53877
-
#43847 As for ideas on what to do with Warwick's ult, he contemplated:
Tweet 4: "I might steal Hecarim's fear for WW ult. Jump on a dude, fear people around them. What do you think?"
red postból részlet -
#43846 bele se akartam menni abba, hogy a jelenlegi metában az 5 enemy championból ~3 olyan, hogy a másodperc töredékrésze alatt harapja 4 darabba a katarinát -
#43845 WTF Mit kéne még rajta nerfelni, hisz így is gyönge már.
Anno, mikor 2012 augusztusában elkészítették a Reworkot, akkor valóban erős volt, de utána folyamatosan hozzányúltak és most már közel sem olyan erős. Persze, ha tudsz vele játszani, még mindig nagyon jó karakter (de ez mindegyik karakterről elmondható). 1-2 killtől viszont még nem lesz erős Katarina. Több kell hozzá.
És amúgy is, könnyű megszakítani az ultiját, illetve számos olyan champion van, akivel könnyedén ki lehet szedni 1-1 teamfightból. -
#43844 igen de ő nem így értette sajnos.
jó lenne tudni hogy ha az észérv nem jó válasz neki, akkor mi az -
Fletley9 #43843 Kassadin literally useless, mert senki nem tudja pickelni az állandó bann miatt :v -
#43842 Nem gyémántos, viszont ha hülyeségeket mondasz akkor számíts rá, hogy ki fog javítani valaki. Kassa useless és Kat op, oké. -
Madix #43841 Mert ő gyémánt vagy platina vagy micsoda, és akkor ő már flegmázhat itt mindenkivel. x") -
Fletley9 #43840 Mondjuk abban a videóban Leonán kívül senki(!!) se tudta volna megszakítani asdasdasd (oké tudom Viktor 2 sec után, meg esetleg Jinx a fogakkal, de abba nem vagyok biztos) -
#43839 Cső kocsis -
#43838 rákattintok bármilyen random cc spellel (igazából gondolkozok hogy komolyan kérdezted-e) -
#43837 de mégis hogy szakítod meg, mikor előugrik a semmiből, 1 sec alatt szétkap 2 embert a többi 3-4 meg próbáljon reagálni(ward OP) -
faszkalapmodik #43836 látom , neked mindent lehet -
#43835 -
#43834 kurva anyját hogy skill se kell hozzá, és még megszakítani se lehet
inkább verjünk szét egereket -
Madix #43833 Na igen , pont erre kéne nerf.. Ez is olyan mint anno master Y.. +1 , 2 frag és annyi..lose. Nem egy egeremet vágta már haza a kb 30 (?) cd-s ultijával... És akkor ne legyen ideges az ember. -
#43832 -
#43831 khm. -
#43830 Börtönben vannak Kappa -
#43829 Mi ez a GMB team, többiek afkolnak ?:P -
#43828 Ravaszkodunk mi?
Ami eltörött, újra összeforhat! / négycsíkos Adidas (a Kappa kép túl nagy volt) -
#43827 erről ami elsőre eszembe jutott
-
#43826 Report Chrome for noob browser
Tribunal incoming. -
#43825 Hmm, 8.1 Windowson van itten fent Explorer, nagyon fancy, lehet kipróbálom, de most írás közben is bazzeg beakad a Chrome...
Többiben nincsen inkognitó mód, vagy igen? -
#43824 hát halljátok azthittem szarabb estém már nem lehet, erre fél órája ezeken a magyar hangokon sírok XD -
#43823 első 6v6: 2-1-2 + jung, ellenél heimy, első 5 percnél már 7 kill, nálunk 2 diamond, ami az én !talán! silver 3-4 szintezhez képest wtf, xerath folyamatos flame mer nem leaveltem gém előtt, de teamwork op, lehoztuk. szal kb mint egy yoloQ, csak egy hülyével több -
#43822 héten cseréltem le végleg a krómot az elérhető összes eszközömön, többek között az sg is sokkal értelmesebben működik firefoxban
van aki az ie11-re mondja hogy fasza, azt nekem felrakni se sikerült -
#43821 Gambit felállása, mivel ugye a vízumok...:D
katasztrófa. -
#43820 Google Chromeban nagyon lagol nekem ez az oldal j0nNyka (megpróbáltam fejből), mitől lehet? Többinél megnéztem, ott nincs ilyen problem. Ez a Teemos szar is csak kb 10 sec múlva tölt be -
#43819 A 2000. csapat felállása/
-
#43818 Ez mi? Edward nem orosz, hanem észt vagy örmény vagy mittudomén, mindegy -
#43817 Morten "Zorozero" Rosenquist - Top
Sweden Johan "Hulberto" Johansson - Jungle
Norway Erlend "Nukeduck" Våtevik Holm - Mid
Germany Jakob "fury III" Burke - AD Carry
Russia Edward "Edward" Abgaryan - Support
érdekes..:D -
#43816 Eléggé agybeteg ez a 6v6, főként akkor, ha rajtad kívül mindenkinek Wooden PC-je van. -
#43815 kipróbálnám én is lassan de mennék már hexakillre, viszont a héten jött be gw2be új dlc #gamersproblem -
#43814 -
#43813 mi ez a kappázás? buzis -
#43812 Mire livera kerül a magyar hang már nem lesz hexakill, azok a hangok sose lesznek használva /kappa -
#43811 Hexakill elérhető normál szervereken is! -
#43810 gecijó ez a strife, pet, crafting érdekesnek tűnik benne, grafikával engem megvettek, játékmenet meg lol -
#43809 Gondolom a Snowdown Showdownra vonatkozik, lol -
#43808 Milyen minionból fogy ez ki?