53877
-
#44773 Akkor nem ertem, mindig kiirja hogy avaible in, elert meg x oraig. Pedig jatszottam egy parat es nyertunk is. -
#44772 Igen, nehézség is mindegy, csupán arra kell figyelni, hogy hosszabb legyen, mint 7-10 perc. -
#44771 Igen. Én is azzal szoktam IP-t farmolni. Ott lehet az AFK-t is gyakorolni. -
#44770 first win of the day, ez bele szamit ha coopban tolom botok ellen? -
#44769 lol (igen tudom fényképező, de fenének se működik ilyenkor a screenshot :D) -
#44768 report jarvan, enemy jungler 20 2 -
#44767 Team builder <3 -
#44766 tldr: bullshit lofasz idiota szar dolog az egesz, majd s5-ben visszanezek, addigra hatha betanitjak a felugyelo trollokat, hogy mi is ott a dolguk, az skt meg felrobbantja valami orosz gambit fan -
#44765 Plusz mivel a Gambitet mindig is szerettem és nálam ez SK részéről is sportszerűtlen ezért az SK nálam visszatért az eddigi pozíciójába, hogy kapják be és utálom őket, pedig már egész szimpatikusak lettek, persze kivéve candypandat, őt utáltam mindig. Nyilván ők örültek hogy új lehetőség adódott nekik, de szerintem azért az lett volna a helyes ha ők is ellenkeznek a döntés ellen, miután stompot kaptak és nem az aatrox miatt, tehát legyen bennük gerinc és vállalják fel, hogy szarul pickeltek ás a gamibt jobb volt all in all.
Mindegy, szomorú ami történt, gambitnek szurkolok, hogy sikerüljön a top3. -
#44764 Elég rossz döntés valóban a riottól, főleg hogy ilyen szoros az eu lcs. Gambit első helyről a negyedikre esett vissza emiatt a baromság miatt... hát én tényleg nem tudom hogy mi lesz ennek a splitnek a vége, ki fog itt nyerni, meg hány tiebraker lesz? -
#44763 Semmit se kellett volna csinálni. Ez egy olyan bug ami már tavaly szeptember óta előjön Aatroxnál (az internet azt mondta). Ráadásul az első switch után nagy eséllyel el is tűnik.
Miért pont ezt a meccset kellet megismételni, eddig is játszottak Aatrox-szal.
-
#44762 Semmit se kellett volna csinálni. Ez egy olyan bug ami már tavaly szeptember óta előjön Aatroxnál (az internet azt mondta). Ráadásul az első switch után nagy eséllyel el is tűnik.
Miért pont ezt a meccset kellet megismételni, eddig is játszottak Aatrox-szal. -
#44761 hát igen, ez nem egy velkoz/jinx bot és egy gyenge le blanc jesiz meccs volt. Szerintem ha már újra játszák ott kellett volna folytatni, ahol pickelték az aatroxot. Ebben az esetben az említett 3 champ már pickelve volt... -
#44760 btw en itt hagytam abba az lcs-t ugy cakumpakk
inkabb nezem pansert ahogy heroes of nemtommizik -
#44759 https://twitter.com/Wickdlol/status/449665132126547968 -
#44758 igen, ott meg is volt a helye :D
itt latszik mennyire hatekonyak -
#44757 hé, Jerry Springerben Steve nagyon nagy arc volt :D -
#44755 A játék közben volt SK pause, akkor meg is mondták nekik, hogy bocsi srácok ez van, de meccs után felülbírálták a döntést. Most ezért kell ismételni. -
#44754 igen, bar nekem mindig ilyen mistery-k voltak ezek a jatekvezetok
mintha a jerry springer show kidoboi lennenek odaallitva a jatekosok moge 0 tudassal de egy 150 kilos minimum kovetelmennyel
fura no. -
#44753 "Játékvezetők" voltak a hülyék, ott újra kellett volna indítani vagy megmondani, hogy bocsi srácok ez van. -
#44752 Szépen összeszedte az egészet.
Főleg a vége tetszik, miszerint még szabály is van az ilyen esetekre. Vagyis a meccsek közben hozott bírói döntések véglegesek és később sem lehet változtatni rajtuk. :D -
#44751 itt van a gambit statement-je a dologrol -
#44750 Ha azt vesszük, hogy a Gambit utolsónak döntötte be a top lane-t... tehát előtte már mindenhol máshol alázta az SK-t, akkor bárki láthatja, hogy nem sok köze lehetett a bugnak a bukott meccsükhöz. :D -
#44749 ... :
ez ilyen utolso lofasz buzi dolog, nem neztem vegig a meccset, csak reszeit, dehat vegig azt lattam, hogy alaz a gambit...
ez... ezlofasz. -
#44748 Valami Aatrox bugra leltek a játék során, állítólag az SK-sok kérték, hogy állítsák le, de tovább engedték a meccset. Bár szerintem nem sok köze volt a Gambit győzelemhez, végül mégis úgy döntöttek a bírák, hogy újra kell játszaniuk... -
#44747 wat mi miert -
#44746 SK vs Gambit újra lesz játszva :/ -
#44745 Ha valaki esetleg nem tudja annak szólok, hogy ma 2 órával előbb 17 órakor kezdődik az LCS. -
#44744 First time Shaco lol -
#44743 atya gatya
-
#44742 -
#44741 pantheon teljesen visszaállt live-re -
#44739 hát mer lófaszt nem fakítottak első pár hétben
true, és belátom, hogy azóta majdnem olyan stabil meg erős csapat a szememben, mint a gammbit
44738-ra meg: az volt a legzseniálisabb nyph-ben, hogy ha ezt 10x kellett volna a meccsen megcsinálnia ugyanilyen perfektül időzítve, akkor 10x csinálja meg -
#44738 Ez meg. -
#44737 áh, hát én itt ordibálok meg szívrohamot kapok ezektől a teamfightoktól, kíváncsi vagyok a szomszédok értették-e mért kajabálom Tabzz nevét egymás után 5ször, imo nem.
btw az első hetek után eldöntöttem, hogy megtartom magamnak a fanboy gondolataimat, mert úgyse hisz nekem senki, 12-0 the dream -
#44736 -
#44735 na hunter most lehet fanboykodni az alliance-re, brutál amit műveltek -
#44734 9 1 10 tök normál stat -
#44733 http://chrissloey.github.io/LoL-2048/
ha valakit érdekel -
#44732 diamoooond