53877
-
#46423 És nyer xD -
#46422 hunter nem azér hogy beleszóljak, a rekklesem 2-0-0ban áll, a csapatod meg 0-3ban
just sayin' -
#46421 Szar -
#46420 Gambit bazmeg, döntsétek már el, hogy szarul játszotok vagy jól :c -
#46419 -
#46418 105
megesik látod. :s -
#46417 kemény srác ez a szomiarc, kétezerér bárkit szétolt neked SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bocs szomibúra <3 -
#46416 Ritka alkalmak egyike, mikor te oltasz valakit és nem fordítva? KAPPA -
#46415 igen, ő volt :|
céciéknek meg is lett mondva, hogy nyomorultakat vettek fel versenybírónak, mondjuk gondolom azzal a lendülettel le is szarták
hunter: poppy op. geciop. -
#46414 ha az a necron lord gyerek volt, azt múltkor szétoltottam amiért elbalfaszkodta a szervezést -
#46413 ha poppyval játszanék csak 2010 óta, akkor már én is az lcs-ben lennék -
#46412 elore be kell regelni, es akkor lehet barmifele problema nelkul
ugye masik megoldas az lehet ilyenkor, ha a hianyzo ember accountjan jon mas, dehat mivel eltunt a faszba 2 napra, igy nemcsak ot, de az accat sem tudtuk hasznalni
bar egyebkent itt jegyzem meg, hogy balfaszok a szervezok, mert sehol nincs leirva, hogy 4en nem allhatunk ki, egyszeruen bejott a paraszt (admin), es kozolte hogy "nem, mert en azt mondtam" - pedig az enemy is megmondta, hogy 4en is nyertunk volna siman :C -
#46411 Lehet, ha alapból benne volt a ranked team-ben, mert csak az játszhat a meccsen, mert a csapatot kellett beregisztrálni. -
#46410 Beugrót nem lehet szerezni? Mi anno még a kolis versenyen IRC-n szereztünk gyors valami random arcot :D -
#46409 szomoru, dontoig vertuk volna az ilyeneket :C
.. nem szabad 5 jatekossal nevezni a versenyekre .. -
#46408 Megnéztem egyik csoportgyőztes csapatot, D2 ADC + Gold V supp :D -
#46407 A tánc maga borzalmas sajna :(
#46405: jobb, ma egy flamer kisgyerek, mint holnap egy béna 40 éves apuka!
#46403: meh, pedig már megvan a jegy, de akkor drukkolunk valami másik csapatnak :D -
#46406 vakáció van -
#46405 Mi ez a sok gyerek? Csak azt ne mondd, hogy vakáció van vagy ilyesmi! -
#46404 Nézd meg lolkingen a modeljét ennek az akali skinnek szerintem.... -
#46403 adcnk nem jelent meg multheten :) -
#46402 De utána törlöm bazd+. Tudod ki játszik ezzel. Csak kell a skin, hátha valaha még játszani fogok.
Rito-nak van esze... 975 RP-t elérnek érte.
Meg ez a csöcsös Akali skin sem rossz:
-
#46401 Mi kiestünk. :)
TUDTAM, HOGY NEM BÍROD KI -
#46400 Szomorúarc/János, valamelyikőtök csapta kijutott lolfoglalásra? -
#46399 Elérhető a Red Card Katarina skin? OMG, már telepítem is a játékot! -
DJHalfHit #46398 Terry Crews Braum skin -
#46397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#46396 Ott rontottak, hogy kiálltak Gambit ellen -
#46395 Idegesítőnek idegesítő, de mint néző kurva unalmas is, mert pont a teamfightok azok amiket szeret nézni az ember, egy ilyen comppal meg az a lényeg hogy elkerüld ezeket. Itt azt rontották el Froggenék, hogy Lulu és Anivia között vacilláltak, de végül Aniviát pickeltek, Luluval viszont pont a slow, meg a plusz knockup miatt könnyebb lett volna a Shyvana vagy Lee engage, na mindegy, hát ez van, szomorú, hogy senki nem jut túl a 7-1 curse-ön :) -
#46394 én is így gondolom NEM (!!) fog működni
btw szerintem inkább idegesítőek ezek a team kompok, és kurvajók, nekem nagyon bejött ez a tripla-heal + poke valami
bár ha ellenem lenne, biztos ragelnék -
#46393 mindegy, mert most már nem fog működni, hidd el
amúgy meg mindig is utáltam az ilyen heal meg disengage teamcompokat, mert unalmasak, de mindegy gg gambit -
#46392 már mind1, rájöttem a taktikára !
vagyis NEM jöttem rá a taktikára !
véged. vagyis nincs véged. naérted. vagynem. -
#46391 Flame -
#46390 VB-ről volt szó, nem Alliance - Gambitről, szóval hagyd a abba és ne írj ilyen dolgokat a csapatomról mert akkor veszteni fognak... -
#46389 SCHREKT -
#46388 ahahah és igazad lett, mindig más történik mint amit leírok
na, ezzel a taktikával NEM (!) foglak elverni fantasyn -
#46387 ALLIANCE? NEVER!! -
#46386 Alliance kikap egy alsóházi csapattól? -
#46385 jóvan ne pattogjál csíterg*ci
most arra vered hogy szét fogja alázni a gambitet az alliance? he? igen? -
#46384 fuck, miért hittem azt, hogy az csak holnap lesz, kösz hogy szóltál