53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Tudod mit?
    Inkább: FOGLALD GEC
  • j0nNyKa
    btw találtunk ki egy ivós játékot a topic lakóinak hozzászólás-tartalmára (x korty, ha y z-ről beszél), és nálad kb. nagyon részegek lennénk
  • sadface #44689
    Megértem ezt is: platinában 4-en flamelnek mert csak 3 wardot meg egy visiont rakok a pályára..:'D 0/4/18-ba voltam de inkább beírtam, hogy /ff csak, hogy reportolhassak végre.
  • j0nNyKa
    egyébként most le fogok írni 2 dolgot, amiből az egyikért én leszek a büdösbuzi, de az lesz a valós megoldás, meg egy másikat, ami ugyan segít rajtad, de NEM valós megoldás

1) ha már keresned kell mindenféle módszereket, hogy lee sinnel hogyan játsz.. dinamikusan, pörgősen, "mindenhonnan-menekülősen", olyan sebességgel, mint ahogy LCS-n látod, akkor _szerintem_ nem leesinezned kéne - van egy csomó champion, akikhez nem kell olyan durva mechanikai skill, és lehet velük érvényesülni ott, ahol lee-vel (early jungle pl - lásd vi, pantheon, stb.)

2) ha minden áron azt akarod, hogy ilyen összemókolt összecsalt módszerekkel ilyen mindenféle durva kombókat nyomjál, akkor állíts mindent quick castra, és makrózd le a kívánt kombót külső programmal, pl. autohotkey-jel

de elfogadva azt, hogy én vagyok a büdösbuzi, az első ponton gondolkozz el inkább
  • jazzy
    " és voila out of range volt a ward" :DDDDDD
  • j0nNyKa
    :DDDD nagyon röhögök a végén
    de amúgy +1
  • ronihun
  • ronihun
    a "wardhopp"-ot nem úgy csinálják az emberek, hogy egy gombon van nekik a safeguard és a ward, hanem safeguard quick caston (ami ugyanaz mint a smartcast btw) és a ward mondjuk nálam 2-esen szintén quick caston, aztán annyi a dolgom, hogy a 2-ről lecsúsztatom kicsit az ujjam a W-re és voila out of range volt a ward szóval semmit nem csinálok, de ha valaki ügyes az így csinálná
  • Madix
    Igen az érdekel...Én probáltam vhogy a kettőt egy gombra rakni..de már annyira felb*szott hogy össze vissza állítgattam mindent kb az 1-re és a W-re.. Mert oké hogy videóban még smart cast meg miegyéb, de már van vagy hatféle key menüpont, Quick cast, vagy micsoda meg stb..

U.I. : Ezen gondolkoztál, vagy alapból jött? Bárcsak nézhetném még azt a menüt...
  • Különc
    Ne az iskolai menza menüjét nézzed, hanem a játékét
  • j0nNyKa
    ok, tehát:
    mi az a leesin wardhop, technikailag mit kellene csinálnod, hogy elérd, és milyen beállítást próbáltál, hogy elérd? (+ tiszteljük meg egymást válasz gombbal, köszönöm)
  • Madix
    : DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Líszín wardhopp. :D
  • j0nNyKa
    mostmár érdekel: mit próbálsz elérni, és mit próbálsz beállítani?
  • Madix
    Hát één bmit állítok ott nem megy..
  • jazzy
    Tudom öreg vagyok meg bunkó, de ha a key bindings menüt sem érted a Lee Sin nem a te karaktered.
  • Madix
    Na jó én nem bírom beállítani ezt a lee ward hopp dolgot.. Tudom "öreg vagyok meg hülye" de segítene valaki? Még vidik alapján se megy x") Más a menü..:D
  • j0nNyKa
    ja emlékszem ilyesmire, de nem találom peccs nótokban
    viszont a hp/lvl kompenzálja nem?
  • tigeroo
    kezdő hp is jócskán megcsappant
  • Madix
    Úúúúr isten..te se, de én sem hiszem el.. :( Egyet kell veled értsek..
  • j0nNyKa
    aa range-én csökkentettek, meg az ulti aktiválás idején növeltek egy picit
    illetve a soulok kevesebb ideig maradnak a földön
  • Fletley9
    Volt valami thresh változás? oO akkor arról én nagyon lemaradtam..
  • j0nNyKa
    azér a kutya sem kategória úgy néz ki, hogy a meccsek ~90%-án ott van, még mindig a legjobb support overall
    ha ennyire (nagyon?!) heréltek volna ki egy csomó championt (lissandra diana rátok nézek), én boldog lennék
  • tigeroo
    hónapok óta most először mentem egy meccset thresshel.. te jó ég, kiherélték teljesen a karaktert, mostmár értem hogy miért nem játsza a kutya sem. viszont annie nagyon durva supportként!
  • SzirmosSzisza
    De hát a polákok mind bénák és feedelnek, ez az EUNE alapszabálya
  • sadface #44667
    az a pali kiégetett. Ilyet írni, hogy foglald gecc.:D
  • TBTPumpa

Amúgy meg:
    FOGLALD GEC
  • sadface #44665
    Visszaestem plat 5-be egy poppy szétk.rt minket..:D polák volt, poppy, nasus ellen, idk hogy lehetett 15 killje.:D
  • j0nNyKa
    sadface, te is kapsz majd ilyet szülinapodra
    tons of boobs

• j0nNyKa
    meh, +1 pont nekik
    still dont care
  • TBTPumpa
    Nah. Tisztázás végett. A Diablo 3 RoS-hoz járó Heroes of the Storm karakter nem limited és nem is lesznek limitált karakterek a játékban. Csak azonnal hozzájutsz, míg más, aki március 31. után vásárol Diablo 3 RoS játékot, azok csak később tudnak majd hozzájutni ehhez a karakterhez (Demon Hunter).

Viszont jófej tőlük, hogy 1 Hearthstone kulcsot is becsempéztek a játék dobozába (3 kártyapaklit tartalmaz Diablós "témában").
  • j0nNyKa
    oh ha csak ezen múlik, tessék:
  • TBTPumpa
    Persze, hogy nem. Mert nincs új Katarina skin. Ha lesz, akkor visszatérek.
  • jazzy
    nemár ilyen feature is van? :C
  • j0nNyKa
    na, ne offoljunk, beszéljünk a hüvejgombáról!
  • jazzy
    lentről olvastam felfele vagy 40 hszt és a 2. weird elírásodnál már facepalmoltam, mivel pont múltkor beszéltük hogy nem tudunk már írni.. :D

vagy csak én nem tudom értelmezni a "hét elején én is csak szoktam" meg az "ugrot" féle szójátékokat
  • j0nNyKa
    ez nem is az a hsz :DDD
  • jazzy
    y u so mean

nembaj #44641 nem tudod már módosítani, bruhaha
  • j0nNyKa
    i don't know what you're talking about
  • jazzy
    te megtanultál nem tudni írni, wat is ugrot :D
  • sadface #44652
    lol
    én meg nem játszok vele mert állandóan jakszot hoznak rám erre Dia 1 Fiora main. :(