League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Az a Panda Annie skin! <#szeret>
(Amúgy tegnap több IP-d volt. Rúnára költötted õket, vagy valami championt vettél?)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Wacsing. Az a Tristana túl OP volt. <#idiota>

A Wicked-Soaz allstar-os buli után is volt egy-két tryhard Nunu top-lane 😄
Hál' Isten' (lekopog) csak ellenfélnél eddig. 😄
(egyet sem nyertek a vadállat jetik)

Tényleg jó meccs volt ez egyébként.

j0nNyKa
engem az basz fel hogy most egy darabig semmi mást nem lehet majd látni csak j4 - mf - sona - zed - kennen - varus - elise - jayce pickeket
de igen, ez a 3. meccs iszonyat ütött

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
ez nagyon durva volt
SzirmosSzisza
Nagyon jó volt ez a meccs 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Igen, én mindig is Izrealnek hívtam 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
fana gambit van, nekem spec izgibb

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
A Fnatic-EG-t pont nem láttam, de utólag megnéztem az eredményt, az történt, amirõl beszéltek már pár napja Wickd-ék. A blue sideon nyertek, a reden pedig vesztettek. Valamiért a kék oldalon sokkal jobban ki tudják használni early gameben az elõnyös helyzeteket. Mondjuk nyilván nem ezen múlt végül a három meccs eredménye. Mindenesetre a summer seasonben nagyon esélyesnek tartom õket.

...

Zickler
Én is nagy EG rajongó vagyok. És nem igazán akarom mentegetni a srácokat, de szerintem simán megverhették volna a Fnaticot, ha Snoopeh nem nyomná az már ágyat 3 napja. De az 1-2 -s végeredmény így is baromi szép volt.

Battletag: Muhee#2716

ronihun
Kicsit sajnálom, hogy EG nem jutott a döntõbe, de nagyon jó látni, hogy ilyen jól szerepelnek újra. Az SK-t én nagyon nem szeretem, így ahogy az elõdöntõbe jutottak az is idegesített, aAa lehet, hogy jobban szerepelt volna, bár most már kár ezen gondolkozni. GMB fog nyerni szvsz, Alexich Khazix gg.

...

Különc
Izrael? Durva kiképzést kaphatott az a karakter

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
dat Blitz

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
j0nNyKa
bár van benne 1-2 urgot-specifikus dolog (urgot guide-ból van), de mindenesetre szerintem rohadtul hasznos olvasmány (olyan mint a logoutos cikk, csak értelemmel)

So you're tired of playing with scrubs eh?
Think you're better than these noobs who don't ward?
Tired of overpushing nabs?
Here is your guide to escape.

Rule number one:

It is always your fault when an ally dies. ALWAYS. Did your bottom lane get double killed by jungle Shaco? That's because you didn't deliver them a river bush ward on a silver platter. Janna died at enemy lizard elder? That's because you didn't tell her to back. Vladimir just barely lost a 1v1 fight with the enemy top carry? You should have been there making it a 2v1. Adopting this attitude is the primary key to success.

Rule number two:
If Dragon isn't warded, you should lose. End of story. Dragon is the best spot for a ward and failing to ward this spot 100% of the time will severely handicap your team. This applies to Baron Nashor to a lesser degree at mid-end game, and becomes invalid when dragon becomes soloable.

Rule number three:
Mid is not the 'farming' lane, mid is the 'leave constantly and gank people' lane (while in low elo). You should hardly be killing minions at all when a gank is available post-Manamune. While you won't always have gank opportunities, take advantage of every single one that becomes available. Again, there are tons of these in low elo and few in high elo.

Rule number four:
Do not troll or rage at your team. This is a one-way ticket to elo-hell, as bad players tend to do worse when they are validated in their failure by you.
For example, instead of saying "Janna you feeding **** get behind the ****ing turret!", you should either ping the turret and say "Janna defend please", or say nothing at all. People tend to rebel against good advice given by good players who they see as their troll enemy.
Giving good advice in an optimistic way will make your team play better.

Rule number 5:
When a specific enemy is getting fed, in particular farming, it is YOUR job to shut down their farm and kills. You can try to gather ally support, but ultimately it's up to you to take charge. OH NOES Katarina ULT! Swap her to stop it. There's all sorts of neat tricks you can use on Urgot to eliminate the enemy carry damage setup, USE THEM.

Basic gameplay strategy which most people don't know about:
-Warding Dragon and ganking Warwick and his Sion buddy THEN taking dragon is worth more gold than trashing dragon when they aren't looking.

-You can do Baron easily around level 14 as a full team. You SHOULD be doing this immediately if the enemy team either 1. hasn't warded and is farming or 2. is aced with a longer timer. It doesn't matter if you can push to the inhib, unless your current goal is fast and easy, drop it and go get Baron.

-If another lane is getting ganked and you can't stop them, push your lane fast and make a possible turret trade for their scallywag gankery.

Metalmilitiakid
Én sajnos másolni nem tudom, de leírom.
Join.
Instalock Trynda: top
Nautilis lock: Jungle
Dr. hein(nemtom leírni a nevét) lock : mid
High skill 4.: Then duo top
Én: wtf hogy duo top ozol ha van jungle
Semmi válasz, pickeltem Thresht hogy vagy ADC vagy support mind a kettõ megy, beírom botsup. Erre mondom kicsit alt tab, mire visszaérek pickelt mellém botra egy taric ot, úgy hogy nekem a support masterit már nemvolt idõm cserélni.
Kaptunk egy Varus Izrael kombót, annyira szar volt a taric is meg a trynda is (mert hogy õk premade ek am), hogy alf+f4 volt 17. percben.
Tényleg szép a soloQ...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
soloQ átka

tigeroo
totál random😄 plusz nekem jött zöld + sárga is lvl 20 körül de elvették a sárgát, és bepoppolt másodszor is hogy zöldet kaptam (amikor az már megvolt)
Metalmilitiakid
Az aranyos kis szalagocskák mi alapján jönnek, mert én most kaptam zöldet ami a teamwork ös és van egy haverom akivel általában együtt játszunk meg egyformán is haladunk. Neki mindenféle honorból egy kicsit több van mint nekem és õ nem kapott szalagot.

j0nNyKa
jóhogy jó lesz, téged supportol smite-tal 😄DDDD

Hegi90
mao gold 5

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
jó lesz!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
the story of our smite lulu: (erre azt hiszem kapcsolok egy streamet is)

Kingslayer69 joined the room.
Eloryn: hai team
Wilco joined the room.
TomatoDruid: heey
TomatoDruid: mid top jung pref
Wilco: Jungle/support
Eloryn: i'll go jung
FredShi: mid
Wilco: Need an AP top
TomatoDruid: cho?
TomatoDruid: let me
Kingslayer69: mid
Wilco: DUDE
Wilco: go adc
Eloryn: lee mid btw
Wilco: ADC
TomatoDruid: noo
Wilco: ADC
Wilco: DUDE
Wilco: stupid guy not paying attention
Eloryn: epick
Wilco: leave
FredShi: druid
Wilco: Leave
FredShi: I mean
FredShi: lulu
FredShi: get exhaust
FredShi: we can win this
FredShi: easy
Eloryn: uhm
Eloryn: smite lulu ?
Wilco: I dont want to play with this team
Eloryn: 😄
FredShi: shut up, if u dont wanna play
FredShi: just leave urself
Wilco: Leave
FredShi: god
Wilco: no
FredShi: annoying
Eloryn: smite lulu is really really not op
Wilco: im not waiting 30 minutes
FredShi: gtfo

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

tigeroo
oi, én csak azt látom hogy kurvajó (-ha jól játszák)

én azt kérdeztem hogy nehéz-e vele játszani 😊
SzirmosSzisza
NA-ban meg csak lila oldal nyert 😊

Zickler
CW vs EG: Mindig a kék oldalt nyert
FNC vs EG: Mindig a kék oldal nyert
GG vs SK: Eddig a kék oldal nyert

Ezután mondja valaki nekem hogy tök mindegy hogy melyik oldalon vagy. Még jó hogy ezt csak az ilyen magas szintû játékoknál lehet megfigyelni.

SzirmosSzisza
GG vs SK viszont eléggé egyoldalú.

Fnatic =(
jazzy
Ki nyerte? Elaludtam 😄
SzirmosSzisza
Fú, kikapcsoltam az elején, mert úgyis vége, erre végére ránézek és bamm, nem 😄

SzirmosSzisza
Meg sokszor jobb az "op" champokat banolni, nehogy a csapattársaid válasszák õket, csak azért, mert op-k 😄

jazzy
LCS csapatok megértik, hogy splitpusholsz, solo qban meg leüvöltik a fejed és reportolnak, mert refusing to group.
nem a stat nyeri meg a játékot hanem a push. pont ezért igen. Csak akkor is fura, hogy nem "op" mindegy csak így elgondolkodtam rajta egy kicsit 😄
SzirmosSzisza
Akkor nézd meg a statját pl most, Wickd egyik legjobb Shen EU/NA-ban. Amúgy csapatban nagyon jól lehet vele pusholni meg ilyenek, de solo Q-ban nem az igazi.

Amúgy mindenki mondja ,hogy shen csak "lol elon op" akkor miért van az ,hogy lcs-n is az összes meccsen ha nincs bannolva instant pick? (tegnap mondták 43 alkalommal bannolták 41-szer pickelték)

Fanatic bitang jól csinálta az elõzõ teamfightot.
Zickler
A FNC kezd elhúzni 😞

SzirmosSzisza
Jó szoros!

Zickler
6 perc múlva EG vs FNC. Kíváncsi hogy fog szerepelni Snoopeh, betegen.

Czdano

SzirmosSzisza
Mundo ellen a mostani metában szinte mindenki vesz itemeket (BotRK top/adc-nek szinte biztos, hogy van). Kata meg, ha nem szerez pár killt, akkor nem ér túl sokat.

jazzy
Akkor minek kérdezed, ha úgyis jobban tudod?
tigeroo
mondjuk sztem tarhálok egy katarinás accot és eldöntöm h ahri vs kata
tigeroo
ahrival az elsõ pár hetemben találkoztam, nagyon megtetszett, mondjuk én assasinnak tartom mert össze-vissza ugrál-teleportál a champion leírásban is azvan hozzá írva, de akkor
katarina meg, lehet hogy könnyû counterelni, de ez ugyanaz mint mundo, senki sem vesz ellene itemeket 😄 lehet hogy rankeden már jobban figyelnek, de most pl. egy fiora, kassadim, akali, katarina mindent visz normalon.

jazzy
Ahri nem assassin.
Katarinát játszani pedig annyira nem könnyû, mert marha sok cc van a játékban.
TBTPumpa
Jól játszani mindegyik championnal nehéz.

j0nNyKa
kérdezte hogy nehéz-e, nem mondta 😊
és szvsz lehet hogy könnyû, de jól játszani igenis nehéz

TBTPumpa
Katarina nehéz? Mióta?
Szerintem az egyik legjobb kezdõbarát Champion - játékban is Recommended kategória.
Durvulni csak akkor lehet vele, ha az enemy team nem tud mit kezdeni vele (stun, silence, ulti megszakítása).

Ahri már valóban nehezebb egy picit és azok a mellek! <#idiota>