Ehetõ élõlények

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
nemrégiben ettem sündisznókolbászt! ne tegyétek nem jó! :-P

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Christiansen
Hát ha épp adódik az alkalom talán megkóstolom.

TheRock18
egészségére:S
gondolom jó pénzt kapott érte...
jó pénzért biztos én is megenném

BMW Über Alles!

Christiansen
(Indonéziában csemegének számít..)

Christiansen
jaja, felvágta, kizsiger,
a bõrét meg burkolta befele D:_D:d

TheRock18
ezt? nem nagyon lenne hozzá gusztusom :S

BMW Über Alles!

Christiansen
Egyél tengeri uborkát nyersen.
Bear Gyllys szerint sós gumi :_Ddd

htr93
:D

"Talán hal ízû..." Bizonytalanságomra hívtam fel figyelmet vele. Miért? Valszeg, mert nem tudom.
Számomra eddig minden vízi kaja tök hasonló ízû volt. Hátha ez is...

sz4bolcs
Nem is tõled kérdeztem, hanem polarkát (szerintem sem hal ízû).

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tigerbácsi
nem azt mondtam, hogy biztos. hanem ettem már több hüllõt, s egyiknek sem volt hal íze. s szerintem ennek sincs, csak sós.
a másik vörös húsa van a jószágnak. viszont a hal fehér húsú. szóval nem hiszem hogy hal ízû lenne.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sz4bolcs
Biztosan nem hal ízû... Honnan vetted ezt?? :D

(Nekem a keresõ mostanában furcsán viselkedik, Ladi Gagát sem találja meg.)

tigerbácsi
álítólag csaksós s nem hasonlít a halhoz.

Jah, fincsi húsnak néz ki. Talán hal izû és még csak nem is szálkás<#finom>

tigerbácsi
na ezt bevállalnám sütve

Egyébként a témacímek közti keresés nem dobja ki ezen topikot nálam.

TheRock18
xD

BMW Über Alles!

Balumann
Nem, lehet pl. mûanyag, mint az üzeletben kapható édességek nagy része (gumicukor) :DD

sz4bolcs
Állítólag a villanykörte finomabb. <#zavart2>

TheRock18
mivel gyûlölöm a darazsat,méhet(persze a mézet szeretem) de mivel fullánkosok nem szeretem õket...de múltkor a nationnalon...a pali bevett vagy 100-at a szájába...mondom jó...te is okos vagy
jut eszembe "ehetõ dolgok" csak állat,illetva növény lehet?
van ismerõsöm aki talpaspoharat eszik....bolond-e?

BMW Über Alles!

sz4bolcs
(Ehetõ?)

sz4bolcs
Jópofa kislány lehet. :)

sz4bolcs
Failveszély. <#idiota>

"Szelíd ez bazmeg'." xD

Balumann
De nem azért, mert nem tanulna a hibájából, tehát okos. Egyszerûen nem fél a csípéstõl, nem is sír az miatt. Az a vicces, hogy ráadásul lány, 3 éves :D

TheRock18
itt nem élnek veszélyes bogarak :D

BMW Über Alles!

TheRock18
okos gyerek :D

BMW Über Alles!

Balumann
Az egyik rokonom kislánya meg a darázzsal játszik állandóan, már vagy 10x megcsípte, és ugyanúgy piszkálja õket :D

Balumann
A legrosszabb esetben is csak megcsiklandoz :D
De én se szeretnék arra kelni, hogy ott van az ágyamban, vagy rajtam mászkál valamilyen bogár. Mert tudom, hogy nagyon megijednék, mivel elõször csak azt látnám, hogy van valami rajtam, aminek nem kéne, és az lehet olyan is, ami bántani is tud. :|

Alaptalan félelem.

sz4bolcs
Ja, vagy belepetézett volna a tüdõmbe... :D
Tudom, hogy nem szoktak, de nem szeretnék precedenst.

Ha az ágyadban találod meg, akkor valszeg már kilapult állapotban :)

sz4bolcs
Kisszemû kaviárt egyrészt szeretem, másrészt néha idegesít. Akkor jön ki az íze, ha kiputtyannak a kaviárszemek, viszont nem lehet úgy összerágni, hogy az összes kiputtyanjon, így aztán egy kiskanál kaviárral percekig el tudok lenni. :D

sz4bolcs
Irtózom az ilyen élõlényektõl, szerintem félelmetesek. :)
Kisebb koromban szerettem velük szórakozni, nagy lótetveket mindig kiöntöttem vízzel a lyukukból, meg volt egy nagy fûzfánk, ami minden évben tele volt szarvasbogarakkal, és a barátaimmal mindig kerestük a legnagyobb példányokat, és harcoltattuk õket egymással. :)
Haverom mindig megfogta õket kézzel, de én csak bottal terelgettem õket.

Egy éve reggel ébredés után arra lettem figyelmes, hogy valami nagy zöld állat figyel engem az asztalomról. Aztán belegondoltam, hogy mi lett volna, ha nem az asztalomra telepedik rá, hanem mondjuk az ágyamban találom meg. Elég félelmetes lett volna.
Aztán amit tettem szegénnyel, azt nem írom le, mert kicsit szégyellem magam miatta. Nem mertem rácsalogatni egy papírlapra sem, mert féltem, hogy elkezd repülni, és rámszáll. :/

Én eddig pirítóson (vagy pirítás nélküli kenyérszeleten) margarinra kenve és egy kis citromlét rátéve ettem. Sztem jó ízé van úgy. A keserû dolgokat én sem szeretem...

TheRock18
mondom,egyik haveromnál voltam,és mondta,hogy "kell darált mák" mivel szeretem a mákos kajákat gondoltam miért is ne :)
bekaptam,és egybõl köptem ki,mire ez a hülye meg röhögött,hogy átbasztalak,mert ez kaviár..
sztem kurva szar íze van úgy magában:)

BMW Über Alles!

Leruccansz Horváto.-ba és már ehetsz is egy szimpla étteremben.
Kaviár meg vehetõ a boltban is, nem megfizethetetlen áron. Egyébként te csak úgy üresen etted, h keserûnek érezted?

TheRock18
én nem enném meg,tele van kis tüskékkel
amúgy nincs vele bajom,mert nem csíp,nem szúr...
inkább a darazsakat kajálhatná meg valaki/valami... :)

BMW Über Alles!

TheRock18
nálatok legalábbis :)

BMW Über Alles!

Sztem a polip/tintahal/kagyló/kaviár egyáltalán nem extra.

Cuchulainn
Miért mi a bajod velük? Amúgy védett, szal nem bántani....

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

sz4bolcs
Imádkozó sáskát bezabálnék, de csak azért, hogy fogyjon.

ProGabe
azt a halat a szakács mindig megkóstolja. amúgy hagy egy kis mérget, pont annyit, hogy kicsit elzsibbadjon, bizseregjen az ember szája
na, nem onnan tudom, hogy ettem már ilyet, csak hallottam/láttam/olvastam (nem emlékszem melyik) valahol

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Cuchulainn
Amúgy amik extrább dolgok és én ettem:
- Polip és tintahal, jól elkészítve nagyon finom, bár kicsit rágós
- Rák, ez igazi ínyencfalat, csak sajnos nagyon drága
- Kagyló Attól függ milyen kagyló a sima kékkagyló ami a legtöbb helyen kapható szvsz nem egy nagy élmény
- Cápa jól elkészítve finom, amúgy ízetlen
- Krokodil ez nagyon finom volt, kicsit szárnyasra emlékeztet az íze
- Strucc teljesen olyan volt mint a bélszín
- Szöcske és sáska is nagyon jó, akár nyersen is fogyasztható

tigerbácsi
régebben így volt. mára már nem igaz, hogy minden hüllõ és kétáltû védett sajnos. :-(
védett s fokozottan védett növények s állatok: itt találhatod meg

de igazad van ami ehetõ egyszer meg kell kostolni :-)

Cuchulainn
Fugunak hívják, és az mérget meg tetrodotoxinnak, az állatokban élõ szimbióta baktériumok termelik. Persze rohadtul drága és kifejezetten a nagyon gazdag hülyéknek van fenntartva :)

Cuchulainn
Hi
Magyarországon minden hüllõ és kétéltû védett, szóval azokat inkább felejtsük el...
Bár békacombot ettõl függetlenül lehet enni, mert amik vendéglõben meg hasonló helyeken kapsz azok általában mesterséges tavakban tenyésztett békákból vannak. (Pontosabban nem a békát, hanem a halakat, a béka csak "mellékes") Tényleg jó íze van. Én szeretem a tengeri herkentyûket, bár pl. a kagylóért nem vagyok annyira oda.
Úgy vagyok vele, hogy egyszer mindent érdemes megkóstolni (már ami ehetõ), miért legyünk rabjai a saját elõítéleteinknek? :)

slimslim
baratnom nagyanyja <#gonosz1>

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

Oldal 1 / 3Következő →