15
  • eredeti0
    Ezt próbáljátok ki
  • Tsol
    Nekem simán kidobott magyar oldalakat is. Ígéretesnek tűnik.
  • pasi29uk
    Jót kellene látni, nem azonnal rosszat...
    Kéne használgatni, mert a keresések logjából tudják optimalizálni a kódot. Minden kezdet nehéz ugyebár.
  • vatuszi
    annak idején az AltaVistáról is azt hitte mindenki, hogy sose lesz jobb kereső nála... altavista.com, jééé, még működik :DDDDDD

szóval simán lehagyhatják a Google-t, de ahhoz ötletek kellenének, és félkész demók helyett erős indulás
  • Dr Adee
    Rákerestem az "Élet értelme"-re
    első 3 találatban: Élet értelme - Depresszió - öngyilkosság
    Fura..
    De a gugli is kihozza erre. Lehet velünk van a baj, magyarokkal?
  • Ranbó
    nekem ez a felhő dolog kissé ködösítésnek tűnik !
  • Midas
    nekem tetszik nem rossz.
  • AzUs
    Ez jóóó! Csak tényleg lehetne még 1 kicsit pontosabb... De van 1 olyan érzésem, hogy ez nem fog semmilyen babérokra se törni..
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy minden 3. munkanap foglalkoznak vele 17 másodpercet. Úgy könnyen kijöhet.
  • snorbi
    14 éve?!? Nemá :)
    Valahol meg lehet nézni, hogy 14 év alatt mennyi kutatási eredmény született?
    Vagy a szövegkiemelős Javascript-et írták ennyi ideig? :)

Nem piszkálódni akarok, csak azért 14 éves kutatómunkától már nagyon komoly eredményeket vár az ember.
  • Sir Quno Jedi
    Miért nem látják be, hogy a gúglit nem lehe"ss"en legyőzni, mivel akkora pénz áll már mögötük, hogy ha valaki végleg hihetetlenüldurvahiperszuperizét alkotna, amire ŐK még nem gondoltak, akkor 1xűen felvásárolják, vagy kinyírják üzletileg és voilá. Köszöntem!
  • Komolytalan
    Ez egy user interface újítás, amit google ha akar 1 nap alatt implementál a saját keresőjéhez. A keresőmotorja viszont elég gyér, beírok egy szót, és ha nem is irreleváns, de eléggé marginálisan kapcsolódó találatokat hoz fel. A googlenél legalább az első pár helyen értelmes találatok vannak.
  • kabulos
    Ahh megtalaltam a hibat!
  • kabulos
    Fasza de csak nemet oldalakat dob ki.
  • vatuszi
    kipróbáltam, tetszik! ötleteket adhat a további kereséshez akkor is, ha nem gondoltunk rá

van már hasonló, a Clusty, de az elég kezdetleges még mindig, a Hulbee sokkal ígéretesebb