53877
-
#44691 Tudod mit?
Inkább: FOGLALD GEC
-
#44690 btw találtunk ki egy ivós játékot a topic lakóinak hozzászólás-tartalmára (x korty, ha y z-ről beszél), és nálad kb. nagyon részegek lennénk -
#44689 Megértem ezt is: platinában 4-en flamelnek mert csak 3 wardot meg egy visiont rakok a pályára..:'D 0/4/18-ba voltam de inkább beírtam, hogy /ff csak, hogy reportolhassak végre. -
#44688 egyébként most le fogok írni 2 dolgot, amiből az egyikért én leszek a büdösbuzi, de az lesz a valós megoldás, meg egy másikat, ami ugyan segít rajtad, de NEM valós megoldás
1) ha már keresned kell mindenféle módszereket, hogy lee sinnel hogyan játsz.. dinamikusan, pörgősen, "mindenhonnan-menekülősen", olyan sebességgel, mint ahogy LCS-n látod, akkor _szerintem_ nem leesinezned kéne - van egy csomó champion, akikhez nem kell olyan durva mechanikai skill, és lehet velük érvényesülni ott, ahol lee-vel (early jungle pl - lásd vi, pantheon, stb.)
2) ha minden áron azt akarod, hogy ilyen összemókolt összecsalt módszerekkel ilyen mindenféle durva kombókat nyomjál, akkor állíts mindent quick castra, és makrózd le a kívánt kombót külső programmal, pl. autohotkey-jel
de elfogadva azt, hogy én vagyok a büdösbuzi, az első ponton gondolkozz el inkább -
#44687 " és voila out of range volt a ward" :DDDDDD -
#44686 :DDDD nagyon röhögök a végén
de amúgy +1 -
#44685 -
#44684 a "wardhopp"-ot nem úgy csinálják az emberek, hogy egy gombon van nekik a safeguard és a ward, hanem safeguard quick caston (ami ugyanaz mint a smartcast btw) és a ward mondjuk nálam 2-esen szintén quick caston, aztán annyi a dolgom, hogy a 2-ről lecsúsztatom kicsit az ujjam a W-re és voila out of range volt a ward szóval semmit nem csinálok, de ha valaki ügyes az így csinálná -
Madix #44683 Igen az érdekel...Én probáltam vhogy a kettőt egy gombra rakni..de már annyira felb*szott hogy össze vissza állítgattam mindent kb az 1-re és a W-re.. Mert oké hogy videóban még smart cast meg miegyéb, de már van vagy hatféle key menüpont, Quick cast, vagy micsoda meg stb..
U.I. : Ezen gondolkoztál, vagy alapból jött? Bárcsak nézhetném még azt a menüt... -
#44682 Ne az iskolai menza menüjét nézzed, hanem a játékét -
#44681 ok, tehát:
mi az a leesin wardhop, technikailag mit kellene csinálnod, hogy elérd, és milyen beállítást próbáltál, hogy elérd? (+ tiszteljük meg egymást válasz gombbal, köszönöm) -
Madix #44680 : DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Líszín wardhopp. :D -
#44679 mostmár érdekel: mit próbálsz elérni, és mit próbálsz beállítani? -
Madix #44678 Hát één bmit állítok ott nem megy.. -
#44677 Tudom öreg vagyok meg bunkó, de ha a key bindings menüt sem érted a Lee Sin nem a te karaktered. -
Madix #44676 Na jó én nem bírom beállítani ezt a lee ward hopp dolgot.. Tudom "öreg vagyok meg hülye" de segítene valaki? Még vidik alapján se megy x") Más a menü..:D -
#44675 ja emlékszem ilyesmire, de nem találom peccs nótokban
viszont a hp/lvl kompenzálja nem? -
#44674 kezdő hp is jócskán megcsappant -
Madix #44673 Úúúúr isten..te se, de én sem hiszem el.. :( Egyet kell veled értsek.. -
#44672 aa range-én csökkentettek, meg az ulti aktiválás idején növeltek egy picit
illetve a soulok kevesebb ideig maradnak a földön -
Fletley9 #44671 Volt valami thresh változás? oO akkor arról én nagyon lemaradtam.. -
#44670 azér a kutya sem kategória úgy néz ki, hogy a meccsek ~90%-án ott van, még mindig a legjobb support overall
ha ennyire (nagyon?!) heréltek volna ki egy csomó championt (lissandra diana rátok nézek), én boldog lennék -
#44669 hónapok óta most először mentem egy meccset thresshel.. te jó ég, kiherélték teljesen a karaktert, mostmár értem hogy miért nem játsza a kutya sem. viszont annie nagyon durva supportként! -
#44668 De hát a polákok mind bénák és feedelnek, ez az EUNE alapszabálya -
#44667 az a pali kiégetett. Ilyet írni, hogy foglald gecc.:D -
Amúgy meg:
FOGLALD GEC -
#44665 Visszaestem plat 5-be egy poppy szétk.rt minket..:D polák volt, poppy, nasus ellen, idk hogy lehetett 15 killje.:D -
#44664 sadface, te is kapsz majd ilyet szülinapodra
tons of boobs
-
#44663 meh, +1 pont nekik
still dont care -
#44662 Nah. Tisztázás végett. A Diablo 3 RoS-hoz járó Heroes of the Storm karakter nem limited és nem is lesznek limitált karakterek a játékban. Csak azonnal hozzájutsz, míg más, aki március 31. után vásárol Diablo 3 RoS játékot, azok csak később tudnak majd hozzájutni ehhez a karakterhez (Demon Hunter).
Viszont jófej tőlük, hogy 1 Hearthstone kulcsot is becsempéztek a játék dobozába (3 kártyapaklit tartalmaz Diablós "témában"). -
#44661 oh ha csak ezen múlik, tessék: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#44660 Persze, hogy nem. Mert nincs új Katarina skin. Ha lesz, akkor visszatérek. -
#44659 nemár ilyen feature is van? :C -
#44658 #44654
na, ne offoljunk, beszéljünk a hüvejgombáról! -
#44657 lentről olvastam felfele vagy 40 hszt és a 2. weird elírásodnál már facepalmoltam, mivel pont múltkor beszéltük hogy nem tudunk már írni.. :D
vagy csak én nem tudom értelmezni a "hét elején én is csak szoktam" meg az "ugrot" féle szójátékokat -
#44656 ez nem is az a hsz :DDD -
#44655 y u so mean
nembaj #44641 nem tudod már módosítani, bruhaha -
#44654 i don't know what you're talking about -
#44653 te megtanultál nem tudni írni, wat is ugrot :D -
#44652 lol
én meg nem játszok vele mert állandóan jakszot hoznak rám erre Dia 1 Fiora main. :(