53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    As for ideas on what to do with Warwick's ult, he contemplated:
    Tweet 4: "I might steal Hecarim's fear for WW ult. Jump on a dude, fear people around them. What do you think?"

red postból részlet
  • j0nNyKa
    bele se akartam menni abba, hogy a jelenlegi metában az 5 enemy championból ~3 olyan, hogy a másodperc töredékrésze alatt harapja 4 darabba a katarinát
  • TBTPumpa
    WTF Mit kéne még rajta nerfelni, hisz így is gyönge már.
    Anno, mikor 2012 augusztusában elkészítették a Reworkot, akkor valóban erős volt, de utána folyamatosan hozzányúltak és most már közel sem olyan erős. Persze, ha tudsz vele játszani, még mindig nagyon jó karakter (de ez mindegyik karakterről elmondható). 1-2 killtől viszont még nem lesz erős Katarina. Több kell hozzá.
    És amúgy is, könnyű megszakítani az ultiját, illetve számos olyan champion van, akivel könnyedén ki lehet szedni 1-1 teamfightból.
  • j0nNyKa
    igen de ő nem így értette sajnos.
    jó lenne tudni hogy ha az észérv nem jó válasz neki, akkor mi az
  • Fletley9
    Kassadin literally useless, mert senki nem tudja pickelni az állandó bann miatt :v
  • ronihun
    Nem gyémántos, viszont ha hülyeségeket mondasz akkor számíts rá, hogy ki fog javítani valaki. Kassa useless és Kat op, oké.
  • Madix
    Mert ő gyémánt vagy platina vagy micsoda, és akkor ő már flegmázhat itt mindenkivel. x")
  • Fletley9
    Mondjuk abban a videóban Leonán kívül senki(!!) se tudta volna megszakítani asdasdasd (oké tudom Viktor 2 sec után, meg esetleg Jinx a fogakkal, de abba nem vagyok biztos)
  • Különc
    Cső kocsis
  • j0nNyKa
    rákattintok bármilyen random cc spellel (igazából gondolkozok hogy komolyan kérdezted-e)
  • Mazarex
    de mégis hogy szakítod meg, mikor előugrik a semmiből, 1 sec alatt szétkap 2 embert a többi 3-4 meg próbáljon reagálni(ward OP)
  • faszkalapmodik
    látom , neked mindent lehet
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    kurva anyját hogy skill se kell hozzá, és még megszakítani se lehet
    inkább verjünk szét egereket
  • Madix
    Na igen , pont erre kéne nerf.. Ez is olyan mint anno master Y.. +1 , 2 frag és annyi..lose. Nem egy egeremet vágta már haza a kb 30 (?) cd-s ultijával... És akkor ne legyen ideges az ember.
  • Mazarex
  • sadface #43831
    khm.
  • Különc
    Börtönben vannak Kappa
  • Anthrax
    Mi ez a GMB team, többiek afkolnak ?:P
  • TBTPumpa
    Ravaszkodunk mi?
    Ami eltörött, újra összeforhat! / négycsíkos Adidas (a Kappa kép túl nagy volt)
  • Metalmilitiakid
    erről ami elsőre eszembe jutott

• TBTPumpa
    Report Chrome for noob browser

Tribunal incoming.
  • Különc
    Hmm, 8.1 Windowson van itten fent Explorer, nagyon fancy, lehet kipróbálom, de most írás közben is bazzeg beakad a Chrome...

Többiben nincsen inkognitó mód, vagy igen?
  • Metalmilitiakid
    hát halljátok azthittem szarabb estém már nem lehet, erre fél órája ezeken a magyar hangokon sírok XD
  • Mazarex
    első 6v6: 2-1-2 + jung, ellenél heimy, első 5 percnél már 7 kill, nálunk 2 diamond, ami az én !talán! silver 3-4 szintezhez képest wtf, xerath folyamatos flame mer nem leaveltem gém előtt, de teamwork op, lehoztuk. szal kb mint egy yoloQ, csak egy hülyével több
  • j0nNyKa
    héten cseréltem le végleg a krómot az elérhető összes eszközömön, többek között az sg is sokkal értelmesebben működik firefoxban
    van aki az ie11-re mondja hogy fasza, azt nekem felrakni se sikerült
  • sadface #43821
    Gambit felállása, mivel ugye a vízumok...:D

katasztrófa.
  • Különc
    Google Chromeban nagyon lagol nekem ez az oldal j0nNyka (megpróbáltam fejből), mitől lehet? Többinél megnéztem, ott nincs ilyen problem. Ez a Teemos szar is csak kb 10 sec múlva tölt be
  • TBTPumpa
    A 2000. csapat felállása/

• Különc
    Ez mi? Edward nem orosz, hanem észt vagy örmény vagy mittudomén, mindegy
  • sadface #43817
    Morten "Zorozero" Rosenquist - Top
    Sweden Johan "Hulberto" Johansson - Jungle
    Norway Erlend "Nukeduck" Våtevik Holm - Mid
    Germany Jakob "fury III" Burke - AD Carry
    Russia Edward "Edward" Abgaryan - Support

érdekes..:D
  • TBTPumpa
    Eléggé agybeteg ez a 6v6, főként akkor, ha rajtad kívül mindenkinek Wooden PC-je van.
  • Mazarex
    kipróbálnám én is lassan de mennék már hexakillre, viszont a héten jött be gw2be új dlc #gamersproblem
  • Különc
  • jazzy
    mi ez a kappázás? buzis
  • Különc
    Mire livera kerül a magyar hang már nem lesz hexakill, azok a hangok sose lesznek használva /kappa
  • TBTPumpa
    Hexakill elérhető normál szervereken is!
  • j0nNyKa
    gecijó ez a strife, pet, crafting érdekesnek tűnik benne, grafikával engem megvettek, játékmenet meg lol
  • Fabio Capello
    Gondolom a Snowdown Showdownra vonatkozik, lol
  • Különc
    Milyen minionból fogy ez ki?