53877
-
#48882 Én számítottam rá, Blue-n a Worlds alatt is látszott, hogy le van maradva a White-tól. White teljesen a tavalyi SKT utat követi, fényévekkel jobb mindenkinél. -
#48881 galio lul -
#48880 -
#48879 0 cc, 0 tank, 0 problem -
#48878 ezen meglepődtem -
#48877 hát ennek a meccsnek inkább nem kellett volna, ez már megint ssw stomp -
#48876 Ennek a meccsnek kéne a döntőnek lennie, elbaszta a riot ezt szerintem, meg kellett volna szervezni, hogy külön kerüljenek :D -
#48875 Szóval ma derül ki, hogy ki nyeri a döntőt 3-0-ra? -
#48874 sacho az melyik
egyébként idén is csak a e-faszrázós loading screen keretnek van értelme, a többi .. semmi
szerk: mondjuk itt a morg skin már nem is vészes, de azért a ghost bride-hoz közelbe se ér
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.11. 09:14:41 -
#48873 esports gear facebook oldalán szokott lenni néha -
#48872 _D
-
#48871 Azt hittem nagyobb különbségek lesznek a ward skinekben. Megérte team rankedezni Kappa. -
#48870 Sacho is van:
Victorius Ward skin:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.10. 23:12:58 -
#48869 rohadt jól néznek ki a lángok
-
JLH Fans #48868 Határozottan csinos és szép. köszi :) -
#48867 Ez nagyon tetszik, kösz, hogy osztottad. :) -
#48866 http://www.nytimes.com/interactive/2014/10/10/technology/league-of-legends-graphic.html?_r=1 -
#48865 Pont ezen a héten volt Kaceytron AMA :p -
Madix #48864 Ezekről a lányokról is megvan a véleményem... -
#48863 Happy Birthday Jinx!
-
#48862 a jobb klikk mióta cyberhax?:D -
#48861 Twitterről ne linkeljetek mert nem látszik, csak, ha cypberhaxor valaki és megnézi az oldal forrását :( -
#48860 Igen ő az.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A twitterén mondjuk több dolog van. :v -
#48859 Sztem Ő az. Bár a képet amit János linkelt pont nem találom :D -
JLH Fans #48858 Azért a csajszit meg....nézném elölről is :D
Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.10. 20:07:34 -
#48857 igy van -
#48856 Ő az a fnatic fan magyar streamer csaj? -
#48855 Csaj fasza, de elég fura környék 8^) A pici, már már segg alakú vádliért külön dugnám, még egyszer
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.10.10. 13:07:19 -
#48854 -
#48853 spirit visage hét is volt -
#48852 Ez preseason még, feltehetőleg hetente fog változni az egész (nem tudom tavalyról ki emlékszik még a black cleaver hétre, aztán warmogs hétre, aztán botrk hétre :D) -
JLH Fans #48851 Mondjuk a jungle változtatásoknak örülök nagyon, színesebb lesz tőle a játék, de elférne némi változtatás a support itemeken is szvsz, mert igy jelenleg most mindegyik supportnál tök egyértelmű melyik itemet kell választanod, semmiféle választási lehetőséged nincs :( -
#48850 infók a worlds finalről, vannak benne színes képek, meg még egy videó is ! -
#48849 "szitu fuggo" minden ilyen kerdesedre a helyes a valasz
ha olyan champ ellen mesz, aki duelezni akar majd ellened (riven, jax, akar quinn), akkor botrk
ha pl irelia ellen mesz, aki valszeg le akar allinezni, talan a triniti lehet jo
ha a mostani meta championok ellen mesz, akik tul akarnak farmolni, es teamfightban dominalni, akkor... nehez
ha ugy erzed, hogy az enemy championnak nem kenyelmes torony alatt farmolni (ryze-nak pl az), akkor hidraval ratolod a lane-t
ha ugy erzed, hogy hamar lesznek teamfightok, mert agressziv pusherek vannak boton meg miden, akkor megint lehet sokminden - kell-e neked duelezned az enemy adcvel (botrk), vagy ilyen allin deathball csapatotok van (orianna, leona, amumu, ilyenek), ez esetben inkabb a hidra vagy a triniti
late game-ben szukseg lesz-e a hidrad aoe sebzesere, vagy inkabb a botrk aktivjara? te leszel-e a main damage dealer? mi ellen kell vedelem? sok az enemy cc, durva ad damage-uk van, stb.
+ igazabol a te jatekstilusodtol is fugg, szeretsz-e pusholni, mert jol wardozol (hidra), vagy inkabb kenyelmesen elfarmolgatsz (botrk), tudsz-e poke ellen ugyesen jatszani (triniti), stb. stb. stb.
+ hogy meginkabb elbizonytalanitsalak: most jon a tok uj meta, semmi, de SEMMI nem garantalt perpill -
#48848 én is a héten próbáltam ki, de ahogy én olvastam a BOTRK a legjobb első item neki, max ha nem megy farmolás akkor jobb a hydra. Tri.-t meg max utolsó itemnek érdemes neki, mivel inkább tankosítani szokták. am rohadt poén egy hős, főleg a szinkronja kegyetlen :D am második meccsemen tudtam csinálni vele egy quadra kill-t. -
JLH Fans #48847 Trundlet szokott néhanéha tolni valaki ? Lenyomtam vele olyan 8-10 normal gamet, de egyszerűen nála képtelen vagyok eldönteni, hogy első itemnek BOTRK , Tri force vagy Hydra kellene... Ja és Leona kapott valami rejtett buffot a patchben vagy mi történt ??? 2 rankedet mentem tegnap mindkétszer őt akartam vinni, 2 ből 2X bannolták.....:D -
#48846 Addig még simán bukok pár plat promot. :D -
JLH Fans #48845 Tetszetős, pár dolgot kivéve, már csak a csöcsös új champ kell és rendben vagyunk :D Egyénként kíváncsi vagyok, lesz-e valami abból az uj itemből, ami egyre több bónuszt ad minél magasabb szintű vagy :) -
#48844 ebben a postban vannak szines képek, meg videó is!4
egyébként a singed texture cucc, meg udyr splash, meg a season rewardok közül az ikonok, meg jópár konkrét season változtatás (tornyok, death timerek, ilyesmik)
tldr: vannak benne szines képek!
edit: fúúúúúú de ószom dolgok lesznek, új buffok a vízben (ala dota), új jungle itemek, tornyok átvakerálva, új baron buff, stb
más, confirmed, 1 hónap van még ebből a seasonből, azaz nov. 11-én lesz vége
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.10. 07:59:48 -
#48843 csöcsös képek nélkül (sorry) junglert cserél a Unicorns of Love