53877
-
#41167 Remélem matek érettségi még messze van neked :D -
#41166 ööö amikor a riot kiadja?:D -
#41165 Elhisszük, hogy okos vagy, de azt derítsd ki, hogy a Very boobs Popstar Ahri skin mikor érkezik! -
#41164 westen is sok troll meg a francia is. és eleve több westen a nyomorék mivel többen vannak azon a szerveren.:P
http://www.lolsummoners.com/stats/rankings/euw
http://www.lolsummoners.com/stats/rankings/eune
Csak, hogy kiragadjam a Silver 5 statokat: westen 200k silver 5-ös van easten csak 90k. szóval, hol van több noob? :D arányaiban a két szerveren az emberek ugyanúgy oszlanak el, de könyörgöm westen kétszer annyian játszanak (hasból) szóval náluk több van. :D -
#41163 Inkább West. Ennek ellenére is mindenhol a West-et javasolják. Valamiért az EUNE-t nem kedvelik - asszondják sok a troll és AFK polák, de Trollok és AFK-k szerintem West-en és a többi szerveren is vannak, szóval ez még nem elég indok a váltásra. -
#41162 Szegény Alex.:D -
#41161 utolsó jelenet :DDDDDDDDDDDDDD
-
#41160 Olcsó megoldás: transfer Eune. -
#41159 xMonkey
-
#41158 Trundle-nak is van! -
#41157 SZERINTEM MEG JÓ A TEEMOD :( -
#41156 jaértem
de a traditional skinek is kaptak ráncfelvarrást, nem? meghát van, akinek pont az a "kincs", hogy traditional kinézete van pl sejuhoz
TL;DR: a recon teemomnál jobb. -
#41155 Szerintem traditional "skint" kapni eléggé gáz :D
(ugye azokat az kapta, akinek megvolt a hős rework előtt, afaik Karmának meg Sejunak van csak) -
#41154 vagy nem értem a poént, vagy kijelenthetjük, hogy ennél csak rosszabbakat kaptam -
#41153 Legrosszabb mystery gift valaha :D -
#41152 ja hát tudod hogy mennyire szokták ezt elkapkodni rioték
amúgy meg én azt mondom, hogy inkább tököljenek vele, de legyen javulás
#41148: köszönöm! -
alienenemy #41151 Olvastam. De már reggel 7 körül is ezt írták. Nem mintha ráérnék játszani :) -
#41150 ez nem neked van, hanem a westnek van, de azt írják is balfent, hogy miért -
alienenemy #41149 Nekem westen semmi sincs. No ranked queue, no rewards. Shop disabled. -
#41148 http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1432904
igazából arra leszek kíváncsi, hogy hogy oldják meg a routeolást játékos-szerver között saját maguk. -
#41147 wat?
infókat képet hanganyagot grafikont kérek
mert azt kifilóztam, hogy egy darab ip-vel van bajuk, onnan kb folyamatos hozzám a packet loss, erre wat? szerverparkot építenek?
lehet addig nem is játszok, amíg az nem épül fel?
GRAFIKONT MOST! -
#41146 EUW-n szerintem ne számíts semmire amíg nincs kész az új szerverparkjuk :) -
#41145 írják sokan EUW fórumon, hogy a ~1,5 hete peccs óta ez van, de NA-ban többen hisztiznek emiatt a probléma miatt, így a riot alapvetően csak az NA-ra fókuszál a megoldással (mellesleg vérciki hogy még mindig nem sikerült megoldani)
abban reménykedek, hogy ha NA-ban javul ez a dolog, akkor automatikusan EUW-on is -
#41144 West még mindig jó vagy nálad van szopi?:D -
#41143 én megkaptam mindent, kár hogy vagy 1,5 hete nem tudok játszani a lagtól -
#41142 Koreában lesz S4 döntő.
http://na.leagueoflegends.com/en/news/esports/esports-event/2014-world-championship-heads-south-korea -
#41141 Igenis meg nem is.
Nekem csak a Morellonomicon summoner ikon tűnt el a többi közül. Konkrétan annak a "helyére" érkezett a Gold-os summoner ikon.
Azért remélem, hogy még visszakapom.
-
#41140 Tavaly volt soft reset preseason előtt, és utána a preseasonban elért eredmény alapján dobott át az ELO rendszerből a mostaniba. Most viszont úgy tudom, hogy marad a jelenlegi állás, mivel nagy változások lesznek ezért mielőtt reset lesz hagynak időt megszokni a változásokat, szóval csak a season kezdetével lesz reset. -
#41139 Én azt olvastam, hogy preseason elején lesz reset, aztán kvázi a preseason lesz majd a promó S4-re vagy valami ilyesmi :D -
MitsuMishi #41138 Ti rendben megkaptatok mindent? Megkaptam a goldos ikont, az elise skint, de a profile trim az viszont Silver O.o (nem próbáltam még,de gyanítom hogy a töltőképernyőn is silver lesz :/). -
#41137 lol úgy írod mintha én csinosítottam volna ki az elise skint
btw nekem sem 100%-os most a haditerv, hogy most akkor preseason elején vagy közben vagy végén lesz-e reset, akkor a preseason meccseink hova "számolódnak", illetve hogy az s4 elején lesz-e megint 10 promó meccs, illetve ha lesz, oda mennyire súlyozódik az s3-mas teljesítmény, etc.
van itt kérdés bőven -
#41136 WTF?
Előbb még Preseason lesz (PBE-s újítások és módosítások ebben az időszakban érkeznek), Season 4 majd 2014 elején érkezik ténylegesen.
Legalábbis tavaly így csinálták.
Élőben sokkal szebb ez az Elise skin, mint a videókon!
Köszi j0nNyKa! -
Madix #41135 Most nem lesz "ranked nullázás?" Vagy ilyenkor hogy van? Első szezonom, csak azt hittem hogy elérhető a ranked, és akkor már jön az S4 Quali -
#41134 igen ezeket valahogy sejtettem, hogy egy full magyar team biztos nem challengerbe toll mordéval dupla pentát, a carry-t leszedni azért goldkörül már majdnem természetes(vajon megfogom egyszer tapasztalni, milyen az?), és mordéról letettem, jayce riven most pont free, rivennel meg már szemezgettem -
#41133 s3 jutalmak összeszedve szépen
+ trinketek:
-
#41132 rátapintottál a lényegre! :D -
#41131 Karthus btw qrva jól szedi a tornyokat. -
SuLtAN17 #41130 Hármadszor Jonnyka nagy örömére mivel minden "hülyét" beengednek platinumba, én is az lettem :D http://www.lolking.net/summoner/euw/22816706#history -
SuLtAN17 #41129 Először is ez valami rémesen alacsony színvonalú mérkőzésen történt, ebből ne vonj le semmit következtetést, maximum annyit, hogy ezen az elo-n fiorával 4 pentakilled/pentakillje lett volna az illetőnek :D Másodszor is, mindkétszer sikerült az enemy ad carry-t először elvinnie, ami nem kicsit hozzájárult a "sikerhez". Másodszor, ha nagyon sok cc-t pickelsz mellé, TALÁN, de elmondhatatlanul "vulnerable" a gank-re. -
#41128 Megjátszott, de jó :D