Modern Warfare 2 infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cod2/4 4ever :D
Hát igen, a Treyarch féle codok gagyik :S A cod 5 még elment, de csak azért mert volt benne nazi zombies :D Sajnos a háromról nemtok véleményt mondani, mert nincs meg, van ps-em de nem láttam értelmét csak azért megvenni mert az összes cod megvan csak ez nem, de ez is a Treyarch hibája!!! :D (mert csak ez nem jelent meg pc-re, meg a cod 2 kiegészitõje :D)
Igen én is utálom a Treyarch féle cod-okota :S 3-mat is kivitte, és az 5-t is, de túl sok minden van benne össze szkriptelve, míg a cod4-ben is vannak, de sokkal jobban, és annyira nem érezhetõ... Pl. Cod3-ban veterán, úgy van, hogy ha megadott útvonalon mész alig kapsz golyót, de ha lemész róla, egybõl gépfegyverrel lõnek szét. és tényleg érezhetõ hol van az a kis útvonal... és nem nem a takarás miatt.. a semibõl jönnek a golyók.
Gondoltam majd a cod5... Hát ez meg túl könnyû volt, voltak jók benne, de annyira nem élveztem mint a cod4-t... Pl.: megyek egyik pályán, bunkerban olt 4-5 szint, mindenkit lemészárolok, és nézem megyen a checkpoin-ra, semmi... WTF?! Jó átszualadok az egészen még vagy 5x, hogy mindenkit kinyírtam-e... DE NEM JÖTT VOLNA MAGÁTÓL!!! Aztán látom hogy ott áll az én katonáim között hót nyugodtan... õk nem lõnek rá, õ sem rájuk, csak ott beakadt a katonáim közé én meg 3 órán keresztül futottam körbe a pályát... Ez kész volt....
Gondoltam majd a cod5... Hát ez meg túl könnyû volt, voltak jók benne, de annyira nem élveztem mint a cod4-t... Pl.: megyek egyik pályán, bunkerban olt 4-5 szint, mindenkit lemészárolok, és nézem megyen a checkpoin-ra, semmi... WTF?! Jó átszualadok az egészen még vagy 5x, hogy mindenkit kinyírtam-e... DE NEM JÖTT VOLNA MAGÁTÓL!!! Aztán látom hogy ott áll az én katonáim között hót nyugodtan... õk nem lõnek rá, õ sem rájuk, csak ott beakadt a katonáim közé én meg 3 órán keresztül futottam körbe a pályát... Ez kész volt....
Az 5 is jó lenne, csak odafigyelhetnének néhány dologra a játék készítésekor, meg tesztelhetnék. Azért amikor mennék elõre, és a társak beszorítanak, és újra kell menni a checkpointtól eléggé eltudja rontani a játékélményt, nameg idõnként olyan hülyén volt megcsinálva az AI.
Várom, bár Vietnámi témát nem szeretem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Teljesen egyet értek, bár a WW2-vel nincs nagyobb bajom, de a Modern Warfare nem jött be, csak a Csernobilos rész volt belõle egyedül értékelhetõ, na meg az amerikai kampány befejezése. A World at War meg szintúgy marha hangulatos volt, ha ugyanezt Vietnamban megkapjuk, az csak jó lehet
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
ezen a videón sehol nincs olyan, hogy ez call of duty lenne.
csak simán modern warfare 2
vietnám nem jó, ha mindenkinek annyira bejött a csernobilos rész mint nekem, mért nem jönnek rá, hogy inkább egy olyat kéne csinálni?
csak simán modern warfare 2
vietnám nem jó, ha mindenkinek annyira bejött a csernobilos rész mint nekem, mért nem jönnek rá, hogy inkább egy olyat kéne csinálni?
Mi van, nem bírod a dzsungelt? A vietnám korszak a legjátszhatóbb, hatékony fegyverek, de semmi hightech szarság. Szerintem meg a másodikvéhás megymaggköpködõk, meg a modernkoros karácsonyfa-fegyverek (teleaggatva minden szarral) a szánalmasak...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Infinity-s cod6 jöhet a 4 is nagyjóság. Treyarch féle szemét köszi nem kell a 3 szar volt a world at war rakás fos a 7 is egy szar lesz...Infinity forever!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A gépen el fog férni az biztos! Jöhet! Meg a 7-i is természetesen. Vietnam codos környezetben, biztos jó lesz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"A fejlesztõk javítanak a mesterséges intelligencián"
remélem nem abban fog kimerülni, hogy még több gránátot hajigálnak rám
remélem nem abban fog kimerülni, hogy még több gránátot hajigálnak rám
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Reméljük a legjobbakat... (Y)
www.adamexdesign.hu
pont, hogy nem "Call of Duty címkével ellátott"...elhagyják és ketté válik a vonal