53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Inkább Katarinázz, sokkal funabb, mint a Zyra!

Dat Ass:
  • Különc
    Pro az MMRed biztos
  • SzirmosSzisza
    Ja látom duozott, biztos azért kerültünk össze, bár a plat 2 + Diamond V-ből nem tudom, hogy jött ez ki :D
  • SzirmosSzisza
    Kikaptam Diamond V Zed ellen lvl 24-es akkounttal, természetesen én voltam hibáztatva :c
  • Különc
    Pedig megnézném hogy ragel ^^
  • TBTPumpa
    Nincs, mert a Stream ablakban Thresh plat support van kiírva és ő már Zyra-t mainel.
  • Különc
    Sad, stream nincs?
  • j0nNyKa
    gondolom érzed hogy a champion damage 40%-át toltam azon a meccsen, és már amúgyis leszarom, és mikaellel még annyit se sebeztünk volna, stb.
  • j0nNyKa
    hja ezekre meg kell tanulni ráállni agyilag az tuti, és ha látod hogy hülye az adc, inkább maradni vele pusholni
    ha leesik a torony, akkor _talán_ hajlandó lesz dragonozni, fasztudja ezeknél
  • sadface #47098
    Morgana elég low lvl volt lehetett volna fightot nyerni.. Csak kellett volna 1 locket és 1 mikaels. Ja várj mindkét itemet szétkúrta a riot.
  • jazzy
    viccen kívül azóta tapasztalom ezt mióta lolnexus szerint platokkal kerülök össze, persze fogom magam és átállok a jó taktikára majd ahogy ezeket kell kezelni, csak fun
  • jazzy
    elmentem dragonozni dupla bot kill után, pingelek nekik, support elindul, adc üti a tower, adct megöli a jungler, flamel mint a hülye, mi meg nem tudjuk ketten megölni a dragont, hazamegyünk és azt is elviszik, mindezt 1 ember faszsága miatt, aki azt hiszi ő a jani és igenis a másik 2 ember az idióta.
  • j0nNyKa
    te meg ott baszódj meg helyszinen ahol vagy
    bazmeg hónapok óta nem láttam ilyet amit leírsz, erre promó meccsen van már egy luxunk pickelve, erre "mid with lux" és pickel egy syndrát
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Catch Da Hook joined the room.
    Crrusher joined the room.
    King Duszix joined the room.
    Ziomes joined the room.
    Decible joined the room.
    Ziomes: jungle main
    Catch Da Hook: hi, support
    Decible: mid
    King Duszix: troll
    King Duszix: :D
    Catch Da Hook: u mean trundle? :d
    King Duszix: wb league
    Catch Da Hook: sup
    King Duszix: mid with lux
    Decible: ?
    Decible: Nope ?
    King Duszix: xD
    Decible: You are top ;d
    King Duszix: nope
    King Duszix: im going mid
    King Duszix: idc
    Decible: So go afk
    Catch Da Hook: ofc its in my promo
    King Duszix: im mid
    King Duszix: :D
    King Duszix: i wont go top
    Decible: Nope ;)
    King Duszix: 2 mid ok
    Decible: Fck ogg
    King Duszix: :)
    Decible: off
    Decible: report this moron

• j0nNyKa
    érdekes én meg pont azt tapasztalom, hogy ha nem hozol döntéseket, maguktól tökhülyék, és bukjátok
    igenis buzerálni kell őket, hogy most akkor pusholunk midet, és pingelni veszettül, hogy márpedig nézzétek, én megyek pusholok!
    .. egyszercsak követni fognak, amúgy meg képesek farkast ölni még 50 percnél meg 18k goldnál is valamiér ..
    hálisten azt tapasztalom, hogy barontól félnek, ha csak nem vagyunk amúgyis töknyertes pozícióban, legalább azon nem szokás elkúrni
    de pl dragonozni senki nem menne el, amikor jó lehetőség van, csak akkor, amikor ace-elünk vagy ilyesmi.. dönteni kell helyettük is, szájbarágósan, hogy "he megöltük a botlane-t, enemy jungler topon van, HE DRAGON HE", vagy ilyesmi
  • jazzy
    Jarvannal semmi nem carryzhető már plat körül, mert itt hiába van 4-5 jó ganked, az emberek továbbra is azt hiszik, hogy ők geciügyesek és geciokosak, mert platinások. Goldban megpingeltem a baront odajöttek és baronoztunk, itt meg 20 fele megy mind, mert mind azt hiszi ő a legokosabb.

Vissza kell állnom a "plat playre", ahol inkább idomulok a többiekhez, illetve nekiállok adczni, mert azt nem tudnak itt se.
  • Különc
    Hmm, itt meg "double mid idc" minden harmadik meccs
  • SzirmosSzisza
    Westen sok instalocker, pislogok 2-t és már csak mid maradt meg :c
  • j0nNyKa
    inkább duozok veled 2000ért
  • Különc
    Ragelni bármelyik roleban lehet
  • ronihun
    kezdj el játszani valami normális rolet
  • j0nNyKa
    btw mostkomolyan, az ilyen game-ek jarvannal sem kerrizhetők, ugye?
    ugye nem kell elkezdenem jarvan supportolni hogy fel tudjak jutni abba az átkozott plat1be?
  • SzirmosSzisza
    Nocturne téma!
  • j0nNyKa
    btw tök jó dizájnos az új sgn a lol totyik
  • j0nNyKa
    "annál több"
    "mindenhol megvan"
    "saying the same thing"
  • ronihun
    az első 10-15 meccsen nálam is ez volt, le is romlott az mmr-em
  • BEAST #47082
    Ez szerintem mindenhol megvan. :D
  • jazzy
    Egyébként ugyanúgy ahogy előző szezonban, most is csalódnom kell a platban, minél fentebb játszok, annál több a flame és a magát profinak gondoló balfasz aki másokat olt 1-7ben
  • jazzy
    true story bro! a jarvan kayle egy szar duo
  • Különc
    Jazzyke toxic
  • ronihun
    de közbe megint nem voltál hetekig amikor én tryhard módba eljutottam gold 5-ből gold 2-be és utána rád erőltettem hogy menjünk platba, miközben te csak funolni akartál, és így muszáj volt jarvanoznod mindig
  • jazzy
    Még mindig azt jelenti, hogy nem játszottam hónapokat a szezonban és most hunterrel elkezdtünk duozni funból amikor gold5ben volt én meg gold4 alján, aztán gold1 körül már miért ne
  • jazzy
    mióta eune challenger vagyok a hajam is fényesebb és jobb a levegő
  • j0nNyKa
    jóhát nyilván csak trollkodok, pontosan grammra ugyanolyan erősek mindkét szerveren
    de itt az a szokás, hogy west erősebb vagy 2 tierrel, úgyhogy jazzy challengeres, ennyi, szokd meg
    rádásul ő ingyen csinálta!!!44
  • TBTPumpa
    Ne nyalj!
    EUW-n te is platinába voltál, most EUNE-n vagy mégse vagy Challengerben (ugyanúgy platinában vagy)!
    Ez akkor most hogy van vagy miez? Bár szerintem Sadface 2000-ért felhúz téged Diamond-ba, vagy a végtelenbe és tovább.

Gratula és respekt, amiért még mindig van erőd ezzel játszani (főleg SoloQ-ban)!
  • j0nNyKa
    easten már challenger vagy!!4444
    grat
  • Különc
    Ja 8(
  • ronihun
    grat
    egy league-be vagyunk yay
  • sadface #47070
    sajnos nem
  • Különc
    Megvigasztalnám, már csak azért is mert Hollandiát is hazaküldik mindjárt nem csak Belgiumot
  • j0nNyKa
    sztem valami szar fényű fürdőszobában vagy ilyesmiben szokta csinálni, nemtom