53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    Én számítottam rá, Blue-n a Worlds alatt is látszott, hogy le van maradva a White-tól. White teljesen a tavalyi SKT utat követi, fényévekkel jobb mindenkinél.
  • jazzy
    galio lul
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    0 cc, 0 tank, 0 problem
  • jazzy
    ezen meglepődtem
  • j0nNyKa
    hát ennek a meccsnek inkább nem kellett volna, ez már megint ssw stomp
  • jazzy
    Ennek a meccsnek kéne a döntőnek lennie, elbaszta a riot ezt szerintem, meg kellett volna szervezni, hogy külön kerüljenek :D
  • Christian88
    Szóval ma derül ki, hogy ki nyeri a döntőt 3-0-ra?
  • j0nNyKa
    sacho az melyik
    egyébként idén is csak a e-faszrázós loading screen keretnek van értelme, a többi .. semmi

szerk: mondjuk itt a morg skin már nem is vészes, de azért a ghost bride-hoz közelbe se ér
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.11. 09:14:41
  • j0nNyKa
    esports gear facebook oldalán szokott lenni néha
  • SzirmosSzisza
    _D

• zeli
    Azt hittem nagyobb különbségek lesznek a ward skinekben. Megérte team rankedezni Kappa.
  • TBTPumpa
    Sacho is van:

Victorius Ward skin:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.10. 23:12:58
  • SzirmosSzisza
    rohadt jól néznek ki a lángok

• JLH Fans
    Határozottan csinos és szép. köszi :)
  • BEAST #48867
    Ez nagyon tetszik, kösz, hogy osztottad. :)
  • SzirmosSzisza
    http://www.nytimes.com/interactive/2014/10/10/technology/league-of-legends-graphic.html?_r=1
  • SzirmosSzisza
    Pont ezen a héten volt Kaceytron AMA :p
  • Madix
    Ezekről a lányokról is megvan a véleményem...
  • TBTPumpa
    Happy Birthday Jinx!
  • sadface #48862
    a jobb klikk mióta cyberhax?:D
  • SzirmosSzisza
    Twitterről ne linkeljetek mert nem látszik, csak, ha cypberhaxor valaki és megnézi az oldal forrását :(
  • sadface #48860
    Igen ő az.

A twitterén mondjuk több dolog van. :v
  • SzirmosSzisza
    Sztem Ő az. Bár a képet amit János linkelt pont nem találom :D
  • JLH Fans
    Azért a csajszit meg....nézném elölről is :D
    Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.10.10. 20:07:34
  • j0nNyKa
    igy van
  • SzirmosSzisza
    Ő az a fnatic fan magyar streamer csaj?
  • Különc
    Csaj fasza, de elég fura környék 8^) A pici, már már segg alakú vádliért külön dugnám, még egyszer
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.10.10. 13:07:19
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    spirit visage hét is volt
  • SzirmosSzisza
    Ez preseason még, feltehetőleg hetente fog változni az egész (nem tudom tavalyról ki emlékszik még a black cleaver hétre, aztán warmogs hétre, aztán botrk hétre :D)
  • JLH Fans
    Mondjuk a jungle változtatásoknak örülök nagyon, színesebb lesz tőle a játék, de elférne némi változtatás a support itemeken is szvsz, mert igy jelenleg most mindegyik supportnál tök egyértelmű melyik itemet kell választanod, semmiféle választási lehetőséged nincs :(
  • j0nNyKa
    infók a worlds finalről, vannak benne színes képek, meg még egy videó is !
  • j0nNyKa
    "szitu fuggo" minden ilyen kerdesedre a helyes a valasz
    ha olyan champ ellen mesz, aki duelezni akar majd ellened (riven, jax, akar quinn), akkor botrk
    ha pl irelia ellen mesz, aki valszeg le akar allinezni, talan a triniti lehet jo
    ha a mostani meta championok ellen mesz, akik tul akarnak farmolni, es teamfightban dominalni, akkor... nehez
    ha ugy erzed, hogy az enemy championnak nem kenyelmes torony alatt farmolni (ryze-nak pl az), akkor hidraval ratolod a lane-t
    ha ugy erzed, hogy hamar lesznek teamfightok, mert agressziv pusherek vannak boton meg miden, akkor megint lehet sokminden - kell-e neked duelezned az enemy adcvel (botrk), vagy ilyen allin deathball csapatotok van (orianna, leona, amumu, ilyenek), ez esetben inkabb a hidra vagy a triniti
    late game-ben szukseg lesz-e a hidrad aoe sebzesere, vagy inkabb a botrk aktivjara? te leszel-e a main damage dealer? mi ellen kell vedelem? sok az enemy cc, durva ad damage-uk van, stb.

+ igazabol a te jatekstilusodtol is fugg, szeretsz-e pusholni, mert jol wardozol (hidra), vagy inkabb kenyelmesen elfarmolgatsz (botrk), tudsz-e poke ellen ugyesen jatszani (triniti), stb. stb. stb.

+ hogy meginkabb elbizonytalanitsalak: most jon a tok uj meta, semmi, de SEMMI nem garantalt perpill
  • Darthmushroom
    én is a héten próbáltam ki, de ahogy én olvastam a BOTRK a legjobb első item neki, max ha nem megy farmolás akkor jobb a hydra. Tri.-t meg max utolsó itemnek érdemes neki, mivel inkább tankosítani szokták. am rohadt poén egy hős, főleg a szinkronja kegyetlen :D am második meccsemen tudtam csinálni vele egy quadra kill-t.
  • JLH Fans
    Trundlet szokott néhanéha tolni valaki ? Lenyomtam vele olyan 8-10 normal gamet, de egyszerűen nála képtelen vagyok eldönteni, hogy első itemnek BOTRK , Tri force vagy Hydra kellene... Ja és Leona kapott valami rejtett buffot a patchben vagy mi történt ??? 2 rankedet mentem tegnap mindkétszer őt akartam vinni, 2 ből 2X bannolták.....:D
  • BEAST #48846
    Addig még simán bukok pár plat promot. :D
  • JLH Fans
    Tetszetős, pár dolgot kivéve, már csak a csöcsös új champ kell és rendben vagyunk :D Egyénként kíváncsi vagyok, lesz-e valami abból az uj itemből, ami egyre több bónuszt ad minél magasabb szintű vagy :)
  • j0nNyKa
    ebben a postban vannak szines képek, meg videó is!4
    egyébként a singed texture cucc, meg udyr splash, meg a season rewardok közül az ikonok, meg jópár konkrét season változtatás (tornyok, death timerek, ilyesmik)
    tldr: vannak benne szines képek!

edit: fúúúúúú de ószom dolgok lesznek, új buffok a vízben (ala dota), új jungle itemek, tornyok átvakerálva, új baron buff, stb

más, confirmed, 1 hónap van még ebből a seasonből, azaz nov. 11-én lesz vége
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.10. 07:59:48
  • j0nNyKa
    csöcsös képek nélkül (sorry) junglert cserél a Unicorns of Love