15
-
eredeti0 #15 Ezt próbáljátok ki -
Tsol #14 Nekem simán kidobott magyar oldalakat is. Ígéretesnek tűnik. -
pasi29uk #13 Jót kellene látni, nem azonnal rosszat...
Kéne használgatni, mert a keresések logjából tudják optimalizálni a kódot. Minden kezdet nehéz ugyebár.
-
vatuszi #12 annak idején az AltaVistáról is azt hitte mindenki, hogy sose lesz jobb kereső nála... altavista.com, jééé, még működik :DDDDDD
szóval simán lehagyhatják a Google-t, de ahhoz ötletek kellenének, és félkész demók helyett erős indulás -
Dr Adee #11 Rákerestem az "Élet értelme"-re
első 3 találatban: Élet értelme - Depresszió - öngyilkosság
Fura..
De a gugli is kihozza erre. Lehet velünk van a baj, magyarokkal? -
Ranbó #10 nekem ez a felhő dolog kissé ködösítésnek tűnik ! -
Midas #9 nekem tetszik nem rossz. -
AzUs #8 Ez jóóó! Csak tényleg lehetne még 1 kicsit pontosabb... De van 1 olyan érzésem, hogy ez nem fog semmilyen babérokra se törni.. -
#7 Lehet, hogy minden 3. munkanap foglalkoznak vele 17 másodpercet. Úgy könnyen kijöhet. -
snorbi #6 14 éve?!? Nemá :)
Valahol meg lehet nézni, hogy 14 év alatt mennyi kutatási eredmény született?
Vagy a szövegkiemelős Javascript-et írták ennyi ideig? :)
Nem piszkálódni akarok, csak azért 14 éves kutatómunkától már nagyon komoly eredményeket vár az ember. -
#5 Miért nem látják be, hogy a gúglit nem lehe"ss"en legyőzni, mivel akkora pénz áll már mögötük, hogy ha valaki végleg hihetetlenüldurvahiperszuperizét alkotna, amire ŐK még nem gondoltak, akkor 1xűen felvásárolják, vagy kinyírják üzletileg és voilá. Köszöntem! -
Komolytalan #4 Ez egy user interface újítás, amit google ha akar 1 nap alatt implementál a saját keresőjéhez. A keresőmotorja viszont elég gyér, beírok egy szót, és ha nem is irreleváns, de eléggé marginálisan kapcsolódó találatokat hoz fel. A googlenél legalább az első pár helyen értelmes találatok vannak. -
kabulos #3 Ahh megtalaltam a hibat! -
kabulos #2 Fasza de csak nemet oldalakat dob ki. -
vatuszi #1 kipróbáltam, tetszik! ötleteket adhat a további kereséshez akkor is, ha nem gondoltunk rá
van már hasonló, a Clusty, de az elég kezdetleges még mindig, a Hulbee sokkal ígéretesebb