53877
-
#40526 majd nemsoká lesz EUWW és EUWNE -
#40525 Nem hiszem, hogy a jelenlegi EUW stabilitási problémák fényében több játékost akarnának west szerverre. Feltételezem nem EUNE-ra mennél át Westről. -
#40524 Sose volt mindenkinek free transfer, az azoknak járt egyedül, akik még az EUW-EUNE split előtt regisztráltak és játszottak. -
bigbigle #40523 Lehet olyanra számítani a jövőben, hogy megint lesz free transzfer EU-n belül (vagy csak az az egy, régi alkalom volt)? -
#40522 Ok -
#40521 Mostanában több ilyen videót néztem, és tényleg sok olyan dolog van amin az emberek kis odafigyeléssel tudnak javítani. Nagyon sok jó tanácsot hallottam, pl ez a healthy body-healthy mind is hasznos. Meg én mindig próbáltam azért nyugodt maradni, amit ő is mondott, ez egy meccs, lehet hogy horrible volt, de a többszáz meccs közül ez nem számít olyan sokat, a lényeg, hogy többet nyerj egy idő után mint veszíts és tényleg fejlődj minden meccsen. Mostanában mindig szánok pár percet meccsek után, hogy belegondoljak milyen hülyeségeket csináltam, és nem foglalkozom azzal, hogy más miket csinált, mert azon nem tudok segíteni. Tehát a "nem akarok valakinél jobb lenni, csak önmagamnál" mindset az segít a fejlődésben. Múltkor pl 3 meccset vesztettem, az utolsó volt csak olyan, hogy már tényleg nagyon rosszul játszottam. Beláttam, hogy kicsit szünetelnem kell, kajáltam, ittam, friss levegőt szívtam, zenét hallgattam etc. és teljesen elfelejtettem az előző meccsek stresszét, sokkal jobb kedvvel, más hozzáállással nekiültem játszani, és a következő 3 meccs win lett, és sokkal kevesebbet hibáztam. Szóval nem értek egyet BEAST-tel, ezek igenis reális és hasznos tanácsok. -
Fletley9 #40520 csak úgy mutatóban, egy hét termése:
The Ryze -
#40519 me too meanwhile @ Gold I -
Fletley9 #40518 és bekövetkezett, az MMR-em nem akarja a goldot. amint elértem silver1-be 6 lp a win és -4 volt a lose. hard mode on. -
#40517 múlt vasárnap óta -
#40516 erősebb? mióta? -
#40515 Morde ultijánál
"ha megölöd vele akkor lesz helyette egy démon ami sokkal erősebb az igazinál" -
#40514 nekem is ez volt az első reakcióm.:D -
#40513 /ignore XY, vagy még egyszerűbb ha megnyitod a friendlistet, kiválasztod az ignore list tabot, és beírod a nevet. -
List-en #40512 hogy lehet pickelésnél valakit mutolni? egyáltalán lehet? -
#40511 JAKSZ!!!!!!44!! -
#40510 Pedig őszi szünet van! Ez is most készült:
-
Chris #40509 Aranyos, egész alakos stream nincs vele? :)
-
#40508 annie support wot -
#40507 Silver II-ben van a csaj? -
#40506 Csak hogy tudjatok fappolni valamire. -
#40505 Nagyrészt csapat lag meg dc miatt vesztettem ennyit, de azért volt egy két lelkes fiatal játékos is akik mindent megtettek a siker érdekében. :)
Mielőtt jönne, hogy miért játszottam ha tudtam, hogy lagos. Mindig megvártam, hogy eltűnjön az ingame figyelmeztetés és forumra kiírják, minden rendben. Aztán mire buktam egy meccset már megint kint volt a warning. A végére meg le is szedték a ranked sorokat. :) -
#40504 Nekem 8-4 a statom threshel a hetvege ota, nem tapasztaltam kulonosebb kiddokat az atlagnal jobban -
#40503 Én így vagyok a sose engedj a call ordernek -
#40502 Ma is tanultam valami újat. Soha soha de soha ne engedd meg, hogy valaki más champet cseréljen veled.
Most játszottam le egy support runás masterys Talon játékot. :D
edit: a storyhoz hozzá tartozik még az is, hogy kiderült, a srác azért nem reagált a cserére, mert elszaladt a mellékhelységbe... -
#40501 Hát nekem mindig az első helyen van szvsz. Kinek, hogy áll a kezére. -
#40500 A flash így is mindenhol rossz helyen van :c -
#40499 nem tudom, hogy a summoner spelleknél észrevettétek ahogy nő a szint, úgy változik? pl bronze troll..:D -
#40498 :D -
#40497 A tegnapi 6os loss streakem után már majdnem én is az asztalra csaptam. :D
Nagyon remélem, hogy kezdenek valamit ezzel a rendszerrel, mert nem igazán működik. -
Chris #40496 A sportban, vagyis inkább az élsportban érvényes az az örök igazság, hogy annál jobb vki, minél gyorsabban tudja túltenni magát a sikertelenség miatti frusztráción. Ez hatványozottan igaz a lol-ra a magas szerencse- és randomfaktor miatt, de hogy ezt hogy éri el vki, az teljességgel lényegtelen. Engem például a sport- és versenymúltam és jelenem során mindig elkapott a düh, ami még jobb teljesítményre ösztönzött, lolban kicsit más, de itt meg egy asztalracsapás és egyből tovaszáll. :)
Más, napi hőzöngés-rovat az idióta rendszer miatt. Hogy jön az össze, hogy az elméletileg szar s1-es mmr-emmel nyilvánvalóan magasabb mmr-ű, 2-3 gold4-es játékost a soraiban tudó ellenfél csapatot verek meg, de mégis csak 2, azaz kettő pontot képes adni érte a rendszer?
-
#40495 De rohadtul kellene az a plat, ahh gold2ből csak nem tudok kivergődni :S -
#40494 -
alienenemy #40493 Szerintem annak, hogy mitől leszel jobb, sok lelki tényezője van. Az, hogy anyázod a többieket, az átlagos reakció. Pusztán attól, hogy nem anyázod őket, még nem vagy kész magaddal. El kell érned, hogy valóban ne dühítsenek a többiek. Ne csak nyugodtnak tettesd magad, hanem az is legyél. Fel tudd térképezni, hogy mik a csapat valódi lehetőségei, és abban te hogy tudsz a legjobban részt venni.
Nos én eddig jutottam, nyilván ennél van tovább. És nem is sikerül mindig. Sőt, van, hogy néha mégis beszólok valakinek. Én alapvetően egyébként ezért játszom ezzel a játékkal, hogy magamon javítsak.
Ha elfeedeli a csapatom a meccset, mindig megnézem, miket játszottak előtte, és gyakran látom, hogy egyébként jó statokkal játszó játékosok néha borzasztóan játszanak a csapatomban. Ilyenkor azt feltételezem, hogy én voltam rájuk rossz hatással, és próbálom kitalálni, miért. Egyelőre ez ritkán sikerül.
Szóval azt gondolom, hogy a játéktudás hamar megszerezhető, de az attitűd az más téma. -
#40492 On 10/30 at 3 AM PST for NA, 04:00 UK Time for EUW, and 02:00 CEST for EUNE, the servers will go down for maintenance and patch 3.13 will be applied! -
#40491 -
#40490 Ha szerinted azért lett d1 mert nem idegeskedik a trollok meg a feltűnően borzasztó rosszak miatt, akkor egészségedre. Valószínűleg több köze van ehhez a kitartásnak, meg a fogékonyságnak.
Játékok közben sosem ragelek, az élet más területein megszoktam már, hogy az ilyesmit később adom ki magamból (LoL esetében játékok között :D). Mégsem vagyok még csak Gold ligában se. :p -
#40489 ezzel a hszeddel biztosan meggyőztél, de én továbbra is a diamond 1 playerrel gurulok, aki -ha hallgattad amit beszél- végig arról magyarázott, hogy hogyan javíts magadon soloq-ban
én értem hogy te jobban tudod nála, de ő akkoris d1-ben kötött ki, ezek szerint valami más okból kifolyólag
mellesleg egy egész videó sorozata van arról, hogy hogyan fejlődj te, meg én, meg mások, én tuti belenézek még jópár videójába, mert (lehet neked nem) nekem van hova fejlődnöm, és amit eddig láttam tőle, az hasznos -
#40488 Jaj, mert az nagyon sokat számít ám ha az emberi természetről van szó. :DDD -
#40487 think I belive the diamond 1 guy