League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
Azt hittem megint belinkeled amikor eveztél és Elise-l eltrollkodtam a meccset.....

edit: megnéztem. Te beteg vagy ember. De legalább már tudom miért ez a neved... <#idiota>

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ez után, hogy érzed magad ? <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Valamelyik reddit poszt alatti hozzászólásban láttam. Egyetértek a kommentelõvel: miután megnéztem hülyébbnek éreztem magam.

(x)

I decide when I'm done.

j0nNyKa
VETTEM HÁRMAT
wait what?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ronihun
tök érdekes egyébként ez, hogy a bo5 5. meccse blind pick <#eljen>

...

sadface

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
de sadface jól járt legalább 😊))
j0nNyKa
bocsánat hogy segíteni akartam, ne írj rá

tigeroo
az már gyanúsan alacsony
sadface
hova valósi? mert ha a közelben megveszem. 😄 smurfnak jó lesz.😄DDDDD

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Nekem 60 meccs alatt egyszer volt olyan, hogy nem volt support :/

j0nNyKa
írj ennek a tagnak üzit, árul westen plat 4-es accot, 500 és 5000 forint között akar kapni érte.
csak mondom, hogy nemnormális az arc, 10x ennyit kérhetne, úgyhogy ha tényleg ennyire akarsz csoda rewardokat, cuppanj rá

tigeroo
silver 5-bõl aki gold 5-re felhúz season zárásig annak fizetek 5 ezret <#idiota>
Metalmilitiakid
Néztem, hogy miért látok mostanában annyi láma singedet, csak megnéztem már mi a heti free (mer nekem megvan véve) és így már értem, szinte folyamatban látom az olyan singedeket akiknek egyetlen manát adó tárgyuk nincs 40 percnél a gémben 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
ha pénz van akkor minden van.
jazzy
Nekem ezek jöttek be amikkel sokat nyerek és szeretek játszani.
j0nNyKa
én elhiszem neked, de westen meg annyira dominál ez a faszom arrogancia, hogy mindenki mindenkinél okosabb meg jobb :\
szar. az sem jobb amit te leírsz, de ez se annál

EUNE tényleg borzalmas. Ha még nem játszottál ott rankedet, akkor még nem tudod mi az a kín. Ott gold5-ig nem nagyon van meta. Legalább is, amikor ott játszottam nem nagyon volt 1000-1500elo között.
sadface
De azért ne csináljatok fekete piacot a fórumból..😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
igen, 500 elóból <#idiota>

j0nNyKa
pumpa: nem tudom, mennyi pénzben gondolkodsz, meg hogy mennyire fontos, hogy magyar legyen
ez egy lengyel srác, ismerem, kedves, normális, nem basz át, és pikpakk felhúz g5be
szerintem ha rendben van az mmred (nem 6 pontokat kapsz winért), olyan ~70 euró körül felhúz

SzirmosSzisza
Pedig ott állítólag ELO-ból van a kerítés <#hehe>

j0nNyKa
óhát ódákat lehetne zengetni westrõl is, úgyhogy az nem új <#idiota>

TBTPumpa
Viszont EUNE szerver, szóval nyugtató kell hozzá! Tehát annyira nem egyszerû a dolog!

Nem tudom, hogy West-en milyenek a 30-as szintû mérkõzések, de itt gyakori a 0 rúna + 0 masteries oldallal szaladgáló játékosok.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
ja és, hogy cirminél ne hazdutoljam meg magam: csöcsök.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Igen. Lissandra, Katarina, Ahri megvan.

De itt a teljes lista:

Ahri
Alistar
Amumu
Annie
Ashe
Diana
Draven
Elise
Ezreal
Fiora
Irelia
Janna
Jayce
Katarina
Kayle
Khazix
Leona
Lissandra
Lulu
Lux
Maokai
Nami
Nidalee
Pantheon
Rengar
Riven
Sejunai
Sivir
Skarner
Soraka
Syndra
Tristana
Veigar
Vi
Warwick
Zac
Ziggs
Zyra

+ van még 7800 IP, hogyha kellene valamilyen másik champion.
Illetve AD + AP + Support standard rúnaoldalak.

sadface
egy jó taunt könnyen 4v5-t csinál. Pláne ha carryt talál. Meg úgy alapból remekül összerakott. Van cc-je, mobilis, true dmg.

I decide when I'm done.

Hegi90
Ahri?
olyan jó lenne yoloq-ban?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Akali, Jarvan, Lissandra, Kassadin, Katarina, Tryndamere, Ahri ezekbõl van valamid?
Hegi90
3 euro winenként looool

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ronihun
Fõleg így, hogy két napja nem lehet játszani se, olyan lag van, vagy épp nincs is ranked <#nevetes1>

...

SzirmosSzisza
3v3 csapatok számáról nem is beszélve!

sadface
... és ugyanúgy meg fog indulni a rush a normális játékosok között is akik habzó szájjal a Gold 5 vezényszót skandálva játszanak éjjel-nappal.

I decide when I'm done.

ronihun
Én csak arra céloztam, hogy szerintem a rewardok bejelentése után nem te vagy az egyetlen aki boostoltatni fog, szerintem a riotnak is fel fog tûnni a hirtelen több ezer goldba lépett játékos. just sayin

...

SzirmosSzisza
Jajj, TBT-vel egy szinten vagyok úgy néz ki <#idiota>

sadface
S4.

FUCK you tbt aszittem aefká vagy.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Silver 4

jazzy
Melyik divben vagy?
cataflam02
Tök mindegy, ha kell neki a skin, akkor boostoltat, nekem is van sok ismerõsöm, aki fizetett már boostért, volt aki beragadt gold 1-be veteran miatt, holott simán platina szinten gamel.

One more story

SzirmosSzisza
Igen, ez az elo boost. Mással duo-zni nem illegális 😄

cataflam02
Éppen ez az 😄 Én nem szeretnék érte fizetni :p

One more story

TBTPumpa
Helyes! Keményen lépjenek is fel a szabálytalanság ellen.

Viszont vannak kiskapuk, mint mindenhol...
Egy ismerõs úgy csinálta, hogy odaadta az accot egy másik srácnak (jelszóval együtt) és õ SoloQ-ban húzta fel Platina 3-ba a srácot pénzért cserébe.
A srác accountját azóta sem bannolták. Azóta is játszik - persze csak Normal és Aram játékokat.
Néha-néha egy rankedet is menni szokott, hogy ne essen divíziót inaktivitás miatt, de már ritkán. Gondolom valahogy megoldja, hogy október végéig még Platinában legyen és megkapja a "jutalmakat".

SzirmosSzisza
Én vettem 10-et, kemény 4 euróért 😄

ronihun
Szerintem a topikban is van több ember aki képes erre, de Riot figyel erre, és bünteti is:
"So what are we going to do about it? If an account is caught participating in MMR boosting (either as a Booster, or a Boostee) then the following punishments will be assigned:

1) A two week account suspension in League of Legends.

2) Removal of any prior Season’s Ranked Rewards (ie: Skins, Icons, Badges, etc)

3) Disqualification from receiving the current season’s Ranked Rewards (ie: Skins, Icons, Badges, etc)

4) Second time offenders' accounts will be permanently banned from League of Legends."

...

SzirmosSzisza
Nekem ismerõs csinálta régebben, de azóta abbahagyta a LoL-t, ha gondolod rákérdezek.

cataflam02
Ha már így benne vagy 😄 Nem tudsz valami ingyenes nem keyloggeres, referral botot ? 😄

One more story

TBTPumpa
Árban jó is lenne (25-30 euró), csak elsõsorban magyar emberkére gondoltam. De lehet, hogy egy magyar képtelen erre?

ronihun
ja, csak ezért ban jár

...

SzirmosSzisza