53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Remélem matek érettségi még messze van neked :D
  • sadface #41166
    ööö amikor a riot kiadja?:D
  • TBTPumpa
    Elhisszük, hogy okos vagy, de azt derítsd ki, hogy a Very boobs Popstar Ahri skin mikor érkezik!
  • sadface #41164
    westen is sok troll meg a francia is. és eleve több westen a nyomorék mivel többen vannak azon a szerveren.:P

http://www.lolsummoners.com/stats/rankings/euw
    http://www.lolsummoners.com/stats/rankings/eune

Csak, hogy kiragadjam a Silver 5 statokat: westen 200k silver 5-ös van easten csak 90k. szóval, hol van több noob? :D arányaiban a két szerveren az emberek ugyanúgy oszlanak el, de könyörgöm westen kétszer annyian játszanak (hasból) szóval náluk több van. :D
  • TBTPumpa
    Inkább West. Ennek ellenére is mindenhol a West-et javasolják. Valamiért az EUNE-t nem kedvelik - asszondják sok a troll és AFK polák, de Trollok és AFK-k szerintem West-en és a többi szerveren is vannak, szóval ez még nem elég indok a váltásra.
  • sadface #41162
    Szegény Alex.:D
  • j0nNyKa
    utolsó jelenet :DDDDDDDDDDDDDD
  • sadface #41160
    Olcsó megoldás: transfer Eune.
  • j0nNyKa
    xMonkey
  • TBTPumpa
    Trundle-nak is van!
  • jazzy
    SZERINTEM MEG JÓ A TEEMOD :(
  • j0nNyKa
    jaértem
    de a traditional skinek is kaptak ráncfelvarrást, nem? meghát van, akinek pont az a "kincs", hogy traditional kinézete van pl sejuhoz

TL;DR: a recon teemomnál jobb.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem traditional "skint" kapni eléggé gáz :D
    (ugye azokat az kapta, akinek megvolt a hős rework előtt, afaik Karmának meg Sejunak van csak)
  • j0nNyKa
    vagy nem értem a poént, vagy kijelenthetjük, hogy ennél csak rosszabbakat kaptam
  • SzirmosSzisza
    Legrosszabb mystery gift valaha :D
  • j0nNyKa
    ja hát tudod hogy mennyire szokták ezt elkapkodni rioték
    amúgy meg én azt mondom, hogy inkább tököljenek vele, de legyen javulás

#41148: köszönöm!
  • alienenemy
    Olvastam. De már reggel 7 körül is ezt írták. Nem mintha ráérnék játszani :)
  • j0nNyKa
    ez nem neked van, hanem a westnek van, de azt írják is balfent, hogy miért
  • alienenemy
    Nekem westen semmi sincs. No ranked queue, no rewards. Shop disabled.
  • SzirmosSzisza
    http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1432904

igazából arra leszek kíváncsi, hogy hogy oldják meg a routeolást játékos-szerver között saját maguk.
  • j0nNyKa
    wat?
    infókat képet hanganyagot grafikont kérek
    mert azt kifilóztam, hogy egy darab ip-vel van bajuk, onnan kb folyamatos hozzám a packet loss, erre wat? szerverparkot építenek?
    lehet addig nem is játszok, amíg az nem épül fel?
    GRAFIKONT MOST!
  • SzirmosSzisza
    EUW-n szerintem ne számíts semmire amíg nincs kész az új szerverparkjuk :)
  • j0nNyKa
    írják sokan EUW fórumon, hogy a ~1,5 hete peccs óta ez van, de NA-ban többen hisztiznek emiatt a probléma miatt, így a riot alapvetően csak az NA-ra fókuszál a megoldással (mellesleg vérciki hogy még mindig nem sikerült megoldani)
    abban reménykedek, hogy ha NA-ban javul ez a dolog, akkor automatikusan EUW-on is
  • SzirmosSzisza
    West még mindig jó vagy nálad van szopi?:D
  • j0nNyKa
    én megkaptam mindent, kár hogy vagy 1,5 hete nem tudok játszani a lagtól
  • SzirmosSzisza
    Koreában lesz S4 döntő.

http://na.leagueoflegends.com/en/news/esports/esports-event/2014-world-championship-heads-south-korea
  • TBTPumpa
    Igenis meg nem is.
    Nekem csak a Morellonomicon summoner ikon tűnt el a többi közül. Konkrétan annak a "helyére" érkezett a Gold-os summoner ikon.

Azért remélem, hogy még visszakapom.
  • ronihun
    Tavaly volt soft reset preseason előtt, és utána a preseasonban elért eredmény alapján dobott át az ELO rendszerből a mostaniba. Most viszont úgy tudom, hogy marad a jelenlegi állás, mivel nagy változások lesznek ezért mielőtt reset lesz hagynak időt megszokni a változásokat, szóval csak a season kezdetével lesz reset.
  • SzirmosSzisza
    Én azt olvastam, hogy preseason elején lesz reset, aztán kvázi a preseason lesz majd a promó S4-re vagy valami ilyesmi :D
  • MitsuMishi
    Ti rendben megkaptatok mindent? Megkaptam a goldos ikont, az elise skint, de a profile trim az viszont Silver O.o (nem próbáltam még,de gyanítom hogy a töltőképernyőn is silver lesz :/).
  • j0nNyKa
    lol úgy írod mintha én csinosítottam volna ki az elise skint
    btw nekem sem 100%-os most a haditerv, hogy most akkor preseason elején vagy közben vagy végén lesz-e reset, akkor a preseason meccseink hova "számolódnak", illetve hogy az s4 elején lesz-e megint 10 promó meccs, illetve ha lesz, oda mennyire súlyozódik az s3-mas teljesítmény, etc.
    van itt kérdés bőven
  • TBTPumpa
    WTF?
    Előbb még Preseason lesz (PBE-s újítások és módosítások ebben az időszakban érkeznek), Season 4 majd 2014 elején érkezik ténylegesen.
    Legalábbis tavaly így csinálták.

Élőben sokkal szebb ez az Elise skin, mint a videókon!
    Köszi j0nNyKa!
  • Madix
    Most nem lesz "ranked nullázás?" Vagy ilyenkor hogy van? Első szezonom, csak azt hittem hogy elérhető a ranked, és akkor már jön az S4 Quali
  • Mazarex
    igen ezeket valahogy sejtettem, hogy egy full magyar team biztos nem challengerbe toll mordéval dupla pentát, a carry-t leszedni azért goldkörül már majdnem természetes(vajon megfogom egyszer tapasztalni, milyen az?), és mordéról letettem, jayce riven most pont free, rivennel meg már szemezgettem
  • j0nNyKa
    s3 jutalmak összeszedve szépen

+ trinketek:
  • j0nNyKa
    rátapintottál a lényegre! :D
  • SzirmosSzisza
    Karthus btw qrva jól szedi a tornyokat.
  • SuLtAN17
    Hármadszor Jonnyka nagy örömére mivel minden "hülyét" beengednek platinumba, én is az lettem :D http://www.lolking.net/summoner/euw/22816706#history
  • SuLtAN17
    Először is ez valami rémesen alacsony színvonalú mérkőzésen történt, ebből ne vonj le semmit következtetést, maximum annyit, hogy ezen az elo-n fiorával 4 pentakilled/pentakillje lett volna az illetőnek :D Másodszor is, mindkétszer sikerült az enemy ad carry-t először elvinnie, ami nem kicsit hozzájárult a "sikerhez". Másodszor, ha nagyon sok cc-t pickelsz mellé, TALÁN, de elmondhatatlanul "vulnerable" a gank-re.
  • Fpocok
    Megjátszott, de jó :D