53877
-
#46907 Játssz te is az ÚJ „Summoners Rift”-en, csak két kattintás az egész -
#46906 Ezen a képen még mindig Avarosan szobra az egyetlen jó dolog.
Bird of Prey Anivia átnvezeve, új szövegekkel. -
#46905 Ezek a Q landes Lee Sin videók kurva jók -
#46904 Azt mondjuk rohadtul adtam volna :DD vagy magyar kártyát. -
#46903 Anivia-hoz kaptál egy skint, amit Turulnak neveztek el, de közel sem az.
Inkább csináltak volna egy olyan skint, ami 2000 forintosokat dobál (Bethlen Gábor rulz) - mondjuk Twisted Fate skinnél.
Nesztek egy kis Artwork, mert ez MA MÉG NEM VOLT:
-
#46902 deott nem kaptam volna skint (amúgy milyen skint kaptunk?) -
#46901 nem megyek sehova -
#46900 Te is átjöttél? -
#46899 #46863 ig volt -
#46898 Nincs senki társ duóra? (öhm...)
Látod Jonny is átjött EUNE-re, aztán csodálkozik, ha bannolják chat-ről. Inkább maradt volna a kaptafánál (EUW-n). -
#46897 west gold az east csellendzser -
#46896 egyedüliként goldban szopni tök jó -
#46895 nem mer figyelni a mobilnetesekre az manapság nem elég mainstream -
#46894 ráadásul nem is nagyon volt elrejtve nálad se ez a két baszom nagy kép :D -
#46893 ebben a fél órában még nem voltak, úgyhogy már el is felejtettem, milyenek
amúgy képzeld, úgy hallottam van új cait splash! meg soulstealer vlad splash is! -
#46892 Classic Caitlyn splash:
Hamarosan érkezik a Headhunter skin splash is!
Illetve a Soulstealer Vladimir splash is befutott:
-
#46891 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
dájó ez már a harmadik dodge ma -
#46890 spidermaaaaaaaaaaaan spidermaaaaaaaaaaaaaaaan
-
#46889 Nekem már megint van 20 meccsem aztán szinte csak botgameztem mikor megkaptam. és igen: mindenki csak úgy spammeli mert poén a chat ban. Én már úgyis megszoktam. Van aki 600 meccseket kap, szóval én még örülök a 18-20-nak. -
#46888 lekopogom ezt a cancer kocsogseget EUNE-n eddig azt hiszem egyetlen egyszer lattam, meg itt sadface linkelte talan meg1x, amugy halisten nem divat -
#46887 Amúgy tényleg a kufaanyád: Report Jonnyka for noob zyra avatar. Pls IP Ban, Permaban, Cancer, DDos Attack + Hearth attack! Ty Rito -
#46886 OMG NO GANG, IM AFK. REPORTED -
#46885 lehet az enemy reportolt mer supportnak ap buildet csinalok lol
vagy a lenti cikk alapjan refused to communicate miatt, merhogy nem veszek reszt a flamelesben?
hat tenyleg a kurva anyamat -
#46884 Kellett neked átjönni EUNE-re! Látod itt már azért is reportolnak, mert normálisan viselkedsz! -
#46883 titkon? -
#46882 meg titkon úgy is tudja mindenki, hogy én nyerek fantasy lcs-en -
#46881 Duo társamnak kell mondanom, hogy ugyan írja már be dragon/baron timert, mert nem tudom... GG son -
#46880 np, fantasy league nyertesnek akartam adni, csak 1-2 hét után lejárnak, szal az ALL jelenlegi teljesítménye alapján úgyis hozzád került volna :D -
#46879 tök fura volt, csak azt írta congratulations meg valami szöveg de nem mutatta mit kaptam -
#46878 Arcade Hecarim volt, simán useless champ, de örülök neki -
#46877 Arcade Heca, nem írta?:D
#46874: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/291p5d/70_chat_restricted_games_in_and_i_get_the_great/cigkyr9 -
#46876 oh shit, eddig nem is volt hecarimom most meg arcade skinnel együtt jött, köszi cat, de jó hogy itt mindenki eune-n van -
#46875 Heca, az 1 hétig volt csak jó, Blitz elvileg 2 support szerint.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Üdv Viktor!
Köszönöm, hogy írtál nekünk, és remélem jól érezted magad a rendezvényen! :) Én is nagyon szívesen elmentem volna csak ugye a munka, nekünk ilyenkor is Ti vagytok az elsők^^ (:
Szóval, rá térve a kódra: Elsőnek tisztázzuk, hogy ezeket a kódokat csak egyszer lehet felhasználni, a nyugati vagy keleti platformok valamelyikén.
Ezeket a kódokat a kiadás után két héttel fel kell, hogy használd különben érvényüket veszítik!
Remélem egyszer összefutunk az Igazság Mezőin! Üdv!
-
#46874 ne niggerkedj, linkeld, en is kaptam ilyen chat genyot, pedig 1 kurva szot nem szolok soha, raadasul egy csomo meccset nyertem is, meg csak rage se volt korulottem :D -
#46873 EUW-n redeemeltem, de amugy ez mi? :D -
#46872 Mindegy milyen reportot kapsz, oda számít. Linkeltem volna a reddit posztot erről, de hát nem azt nem szeretitek, inkább maradtok tudatlanok :( -
#46871 EUNE-n már vitték. Azért köszi:) Rito blitz vagy heca volt? -
#46870 De hallod, ez mi, olyat ragelek már. Tegnap írta hogy még 5 meccsen van chat restrictedem, MEG SE SZÓLALTAM, csak a timereket írom, meg azt hogy get back vagy ss, ilyesmi. Ma belépek, és azt mondja hogy 44 games, ez előtt volt már 20. Mi a büdös farkam már ez, mindenki spamolja a verbal abuset a semmire is?
Szirmos: nekem működött a kód, kösz -
#46869 Elvileg EUNE és EUW-n is jó: EUXMMTQUV7N3A4
Ha valakinek megvolt írja be, hogy más nem próbálkozzon feleslegesen -
#46868 Tegnap visszatrolloltak plat 5be, de ma diamond 5 a cél, KAPPA