League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Most még nekem se jó, jövõhétig vizsgázok aztán elvileg jó lesz egész nap 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Felvettelek, lehet róla szó. de délelõttönként nem hiszem, hogy vagyok mert érettségire tanulgatok.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Sona rohadt OP ARAM-on (jó igaz, Renekton picit elnézte a cipõszámot 😄)

#34476: nincs kedved duozni jövõhéten? Látom te is Easten szenvedsz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Fizz teljesen meg lett ölve lanen, erre akali elfeedeli.... Nem bírok feljebbjutni. Mindig jön egy ilyen meccs... -.- Inkább lefekszem, még most sem értem, hogy veszthettük el. Jade. Fizz, rengar only focus me és soraka silence. <3

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
Ahri supporttal (mellesleg lvl9 és dorans al kezdett) azt hittem hogy necces lesz a játék, de miután szegényt Amumu t a második kéktõl kitrollkodtam a saját junglejébõl alig volt ereje. Viszont marha vicces, hogy tényleg csak be be rohangálva 1-2 hógolyót eldobálva mekkora nyomást lehet gyakorolni az ellenfélre és milyen hibahatárral meg lehet úszni vele. A 3 halál az ilyen 4v1 4v2 szitukból jött össze, de úgy hogy a végét megnyertük a fightnak szinte mindig, mert hát Yi ha valahova oda akar érni mid rõl akkor oda is ér 😄

Kép

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

látom az emberek a mai napig nem értik meg nincs op meg nem op champ. hasonló farmal mint amit az a srác tolt nem gondolnám hogy sok champ akármit is tett volna a csapat sikeréért.

sadface
#duobot
nálam elvesztette az értelmét az "op aatrox" szakkifejezés. GG Ezreal Pentakill...

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
Amúgy Xinnek 1v1 ben nem kellene vernie Nunut ? Csak mert alapból nem trollkodtam vele, de egyszer kb lvl 10 felé átsétáltam megnézni az ellen jungle-t és én kb 85% on voltam Xin kb 60-70 en és odasétáltam le smite oltam elõle a Red et és belegyaláztam még õt is földbe úgy hogy kb 40% élettel jöttem ki, pedig még sok itemem se volt csak a jungler HP s kesztyû (nemtom mi a neve) meg a glacial shroud.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Kezdõdik.

Jungler Ez és mid Janna, már jól kezdõdik 😄

Reportolni tudnak, játszani nem...<#wilting>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Metalmilitiakid
Nem hiszem el, meglett volna az elsõ pentám (már elõtte volt a körben egy quadra) és bazdmeg a minionok le deny oltak, mert amikor az utolsót öltem beverték a nexus-t hát a hajam égnek állt 😄

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Nem, de nyár végére jól lenne eljutni hasonló helyig 😄

(én talán 4 u-val vagyok én se tudom sose, szegény srác meddig próbálgathatta míg talált annyi u-t, hogy ne legyen foglalt 😄)

jazzy
tigeroo
aram nemszámít😄

amúgy most hogy belegondolok, legtöbb a pentát énis yitõl láttam...

meg tegnap quadrázott 1 meccsen kétszer is haverom kayleal
jazzy
Nem, de azért jó érzés fél évente pentázni egyet és amikor már megvan a quadrád elég aljas dolog direkt minden summonert bevetve elmenekülni, úgy, hogy nem nyerhet már, mindenki él nálunk, bent vagyunk az inhibjükön belül, 65 sec a respawn time..

Jó nyilván nem KELL ideadnia, ne álljon egy helyben, de én ilyenkor visszamegyek és harcolok, vigye ha engem is legyõz.

Egyébként ha már nekem nem sikerült, most elcarryztem 1 twitchet late gameig, adogattam neki a killeket amennyit tudtam, szegénynek elég rosszul ment boton draven ellen, mondtam neki ne fosson mid gameben tudom carryzni Dianaval, mert volt 7-8 killem, ott meg pentázott a srác és nyertünk 😊
ronihun
+ a Nunu Gold II-es volt

...

ronihun
Na kaptam egy Nunu junglet aki megpróbálta, eleinte nem is ment olyan rosszul, aztán már igen. Szóval a lényeg az, hogy eladta az összes itemét, vett x millió wardot és azt pakolta a lane közepén. 1/11-be végzett, és caps lockkal írta, hogy nem érdekli ha reportoljuk, mert nem bírja ki, hogy ne rageljen, mert a lux flamelt meg stb. Egyébként tényleg az egész csapat flamelt. Nem mellékesen ez ranked promotion meccs volt.<#eljen>

...

sadface
Sajnos nem. :'(

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ja, 10 RP és 1 hét IP boost. nem

És jár valami más is a pentáért a nagyszerû érzésen kívül?

jazzy
Gz, én is csináltam 1 majdnem pentát, de úgy döntött az enemy nidalee, hogy õ minden spelljét elnyomva megpróbál elmenekülni és 3 bevert inhib tower 5 enemy ellen 65 seces respawn timerig megvédi a nexust 😄 Úgyhogy denyolt direkt és sikerült is neki sajnos 😞
sadface
Almost penta. :'( de legalább win lett, -3 pontról. 😄

I decide when I'm done.

Láttam már support Aatrox-ot, nagyon siralmas.
jazzy
Ez 1 faszkalap premade akik viccesnek találják hogy beszívva elbasszák mások játékát
tigeroo
ezek ilyen hipszter meták lehetnek
sadface
Ranked Aatrox support, erre kíváncsi vagyok.

I decide when I'm done.

jazzy
jelenlegi játékomban, ranked gold4, ap nasus ad viktor van
Életem elsõ pentjá lolba (aram), Yivel tudom azzal könnyû, de egymás után 2x az nagyon vicces 😄

SzirmosSzisza
"Aatrox is all sentimental and shit, Tryndamere just talks about his masturbation habits." ...

vafeN
Akkor nem kell új accot kreálni ? 😄

[O_O] (.)(.)

sadface
da mert dodgeoltam. 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Gold V
-3 League Points

<#idiota>

sadface
Ha arra gondolsz ki volt vayne-el boton zyra. 😄

I decide when I'm done.

jazzy
Egyértelmûen a Zyra. Kivéve a buildjét 😄

Bebugolt a ranked rendszer 26 és 28 pontokat kapok winért
sadface
Utolsó elõtti meccsemen nunu enemy jungler volt nem nagyon tudott sokat csinálni, csak le lettem szopatva. 😄

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
Ha morgánát el tudta picsázni ilyen könnyen akkor láma volta morgana, a shield minden skill jének a plusz effektjét felfogja, a lefogás meg megállítja az üldözésben. Azt azért ha nem is nyernie de egyenlõen kellett volna tartani a morganának. Fõleg hogy morgana a másik beépített sustain es a spellwamp al.

j0nNyKa
mint a nunu jungle 😄DD
még mindig beszarok azon a videón

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
Arról akartam screent csinálni, amikor 7-8 percben 4 szintel voltam magasabb swainnél. 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
jaaa látom, ok semmi
nincs több kérdésem 😄D

sadface
Teemo boton volt. Mirror top, és mirror adc volt. :d

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ki volt a másik csapatban a "support"? (nálatok gondolom Teemo)

j0nNyKa
nice <#eljen>
teemo vs aatrox milyen volt?

sadface
Nashor rush op.

I decide when I'm done.

Hegi90
ööööööööööööö

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
hja, csak nem tudom milyen lehet a sustain-je, meg a clear speed-je
sustainre feltételezem a W jó, kérdés hogy mennyire, clear speedre meg E? vagy Q+E?
meg nem vágom hogy mennyire nagy a Q range ahhoz, hogy faszán lehessen gankelni
nemtom, ki kéne próbálni

Én tegnap játszottam ellene, úgy éreztem, hogy csak a self-healje miatt van túlságosan elszállva, mindenkinél gyorsabban healeli vissza magát a pokeokból. Emellett meg még a passzívját is mindig fullon tarthatja, csak a hülye ék alakú skilljét kell ellövöldöznie úgy, hogy még sebeznie sem kell vele... Tessék, meg lehet próbálni gankelni a full hp-s, full passzívos, escape skillel, flash-el felszerelt csótányt.

tigeroo
szerintem jó, ha belegondolsz bemegy turret alá és sikeres killje van akkor menekülés közben még a passzívjával betud nyalni akár 1-2 turret hitet még menekülés közben, annyi hogy ccje nemsok van hozzá

gondolkozom rajta hogy megvegyem amúgy
j0nNyKa
jungle-be milyen lehet?

tigeroo
még lifesteal se kell nagyon neki, olyan mint xinnek a W-je

miden morganánkat elpicsázta, de ahogy nézegetem a ranked spectatorként így random meccseken topon már nem olyan effektív