League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
80%-os winrate-em van vele rankeden! 😞
(10 meccsbõl. <#idiota>)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Végre skinnel tudsz feedelni!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zeli
OMG végre! Erre várok november óta kb. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ronihun
Most éltem át az elmúlt hetek/hónapok legjobb ranked meccsét. Úgy fordítottunk, hogy már csak egy inhibitor turretünk állt, a másik két inhibitor exposed volt. Teljesen jól játszott együtt a csapatunk, még úgy is, hogy már surrenderelni akart az evelynnünk, meg flamelt. Meglepõ, mert általában ilyen helyzetben feladja a csapat nagy része és esélytelen nyerni.

...

TBTPumpa
Champion & skin sale: 07.06 - 10.06.

Foxfire Ahri skin akcióban. Végre, pont akkor, amikor RP-m sincs!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
nem minuszoltalak le amúgy. á.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tigeroo
tudom de mostmár játszanom kell 😄😄
Hegi90
most én fogom kapni a fincsi pluszokat <#finom>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Esküszöm most akartam belinkelni, itt volt vágólapon 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#idiota><#idiota>

#34062: Jóféle, a Jarvan/MF/Lux ulti wombo-combo kicsit darált 😄

Metalmilitiakid
alapból van ha veszed, de amit kapsz azon nincs

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
10 napod van rá talán.

szerk.: úgy tûnik mégse, nekem az rémlett, hogy alapból volt korlát rajta

jazzy
Ez per wines ip boost 6 év múlva is lejátszhatod õket.
Metalmilitiakid
az a vicces, hogy megkaptam ezt a szart, de a játék meg erõteljesen nyomja rám hogy bizony neked abba kell hagynod a játékot, 3 napja nincs win em a napi win bot meccsen kívül, és komolyan mondom ha a fele az én hibám lenne már boldog lennék...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
20 meccset lejátszol egy nap alatt, és nincs gond.
egyébként meg vizsgákra nem kell tanulni, tekintve hogy bizonyára egész évben bejártál és figyeltél az órákra <#idiota>

SzirmosSzisza
Csak 20 db 😊

tigeroo
tán itt buktam a vizsgaidõszakomat <#idiota>
Metalmilitiakid
Látom megjöttek az IP boostok westre. Akkor mégse pihentetem le az accot mint ahogy a tegnapi agyfasz után terveztem 😄

SzirmosSzisza
Érdemes végignézni, jók vannak benne.

j0nNyKa
hallottam hogy ez az út diamondba, mostmár biztosan tudom

jazzy
Én is segítettem :C
Aha, csak Fiddlesticks-el játszom és 4v5-öket carry-zek le.

Metalmilitiakid
Szeretem amikor early feedel sem tudom lehozni a meccset mert a kedves Heca junglerunk aki az elején még hasznos volt a játék felétõl elkezdett trinityt meg infinity edge-t építeni és olyan szépen buktunk minden egyes teamfight ot tank híján hogy öröm volt nézni és hiába írtam neki nem hallgatott rám,tolta tovább a damage buildet... Mondjuk azt sem segített, hogy az early feedem fele wardra ment mert pls legyek ADC mert én akarok supportkodni blitz el, de wardot felszólításra sem vett...

j0nNyKa

j0nNyKa
akkor platina-diamond már vagy gondolom

A "Vayne-patch" óta, az olyan 2011 április-május.

SzirmosSzisza
Koreai szervernél amúgy azt írták sokkal durvább volt, mint EUW. Az meg külön vicc, hogy koreai akkor romlott el mikor arra a verzióra került amin EUW volt 😄

jazzy
ok

te amúgy mióta lolozol?
Hmm még dolgozzanak rajta, mert rámentem az oldalra és hiába nyomogattam az R-t, nem nyertem semmit <#nemtudom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne vedd komolyan <#banplz>

SzirmosSzisza
Tegnap 1$-ért lehetett domaint venni -> karthus.net 😄

tigeroo
poets of the fall - late goodbye megy a stream alatt😄
NA is reklamál most a koreai kompenzáció miatt,hogy, "de hát a koreaiak miért kapnak skint"..már pedig õk "felsõbbrendûként" voltak kezelve?!
Neem, ez nem szerver- vagy kontinens-függõ, itt a "Riot adja az ujját, de már kéne az egész karja" esete forog fent.

smartcast nélkül játszik ez is, de miért? úgy sokkal egyszerûbb és gyorsabb, arról ne is beszéljünk,hogy a ward lerakás is a sima, why?

sadface
Mûködik, köszi.

I decide when I'm done.

Nekem jó most EUNE.
De ilyen hibám nekem is volt és ez segített:

"Dude if it says failed to respond to server attempt 1 2 3 u have to go to internet explorer and go to tools, click internet options, then advance which is at top right corner then it says restore advanced settings click that and click apply, press ok and ur good. Np"

(Lehet furán hangzik, de mûködik)
sadface
EUNE.

Mellesleg a weblap se jön be.

I decide when I'm done.

zeli
EUW? Nálam jó.

sadface

Csak nekem?

I decide when I'm done.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Akit érdekel, most megy a kínai LPL playoff elõdöntõ World Elite vs. OMG.

Sajnos a Frost vs. SK Telecom-ról elaludtam, de úgy látszik nem nagyon maradtam le sok mindenrõl.
jazzy
A community magától nem reagál ám így, ez hosszú évek leszarása és riot kommunikáció hiánya és NA felsõbbrendûként kezelése miatt alakult ki.
Best community ever lol
A kompenzációt bejelentõ post már -1176os értékelésnél áll, gg 😄

j0nNyKa
ja értem 😄D
itt van hosszabb gameplay mundo shrek szemszögébõl:

Metalmilitiakid
Engem csak a karakterek miatt érdekelne a Naruto meg a One Piece a 2 kedvenc animém 😄

SzirmosSzisza

Meg mert a LoL-t kötik a copyright jogok ebben a szarban meg simán lehet Pikachu Kennen <#idiota>

j0nNyKa
jó amit leírsz, de miért kéne egy koreai kopi szarral játszani, ha a lol ugyanaz, illetve több, jobb?

zeli
😄!
Jött egy Riot post, ezt nem is láttam, szal elvileg az 1k rp fake, de a skint kapják.