53877
0MWkPbn.jpg
  • sadface #41927
    JOBBSZÉLSŐ
    KELL
  • TBTPumpa
    Karácsonyi summoner ikonok:

Karácsonyi login screen:
  • ronihun
    EG és Alliance valamiféle testvér organizációk, nem tom pontosan nem is érdekel, de van közük egymáshoz, ezért várható volt hogy az NA vagy az EU csapat át lesz keresztelve. A lineup nem meglepetés azok számára akik követték a leakeket pletykákat, a support még mindig kérdéses azonban.

EG NA-ben benne lehet a top teamekben (ha kvalifikálnak) , viszont én se tartom NA-n kívül esélyesnek. Viszont az Alliance ígéretes, Shookot maga Diamond sorolta a legjobb junglerek közé, Tabbz nagyobb playmaker mint yellowpete volt, szóval én bízom bennük.
  • jazzy
    EG.Na-ban mi a durva? Még mindig ott vagyunk, hogy ez a csapat lehet megveri az NA csapatokat, EU és ofc ezáltal Korea ellen köze nincs.
  • Anthrax
    EG Na durva lett, curse jól elszalasztotta Pobeltert és berakták Voyboyt midre, de amit művel miden az szörnyű. Alliance meg érdekes team, kíváncsi leszek,de szerintem nem jut többre mint volt EG. Wickd csak steam celeb, solo qra való,nem teambe.
  • SzirmosSzisza
    A maradék: http://www.ongamers.com/articles/alliance-lineup-announced-evil-geniuses-north-american-lineup-confirmed/1100-327/

" A splash page on EG.NA's website confirms the starting trio of Stephen 'Snoopeh' Ellis, Peter 'Yellowpete' Wüppen, and Mitch 'Krepo' Voorspoels. onGamers can confirm that rumored teammates to join - Tyson 'Innox' Kapler, former Toplaner for Napkins in Disguise, and Eugene 'Pobelter' Park, Former midlaner for Curse - will indeed be the last two players on the roster announced tomorrow."
  • Zickler
    Úgy látszik Froggenék mégsem az EG-ben folytatják a karrierjüket.
  • SzirmosSzisza
    :')

• ronihun
    Én már early október óta erre várok Bár kétlem, hogy túl sok meglepetés lesz, de azért jó lenne már hallani a hivatalos verziót. Viszont abba se vagyok biztos, hogy bejelentik, már annyira megszokott nálam, hogy csak pletykákból informálódok, hogy hihetetlenül hangzik. Na mindegy, legyen NA-ben este és alig várom a hírt.
  • Mazarex
    nos az, hogy internetes infó volt, legalább eltaláltam
  • j0nNyKa
    cat volt @ sg
  • Mazarex
    múltkor olvastam, hogy a szerverparkot februárig költöztetik át az új helyre, de most egyszerüen nem találom, hogy reddit, forum vagy twitter volt, passz
  • j0nNyKa
    you got your plus sign sir
  • Fletley9
    nem tudom ,nemtok belogolni .

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    passz lapimon nincs lol, de egyébként tényleg vicces ,hogy lassan 3-4 hónapja szar az egész eu szerver :/
  • Maak
    Jaja vicces, de most perpill be tudtok logolni? Nalam nem valaszol a szerver.
  • NagyiBMX
    :DDDDD
  • Fletley9
    lassan egy éve.
  • Maak
    Nalatok sem megy west?
  • SzirmosSzisza
    http://www.lolking.net/news/league-trends-dec10 Evelynn :D
  • SzirmosSzisza
    "Just a friendly reminder. Graves will have his IP price reduced when Yasuo is released!"

nem mintha Barrier óta népszerű lenne, de hátha érint valakit.
  • TBTPumpa
    Van egy másik mobilos fizetési mód is. Nem annyira lehúzós, mint az SMS-es változat!

Mobil SMS fizetés:
    171 RP - 1016 Ft
    364 RP - 2032 Ft
    924 RP - 5080 Ft
    1887 RP - 10160 Ft

MoPay fizetés (egy adott telefonszámot kell felhívni):
    405 RP - 1000 Ft
    610 RP - 1500 Ft
    1070 RP - 2500 Ft
  • j0nNyKa
    ah i see köszi
  • SzirmosSzisza
    Olyasmi lesz, mint a WoW feltöltő kártya, csak RP-t ad. Azoknak jó akiknek nincs bankkártyája. Amerikában van egy ideje, streamerek pl szeretik, mert jól lehet osztogatni :)
  • SzirmosSzisza
    Ideje volt ... 4 nap múlva kezdődik a torna :D
  • j0nNyKa
    euwon is ott van
    ahogy látom, ez tulajdonképpen "csak" egy kód, online nem megvehető az ilyesmi?
  • TBTPumpa
    Érdekesség:
    EUNE shopban megjelent (Magyarországi régiónál is) a Prepaid Card lehetőség.
    Ez azt jelentené, hogy hamarosan idehaza is kaphatóak lesznek a LoL-os feltöltőkártyák?

Pár napja néztem, de akkor még nem volt ilyen lehetőség.
  • TBTPumpa
    Tetszik ez a skin. Az artwork pedig nagyon aranyos. Csak a problémám az, hogy alig játszottam Lulu-val. Most hogy nézne ki, ha skint vennék hozzá?

Amúgy dilemma van, hogy a Winter Wonder Lulu-t vagy az Ice Drake Shyvana skint vegyem. Mindkettő kéne, de RP-t most nem akarok venni, mert a Riot mostanában nem "érdemli meg" (játszhatatlanul laggos EUNE).
  • j0nNyKa
    "We did originally expect we'd release a second support in 2013, when we decided to slow down our new champion release rate that support slot got pushed into 2014 instead however. As a result we've got an upcoming support fairly early on in next year's lineup."
  • SzirmosSzisza
    Új support itemeket miatt jön rendesen a pénz, emiatt a "support" is tud rendes AP dolgokat venni, illetve a jungle se annyira veszélyes már gank szempontjából.
  • j0nNyKa
    aki nagyon ráér pénzügyileg, vehetők a jegyek a nagy Preseason eventre
  • ronihun
  • j0nNyKa
  • Anthrax
    Mo-n nem fogod eladni ,csak marha olcsón, mindenképp külföldi oldalakon nézz körül. Easten vagy,akkor meg aztán tényleg áron alul fogod csak eladni még külföldön is. Eastes accountok nem kelendők
  • gtronic
    köszi,de ez butaság,35 ezer ... kicsit sok szerintem,na mind1
  • Anthrax
    Én nidalee-t szeretem most emiatt bot lanen, de Zyra is jó ilyen szempontból. Ap mehetek,mert van pénz
  • ronihun
    Dat duo botlane.
    Ilyen szomorú és rossz meccsem rég nem volt.
    1. A Swain afk volt az eleje óta, amit észre se vettünk egy darabig.
    2. A botlanet megöltük.
    3. Sona elkezdett flamelni és AIDS-et kívánni a Swainnek.
    4. Sona besétált lane közepére közölve, hogy öljük meg. Mi direkt nem támadtuk.
    5. Sona leavelt, de előtte németül azért elküldött minket a picsába.
    6. Az egész enemy team a mi csapatunkat oltotta, hogy mi mekkora fosok vagyunk.

Miért van mindig ez, hogy az enemy teamre kell haragudni azért mert 1 csapattársad dc? A Sona aki feedelt, meg flamelt, majd afkolt, azt leszarták, csak a Swain meg mi voltunk a hibásak. És ami még pluszba szomorú, hogy a gold 5ös taric nem is igazán mondott semmit, pedig az ő premadeje volt a Sona aki gold 1-es...
  • ronihun
  • j0nNyKa
    yasuo promo site-ján igazából nem is a yasuo tetszik, hanem az a csaj rajz
  • j0nNyKa
    az szép stat
    velem is kezd most elszaladni a ló, pedig állandóan van valami kisebb nagyobb flame a csapatomban
  • j0nNyKa
    hát bronzban biztos vannak ilyen poppyk meg heimerek, de egyébként az új gold itemek, illetve az assist gold miatt van mostly, hogy pl. van sok ap annie
    annie nem egyszer tol olyan sebzést mint az ap mid, szimplán mivel van rá zsetonja, és mer ap builddel kb az első 12 percben nagyobbat sebez lane-en, mint az adcje
    taric meg csak szimplán op lett, ugye könnyű rá venni pár tanky itemet, és kb main tank lesz belőle