League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Nem ilyennel nem találkoztam még. Olyannal aki 1-1 teamfight elvesztése után beírt annyit my team is noob vagy egy adott lane halálára nobozott meg hasonlók olyanokkal igen. De hogy fullra nyomta az egész játékot és szinte mindent leírt, ha mellé dobtam Mundo val egy Cleaver-t arra is egybõl írt valamit miután elmenekült, hogy láma vagyok. Ilyennel még csak magyarban találkoztam. Am nem vagyok magyar gyûlölõ, csak a magyarokban nagyon él a dögöljön meg a szomszéd lova is mentalitás és én ezt nem csak LoL ban, hanem World of Tanks ban és még 1-2 másik helyen is érzékelem. Ha magyar találkozik magyarral az esetek 70% ban kurvaanyázás lesz belõle.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
1,5 óra múlva kezdõdik az eu lcs

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
pedobear icon in the video says otherwise

sadface
Te már koros vagy hozzá.😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa

SzirmosSzisza
Normals yo!

(vagy grafikonnak nem adtak meg maximumot)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Aranyos ahogy a % picked 110-ig megy 😄
j0nNyKa
én ezt sosem vitattam. poppy gecimód op.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Jó, de wood 2-ben Poppyval is lehet nyerni 😊

j0nNyKa
volt most ugye jazzyke 10 win 0 lose streakje jarvannal, egyetlen egyszer egy büdös support itemje nem volt
egyébként meg ugye van ez a retard jungle karma build, amit láttak diamondtól a hihetetlenül okos emberek, nyilván semmi mást nem képesek neki kitalálni - az full ap carry + a bulwark, ami ugye már nincs.

SzirmosSzisza
Mert amúgy a mostani junglereknek nem support itemet buildelnek fixen másodiknak <#vigyor2>

j0nNyKa
igen, lane swapnál a solo lane-nek segítenek
meséld már el nekem, hogy az utóbbi 50 meccsedbõl hányszor volt lane swap, ami miatt a junglernek segítenie kellett.
aztán meséld el, hogy abból a 0-ból hányszor csinálta volna ezt jobban egy karma, mint egy jarvan, zac, vagy whatever else

tigeroo
silver 5 körül keresnék ranked partner(eke)t

cél a gold lenne term😄
jazzy
Na igen de épp azt beszéltük, hogy a challenger az kb 250-300 embert reprezentál a világon, szóval azért annyira nem nagy szám statisztika, diamond-platban veszít, goldban sem nyer, tehát nem látom a létjogosultságát továbbra sem.

Mondjuk miden sem, ha neked tetszik "áldásom rá", én próbáltam, én akartam, én erõltettem, én imádtam a régi Karmát is.. de.. ez van. Nekem az Urgot mid is tetszik, na de látod..
j0nNyKa

sadface
Jaj ne köss már bele mindenbe, nézz vissza egy lcs meccset, hogy hányszor mennek le a junglerek segíteni a sidelaneknek tolni vagy épp defelni... 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ja tehát azért vagy jó jungler, mert felmész mondjuk topra 2v1ezni, tehát supportolsz
i see.

sadface
Igen ám csak Challangerben képesek ledobni egy wardot a bejáratokhoz és megbasszák aki oda megy.

és ezért mondom hogy miért csak itt mûködik. Itt nem gankelsz egyet, hanem segítesz tolni a 2v1-nek stb.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ez tökjó lenne, ha a jungle-ezés abból állna, hogy gankelsz egyet, meg késõbb teamfightolsz
én itt megmondom neked, hogy karma jungle ellen egy minimum félretardált, normális pick jungler 0-24 a buffjait fogja lopni úgy, hogy közben meg is öli minden egyes alkalommal, és még a hulláján is megáll táncolni, mert totál megteheti.

amit te leírtál, az supportolás, nem jungle-ezés
ez pedig egy karma winrate, csak mert annyira király dolog lett ez a karma jungle
supportnak egyébként kiváló, buff után valszeg mainelni is fogom.

sadface
Milyen különös cirmi.... <#idiota>

Jazzy: Félreértés ne essék én Karma midet tolok.😄 De azért eleget játszottam vele ismerem a mechanikáját ezért hozzá tudok szólni a dologhoz. Igen, Karma kicsit lassú a jungelben a Mantra nélkül, de kíválóan passzol a metához ahol 2v1-be helpelni kell esetleg gyorsan kell tolni a lanet. Ezekre kíváló karma. Ebbõl következik miért bukik meg közepes elon: Ott általában ilyen nincs, csak Challangerben, Silverben meg simán hülyék hozzá, bronzba meg simán nem pickelik mert Amumu malphiet opé. Ha már Veigarokat meg Kassákat verek szét vele miden.. Az, hogy Nautilus gankjei jobbak... Hasonlítsuk össze!

Naut-Karma

Passzív: Karmának ugye ez a Mantra passzív lényegtelen, viszont Nautnak talán egy snare/stun ez ami x idõn belül egyszer rakható az áldozatra.

q: Mindkettõ skillshot, viszont ha Nautét elrontod még az is elõfordulhat, hogy rossz pozícióba kerülsz. Igen Karmáét is ellehet. Ezért nyomnám be hozzá a Mantrát és így aoe-slow. Viszont ha nem is találod el ki fogja kerülni.

w: Nautilus shield ez olyan hûde sokat nem ér, mert úgyse áll le fightolni 2v1-be hanem valószínüleg menekülni fog. Karma w-je viszont egy snare AMIT NEM LEHET ELRONTANI. Maximum kiugrik belõle, de akkor meg már úgyis messze jár szvsz mind1.

e: Nautilus slow - Karma Shield+gyorsítás Ha nem tud a laner followolni rádobod a shieldet és hoppá ott is van. 😄

R: Nautilus ulti > Mantra. Nincs hozzáfûzni valóm. Ez miatt jó early ganker Karma. Viszonylag itt kerül hátrányba amikor gankelni kell.

Teamfightbe tényleg igazak a Nautilusra írtak.. DE... Megfeledkezel egy apró dologról... Ha nem segghülye a team akkor tf-ek elõtt poke poke poke. Karma ebben nagyon jó. Az én buildemmel megvan két itembõl a 40% cdr (piros appen, sárga armor, kék ap, quint ap)és így 3 sec a q -cd je, ami ráadásul elég durván sebez. Eltolsz egy mantra q-t, és a sima q-t kétszer és ha mindet találtad akkor a Mantrán már alig van cd indulhat a teamfight. A tankotok beugrik (Te lövöldözöd a q-t) és amikor mindenki egymáson van benyomod a sûrûbe a mantra e-t. Mindenkit shieldelsz, és mindenki sebzõdik az enemybe. Pure op? DA! q-t spammeled, az offtankokra dobálod a snaret, hogy ne tudja kiszedni a carryt, és a carryre a pajzsot dobod amikor tudod a movement speedel jobban tudjon helyezkedni.
Viszont ez nem mûködik minden compal. Amit észrevettem, hogy Leonával, Thresel nagyon jól mûködik a dolog, tehát ami a mostani pofába ugrós metát tolja. Ez szintén Karmának kedvez úgy érzem. De ez csak az én véleményem.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
igen, pont így van, wp
szerk: nem. nunu jungle jó. karma jungle useless szar.

SzirmosSzisza
Akkor ez megint olyen különlegesség, mint a Nunu jungle, hogy csak Challengerben és Silverben jó 😄

j0nNyKa
mi most itt platina alja - gold teteje rankedrõl beszélünk. ott nem, nem nyer a karma jungle. soha.

jazzy
Tényleg, sadface karmázik, akkor diamond, sadface: mondjátok már meg nekem mi a jó a karma jungleben? Vegyünk alapul pl egy nautilust. A gankjei jobbak, a peelje jobb, a damage jobb, tankybb is, igaz a pokeja rosszabb 4-1. Én nem látom át miért jó ez a Karma jungle, mindkettõ akivel toltam useless volt, gankelni nem tud, ezért gyenge marad, végén mondom kb csak 2. supportnak jó peelelni, arra meg van millió jobb jungler.
SzirmosSzisza
Írasd fel magad a sadface expresszre, õ eddig csak nyert vele (kivéve mikor velem Dominionozott 😄)

jazzy
np diamond eddig csak 2 meccset buktam a hülye ötleted miatt, hálisten nem többet 😄
SzirmosSzisza
hehe

"Firstly i want to say "thank you" to everyone, who trusted in my Karma since the 1st game. This champion really deserves some love. She is my new favourite one. I'd like to see more mobile supports with tons of dmg and low CDs in the jungle. It's way more interesting to play them than to press EQWR on J4 once per every fight w/o much variation. They could be another class of junglers." - Diamond

Fabio Capello
A boltban alapból megjelenés szerint vannak sorrendben, a legfrissebb elõl, a legrégebbi hátul.

Köszönöm.

A boltban szerintem nem megjelenés szerint van, ezért kerestem egy oldalt ahol fel vannak sorolva.
SzirmosSzisza
http://timeline.leagueoflegends.com/, de szerintem a boltban is ez alapján vannak.

tigeroo
a kliensen belüli shopban van 'release date' szerinti szûrõ
Merre tudom megnézni hogy mikor melyik hõsnek az ára fog véglegesen lemenni? Tehát azt a sorrendet ahogy kiadták õket.
SzirmosSzisza
Ha 9gag-et olvas, sokat ne várj 😄

tigeroo
mai érdekes:

xin topon mindig a junglert hibáztatta hogy legalább venne neki wardot... mire mondtuk neki hogy azt neki kellene mi voltunk az idióták..

aztán 4-3as statjával elment afk-olni (12-6ra álltunk) mert nem gankelt neki a junglerünk
j0nNyKa
ja hát ezekkel csak úgy 2 hetet maradtál le 😊

TBTPumpa
WTF?
Csak most vettem észre, hogy nincs már olyan, hogy ADC. Marksman lett belõlük. WTF?

Lucian már a Champek között van. Feloldani még nem lehet, de ez is 7800 IP lesz.
Várom már, hogy Riven 4800 IP legyen.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Sose találkoztál még ilyen külföldivel? Én 10 játékonként találkozok 5-6-al, marha nagy mákod lehet, vagy magyar gyûlölõ vagy?
Átok logika?

Az ellenfél csapatában lévõ malphite full tankot épít? jobb ha õ a fókusz

Curse logic.
Metalmilitiakid
kb 5x kapott választ az elsõ 5 percben, onnantól önmagát szórakoztatta ilyen 1 komment/5sec átlaggalnéha fight közben megállt csak, hogy írjon..

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
All chat flamehez két tag kell 😊

Amúgy én is látok néha magyarokat, de nem foglalkozom velük. Játékos játékos, max, ha jól csinál valamit a végén magyarul megdicsérem azt ennyi (hátha ad teamworkot <#idiota>)

Metalmilitiakid
Topikhoz túlzottan nem kapcsolódó vélemény nyilvánítás. Csak és kizárólagosan saját felelõsségre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mentem 3 kört most easten, kicsit átnéztem mi van ott. Semmi komolyabb flame meg ilyenek. Találkoztam egyetlen magyarral, legalábbis tudomásom szerint. Úgy kezdõdött hogy kb 0:50 nél all chat be dögöljetek meg, hálistennek velem is volt egy magyar és válaszolt, na onnan kezdve egész végig all chaten flamelt, amíg nyertek OP z tette magát, a végefelé ahogy buktak szidta a saját teamet, meg mondta merre mennek a csapattársai meg... Ja és persze Trynda volt. Na ezért nem írok vissza megszokásból a magyaroknak. Ilyen külföldivel még soha nem találkoztam, magyarban simán meglelem ezt is 😄 (és sajnos már nem elõször)

sadface
sadface
Ja az vicces volt amikor LB eltolt mindent amumura és meg se karcolta kb mert a q-n kívül mindent misselt. <#idiota>

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Nem. A társak voltak jók. Minden damázzsal rendelkezõ tag az összes skilljét eltolta a tankra, vagy a supportra. Közben az AP + ADC végigszántott a csapaton.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
A nevembõl kiderül, hogy angol nem pedig lengyel.😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Sadface lengyel ? <#nezze>