csak azért toltam, hogy meglegyen a 6300 rá...
És éjfél elõtt 1-2perccel meg is vettem.

Hegi90
4 ad lol 😄

Hegi90
Más: 2 rune page 1 áráért ma estig ki lett tolva

j0nNyKa
pörög a stream, lehet nézni a szuper korosztályt

kb. 5 percig farmolod a saját jungeledet (red és blue egyszer többi 5x), mindig megölöd a spawnt, az kb. 1000g. (+dragon) ez kb 35 cs a lanen és ez kb. 3 kill + 1 assist.

Hegi90
"silver III-ban hétvégén, amikor az a korosztály játszik, aki a világon senkire nem hallgat - kb. esélytelen hatni rájuk
egyébként azt hiszem, próbálkoztam, hogy ne zedet hozzon" ebbe nem gondoltam bele <#idiota>

"5-1-8ban álltam, gyk. domináltam mindhárom lane-t, ennek csak van annyi értelme, mint X-szel több cs-t összeszedni, nem?" - végülis overall te jól jöttél ki, azt túlzásnak tartom, hogy mind3 lane-t domináltad. Mid ~egál volt, de kennen le volt maradva xp-ben pl. Botot se nagyon domináltad szvsz, és ott is 2 szinttel le volt maradva a Tristana. Bottal mondjuk fingom sincs mit lehetett volna kezdeni, de azért leírtam, hogy én hogy álltam volna hozzá a játékhoz, hátha megjön neked az ihlet.

Tényleg nehezen lehetett volna megnyerni btw.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
a wardozás jogos, arra figyelnem kellene (bár ebben a konkrét játékban semmit nem számított, de generally igen)
a pusholással is egyetértek, azt valóban kellett volna 1-2 esetben csinálnom, figyelni fogok erre <#eljen>

a többivel nem tudok egyet érteni
- silver III-ban hétvégén, amikor az a korosztály játszik, aki a világon senkire nem hallgat - kb. esélytelen hatni rájuk
egyébként azt hiszem, próbálkoztam, hogy ne zedet hozzon
- 5-1-8ban álltam, gyk. domináltam mindhárom lane-t, ennek csak van annyi értelme, mint X-szel több cs-t összeszedni, nem?

Hegi90
így van

Ha hazakülted az ellenfeled (bármelyik lanen), akkor pusholni kell, hogy minnél több creeped haljon meg az enemy turret alatt, így xp-t és goldot veszít. Pont ezért nem kell vérszemet kapni ha enemy elmenekül low hp-val. Meg az object-ekre kell fókuszálni inkább (dragon turretek), továbbá counterjungle is fontos, bár az nem minden esetben mûködik+wardolni kell hozzá.
Hegi90
bocs, ezt javítom:
"1. szinte biztosan tudnÁTOK ölni"

Hegi90
ja meg wardot nem vettél soha. <#ejnye1>

Hegi90
szinte már mindent leírtak elõttem, de nekem még feltûnt pár dolog:
- a champselectnél valahogy próbáltam volna hatni a csapattársakra, hogy 3 assassin egy csapatban big nónó.
- alapvetõen nem igazán értem a jungleres taktikádat: alig creepelsz, egy csomó "semmittevés" van, amikor csak ülsz a bokorban és lopod az xp-t a lanerõl. Nem ismerem Dianat, lehet vele így szoktak, de nekem az a mentalitásom, hogy úgy kell creepelni, hogy folyamatosan hátrányban vagyok a lanekkel szemben, mert amíg náluk mennek a creepek állandóan, nekem gyakrabban kell hazamennem, gankelnem, stb. Ezért próbálom az ilyen holtidõket, campeléseket minimálisra venni. Egyébként nem kell a válladra venni az összes lane-t. Mid-re pl szerintem nem is mentem volna soha, max 2-3as szinten. Oriannát egyszerûen fos gankelni, és ha a kennen okos, õ is inkább csak creepel meg roamol, nem agresszívkodik. Wukongot is az elsõ pár szinten a legkönnyebb elkapni. Szerintem két ok lehet arra hogy gankelj: 1. szinte biztosan tudnál ölni 2. megfordítani a lane dominanciát. Az utóbbit egyébként csak akkor érdemes, ha nem totál balfaszok a csapattársaid azon a lanen. Ezen kívül annyit creepelj amennyit csak tudsz.

Ja meg ha topon mindenki meghal, pushold a lanet mint az állat. Az a legjobb a toposnak, ha minnél hamarabb eltudják hagyni a lane-t. Még ha õk ezt nem is tudják, és pingelnek mint akinek rohama van.

De ez csak én vagyok.

ajánlom streamnek egyébként XJ9-et. Sokan nem szeretik a stílusa miatt, de soloq-ban profi.

j0nNyKa
khazix penta ^^
nekem tetszett az ötlet (malz jung), de a picknél már látszott hogy nem nyerhetnek

Fõleg az AD Malza jungle, és utána csodálkozik ha mindenki megöli...
j0nNyKa
ahah, új meta, Malzahar jungle incoming

tigeroo
nem volt jungler 😊 de igazad van egyébiránt ezekre figyelni kell
j0nNyKa

j0nNyKa
köszönöm, kiveséztük a hszed, és vannak benne olyanok, amire figyelnem kell nagyon <#eljen>

+1, de jól játszottál, igazából azt a meccset nem nagyon lehetett volna lehozni.
Alapból a blitzcrank szerintem félrészeg lehetett, az se mindegy kit ránt be initiateként (egyik TF kezdete elõtt majdnem behúzta a Wukongot, lol)
Pár napja volt egy a tietekhez hasonló csapatom, Diana jungle-el, ott is beszéltük a lobbyban, hogy nincs tankunk és a Diana Sunfire Cape-el kezdett (😄) és teljesen jól mûködött. Initiate-lt a carryre és ki is jött élve, ahogy mi is.
(Btw Sunfire Cape, Abyssal Scepter, Zhonya volt a buildje a hp/mp regenes item után)

szerintem
néhányszor rosszul mérted fel a helyzetet:
- 14. percben tristana backelt és mégis fullba bementél a 2 bot ellen, amikor blitz már majdnem halott volt (trist még idõben jelzett pinggel és írta is); persze hoztátok volna, ha õ is ott lett volna, de nem volt. Akkor meg minek meghalni?
- 18 perc végén a 2 carryteknek low hpja volt, nunu nem fenyegetett senkit, helyette megpróbálhattad volna oriannat távoltartani/ha marad akkor megölni, mert neked még lett volna ehhez elég hp-d
- 22-nél rosszkor mentél be, blitz már majdnem halott volt, trist (aki ugye addig sem alakított valami nagyot) fosott a 3/4hpja miatt, majdnem az õ tornyuk rangeben kellett volna harcolnotok, és gyakorlatilag senkinek sem tankoltad le a fél hp-dat és flasheltél ki. Ha hátrébb húzódtok és õk kell harcoljanak a tornyotoknál vagy legalább középen és blitz csinál egy jó grabet, akkor nyertétek volna.
- Ezután õk pusholtak és amint éledtél és odaértél diveoltátok 3-man udyrt. Viszont a push után itt már nyilvánvaló volt, hogy shopból fog jönni az enemy, mégpedig hamarosan. El is kaptak titeket.
- 27-nél toltok egy 4v5 fightot, kevés warddal, így eleinte úgy tûnhetett, hogy nincsenek annyian
- utána 2 carrytek nélkül próbáljátok ugyanezt, akkor szerencsétekre az ellenél tényleg csak 3-man voltak és végül összejött, viszont úgy hogy utána low hp-val baronozni próbáltak, akik maradtak

Használhatnád az on my way pinget (is), gankekhez. Talán ha azt észreveszik, akkor 2-vel több sikeres ganket lett volna:
-Amikor zed elõször halt, akkor például jelzel neki és HA vár rád 10-20secet, akkor összehoztok 1 killt és assistot
-volt egy ilyen bot lane gank is, ahol blitz és trist nem csinált semmit, pedig írtál chatbe

j0nNyKa
köszi, igen ezen én is agyaltam
alapvetõen lehet tankot építeni dianaból, ezt jól mondod - amikor a large rodot megvettem, úgy gondoltam (hibásan), hogy domináljuk a játékot, és mehet az ap assassin stlye

szóval igen, +1 a tankolásra <#eljen>

j0nNyKa
thx man <#idiota>
(btw netrádió, nem váltogatom)

Nos én nem vagyok ügyes játékos feltétlenül, de szerintem azon úszott el az ügy, hogy nem volt tankotok. Dianával nem szoktam játszani (ezért lehet, hogy nem lehetséges, amit írok), de pl. ilyen helyzetben még zyra supporttal is tudok olyan setupot, amivel kitankolok egy teamfightot. Szerintem, ha hp és resist irányba mentél volna, akkor lett volna elég tankod ahhoz, hogy a többiek megöljék õket.
Úgy láttam, hogy a csapatod alapvetõen támadott, ha már elkezdõdött a harc, de senki nem akart kezdeményezni, blitznek sem volt gear-je tankolni. Én ezért szoktam olyan junglert választani, amit jól lehet tanknak is meg dpsnek is építeni, és úgy építem, ahogy jobb.

SzirmosSzisza
Hallgass normális zenét vagy csak ne váltogasd 2 másodpercenként, szívesen <#idiota>

j0nNyKa
ügyes játékosokat kérdezem, a legnagyobb komolysággal:
mit csinálhatnék jobban / másképp, hogy ezt, illetve egy ilyen játékot megnyerje a csapatom?
jöhet hideg-meleg, fejlõdni akarok, viszont nekem már nincs ötletem, hogy miben lehetne.

Zickler
Hát igen... talán egy kis buff nem árt.

j0nNyKa
<#idiota><#idiota><#idiota>

SzirmosSzisza
Evelynn is így kezdte 😄

j0nNyKa
mondjuk úgy hogy alakul, lassan használható lesz 😄

SzirmosSzisza
Azt hittem magyar lesz 😞

#31374: úgy néz ki nem sikerült a Karma rework 😄

j0nNyKa

jazzy
Ja sorry enyém törölhetõ, nem volt hangom bekapcsolva 😄
Zickler
Ha esetleg valakit magyar fül számára is érthetõ nyelven akarja megtekinteni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)