League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Rumble
Malphite
Mordekaiser
Soraka
Talon
Evelynn
Urgot
Varus
Vi
Lissandra???
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
bejoinolok lobbyba, kapásból flame-el indul két idegen srác közt (itt már tudtam, hogy epic meccs lesz)
a kinek az anyja kurvább vita közepette lockolok egy amumut jungle-re (2. pickként)
eljön a last pick nálunk, csávó kijelenti, hogy na már pedig õ jungle-zni fog
mondom ok...kapod amumut..na de neki az nem kell..pick rengar-lock in (anyád)
jól van, akkor itt amumu support lesz emberek..váltok exhaustra stb
caitlyn kijelenti, hogy neki aztán amumu support nem kell (anyád 2nd version)
elindul a betöltés, kezdõdik a meccs
rengar (mert, hogy õ volt az egyik flamer) még mindig a másik anyját emlegeti, caitlyn hisztizik az amumu support miatt, jungle õrzés seholsem
na ekkor jött egy kis jungle invade (enemynél blitz, volibear,khazix és egyéb fincsi jószágok)
caitlyn kirántják bot turret alól (lol) én gyorsan lvl up Q, ugrok utána, stunnolom a volit, cait flashel vissza a turrethez, én szintén (😄)
cait lerak egy trapet, khazix utánunk flash, trapbe beleszorul a turret alatt, FB miénk 😄
mindketten úgy 50HPn úsztuk meg
ezután cait lenyugodott, elfogadott supportjának (<#idiota>#idiota>), csináltunk néhány jó dolgot bot lanen, nyertük is a lanet, de a meccs elment rengar nonstop flamelése miatt
ergo csattanó nincs, soz (de rengarnak kinéz egy kis pihi)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ezt azért csinálja, hogy megnézze a balfaszok reakcióját (ami láthatóan.. sad)
ennyi, nem több. az a célja, hogy szórakozzon, és szórakoztasson.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
mivel ugye dodge-olja a promót, õ nincs azokban a magasabb ligákban, de egyébként teljesítmény alapján dodge nélkül már ott járna
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ezenkívül, ha kell supportol.
És nem utolsó sorban szerintem nagyon élveezetes vele a játék 😊
És a legjobb, hogy alig játszanak vele!
Bár alapvetõen inkább csak olvasom a fórumot, bátorkodnék én is válaszolni, hátha segíthet. Hosszabb lesz. 😊
Azt már mindenki leírta elõttem is, hogy valóban nincs igazából olyan champion akire azt lehet mondani, még ha okosan is használják, hogy ki lehet kerülni vele bronzeból, silverbõl. Vannak persze szerintem jobb és rosszabb választások, és bár ismerõseimnek hála sokat játszhatok platinás és goldos emberekkel, egyelõre még én is a silverbõl való kijutásért küzdök, bár még régebben bronze alján kezdtem.
Na most mindezek ellenére igyekszem pár ötletet mondani, lehet persze velük nem egyet érteni, vitatkozni, ez az én meglátásom, eddigi tapasztalataim. Elsõként a legfontosabb, hogy ahogy látom ezeken a szinteken mindenki midet, illetve topot akar játszani, így igazából, ha már carryzel már azzal elõrébb vagy, de a legjobb választás most a jungle, illetve a support. Utóbbiakat nem ragoznám túl, már százszor le lett írva, hogy kevesen tudnak itt még jól supportolni, mert seki nem szeret, mert úgy érzik, hogy nem lehet nagyban befolyásolni a játékot. Ezek alapján egy-egy jó support kész kincs lehet egy csapat számára, fõleg aki wardol, szól a dragon miatt, figyeli az egész mapot, hogy az adc a last hitre tudjon koncentrálni és a Kartuhs ulti is akkor mûködjön, amikor szükség van rá. Tény, hogy egy support legtöbbször nem tehet annyit, mint egy mides, vagy egy carry, amikor a játék már elveszni látszik, azonban sokszor valójában - ha nem is közvetlenül killekben, illetve toronybontásban - de többet segíthet. Ráadásként akad bõven olyan support amikkel érdekes is a játék és figyelni kell. Jelen pillanatban egy Thresh, egy Lulu, vagy egy Leona sokszor többet tud tenni a csapatért, mint bárki más. És akkor a karakterek konkrétan.
Supportnak: Leonát, ha ki tudod használni (megfelelõ idõzítések), akkor a legjobb initator lehet a csapatban. Szerintem ugyanis ezeken a szinteken nem azért instaban Malphite, Amumu, vagy akár Blitzcrank, mert nincs náluk jobb; egyértelmûen van, hanem azért mert rendelkeznek olyan képességgel, amivel el tudnak indítani egy fightot és ezáltal elõnyt tudnak kovácsolni. Ugyanis amikor egy Malphite beultizik, már mindenki tudja, hogy menni kell. Leona nagyon jó indító szerintem és a rengeteg cc-je elég erõssé és izgalmassá is teszi.
Thresh jelen pillanatban vélemény szerint túl erõs. Míg egy Blitzcrank sokszor azért sem olyan jó választás, mert bár a húzása gyorsabb, egyértelmûbb és falon át is mûködõ, Threshel ellentétben, azonban nem képes másra, ellenben egy rossz behúzást kevésbé tud kompenzálni. Thresh esetén ha rosszkor húztál be valakit, még mindig ott a pajsz, az ellökés, akár az ultid is, ami megállíthatja a behúzottat.
Jelenleg nagyon erõs, bár valamiért ritkán és szerintem nem jól használt support lett Karma, akivel az utóbbi idõben mind miden, mind boton simán lehet nyerni a laneket, beépített shurelyája van kb, melyhez pajzs is tartozik, rootol, lassít, és sebez is, nem kicsit. Tény, hogy nem lett a legizgalmasabb champ, azonban szerintem elég jól lehet vele menni és nehéz jól és jókor használni szerintem.
Mellettük akár Jannával, akár Luluval is lehet gyönyörûeket alkotni, miközben élvezetes is a játék azonban így is hosszan írok, nem fér bele minden.
Junglerként lehet ezen a szinten másik legjobban érvényesülni és talán a legjobban befolyásolni a meccs kimenetét. Ami miatt a fórumon sokat "tárgyalt" Fiddlesticks például jó szerintem, hogy tulajdonképpen, ami ezen a szinten kevésbé mûködik, az a wardolás minden lanen, az összehangolt gankelés és a split push. Fiddlesticks elõnye pedig, hogy jól lehet a fearrel gankelni, óriási sebzése van rövid idõ alatt, 6-os szinttõl meglepetésszerûen támad (pont ugye a wardok hiánya miatt sokszor), valamint a will of the ancients, a morrelonomicon és a passzívja nagyon jól beválik nála és a csapattársakat is segíti. Hátránya, hogy manaigényes AP-s, egyáltalán nem tankos, így fontos, hogy ne õt fókuszolják. (Bár legalább addig se az adc-t, illetve a midest fogják 😊 )
A másik kedvenc junglerem alistar, bár neki nem a sebzése az erõssége, azonban szintén a még kevesebb ward miatt sokszor észrevehetetlenül tud betámadni és vissazlökni valakit, majd utána rövid idõ alatt a kill is meglehet. Emellett pedig elég jó tank is, diveolni is lehet vele könnyedén.
Ami nekem nagyon bejött Thresh topra, AD bruiseres builddel (nem carryként!). Nagyon meglepõ, de nagyon erõs.
Lehet furcsán hangzik, de Heimerdinger szerintem nagyon meglepõ tud lenni, viszont a legutóbbi kis buffal, miszerint a tornyok azt lövik aki õt támadja, egész használható lett.
Emellett én most például LeBlancot próbálgatom öcsémmel együtt, mert bár õ nem rendelkezik jó nyerési rátával és könnyû counterelni, azonban sokszor nem tudnak ellen játszani és ezen a szinten még hihetetlenül erõs tud lenni, HA TUDSZ VELE FARMOLNI! (akár ellenfeleket, akár minionokat 😄 )
Mivel már így is nagyon hosszú lett a mondandó, annyit még hozzátennék, hogy azok a championok nagyon jók még, akikkel könnyen lehet snowballozni, azaz egy-egy kill beszedése után megállíthatatlanná válnak. Ezért van bannolva Kassadin mindig, mert rá figyelni kell az elején, hogy ne farmolhasson, mert túl jók a szorzói és 6-os szinttõl túl nagy sebzés tud kiosztani rövid idõ alatt, nagyon jó mobilitással, akár egy Rod of agessel is. Ilyen továbbá akár Akali, akár Diana is (bár most nem tudom mennyire erõs még), na meg az új Nunu, aki topon még mindig erõs, bár az egyik legunalmasabb lane fight szerintem. 😊
Azt azért nem szabad elfelejteni, amit minden nagy játékos is mond; ha van egy champion akivel nagyon megy, akkor a counterpick sem számít igazán. (Haverom Galio ellen is AP Nidaleet vitt, mert azzal megy neki nagyon és simán nyertek úgy is.)

Elolvastam a hozzászólásokat, és értem hogy mit akartok mondani. Én is tudom hogy nem fogom minden meccsemet megnyerni,nincsenek balfasz-proof karik, mert másokon is múlik, de igyekszem minél több meccsen jól játszani, és akkor meglátjuk mi lesz belõle.
Lehet rosszul fogalmaztam meg, de olyan hõsöket kerestem, akikkel ritkán játszanak például, mert a meglepetés ereje sokat számit. Például bronzba Singeddel jó, mert végig üldöznek a pályán, miközbe nyomom a mérget, ez azért ad egy kis elõnyt.
Azért már egy ideje olvasom a topikot, és voltak hasznos tanácsok, de azért meglepõdtem a reakciókon. Bár gondolom máskor is volt téma és már unjátok, szóval bocs ha valakit ezzel felzaklattam, de gondoltam hátha van valami ötlet. (Bocsi ha nagy katyvasz, amit irok, de igy másnap nehéz fogalmazni.)
...
De ha valakit megbántottam sajnálom!
Nem trollkodásból írtam, csak tényleg meglesném mi van ott, és mire lebukom a saját accomon az egy élet.
One more story

Meg akarom nézni milyen ott a játék.
És lusta vagyok addig lebukni 😞
One more story
FlaasharN: Mid
huNter07ar: hey
iTz Jin: 1 fail
FlaasharN: prefer
iTz Jin: i flame and rrage
iTz Jin: 2 fails
iTz Jin: i fed anmd leave
deadjuice: Jin, then stop playing this game.
deadjuice: crybaby
iTz Jin: i dont waste tiomefor u mofucking unskilled bastards
FlaasharN: Well let me mid and ill win this for us
deadjuice: play against bot then.
Comrad Gustaf: Ok. thanks for letting me know
...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nekem konkrétan topsolo a kedvencem. más amúgy, szerintem úgy kellene megoldani a csapat felépítést mint a wow looking for group rendszerét, mindenki pickel az elején egy rolet és az alapján sorol be... a supportok meg kaphatnának valami ip bonuszt ha arra pickelnek, így tuti több ember lenne ösztönözve arra hogy supportként játszanak (a wowban is hasonlóan volt megoldva hogy kompenzálva legyen nagyjából a healer/tankhiány)
még mindig jobb lenne mint a "én írtam elõbb" meg "nincs support rúnám phocsika" meg "ok leszarom akkor 2en miden ashe ellesz botsolon"