Egyre népszerűbbek a prepaid mobil csomagok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk a prepaidre azt mondják, hogy: veszek kreditet.
Tudom, de akkor is így hívja a feltöltõst a népnyelv, asszem..
LZ forever
Minden mobilteló "kártyás". 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A feltöltõsre szoktak használni egy szót.. kártyás?
LZ forever
Prepaid = "feltöltõs"
Postpaid = "utólag fizetõs", azaz ahogy zidder is írta, elõfizetéses.
Postpaid = "utólag fizetõs", azaz ahogy zidder is írta, elõfizetéses.
??? Egy ilyen prepaid érdekel!
😊
Prepaid: Elõbb fizet (kut, ujságos, kereskedõ...), aztán tölt (egyenleget, fel), aztán "fogyaszt" (sms, mms, hang, videóhívás, net, nameg a ki/be szavazóshow, bugyutábbnál bugyutább játékok...)
Vitamax, Domino, Praktikum = Prepaid.
😊
Prepaid: Elõbb fizet (kut, ujságos, kereskedõ...), aztán tölt (egyenleget, fel), aztán "fogyaszt" (sms, mms, hang, videóhívás, net, nameg a ki/be szavazóshow, bugyutábbnál bugyutább játékok...)
Vitamax, Domino, Praktikum = Prepaid.
Prepaid = elõre fizetõ (elõbb tölt aztán fizet)
Postpaid = ulólag fizet (havi számla)
Postpaid = ulólag fizet (havi számla)
Internetnél ez általában azt jelenti, hogy pl. az egész évet ha kifizeted elõre, akkor jóval olcsóbb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pedig így híjják. Lehet internet csomagot, avagy bármit venni prepaid, AZAZ "elõre fizetett" formában. Lásd. feltöltõ-kártyás telók. Van rajta "x" forintnyi egyenleg, elhasználod, viszlát, amíg nem töltessz rá még.
bérmentesitett bár ezt nem tom mit jelent <#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
prepaid nem elõfízetést jelent?
Bocsánat, de nem lehetne magyarul leírni a prepaidet? Azt se tudom, mit jelent, de biztos vagyok benne, hogy lenne rá magyar megfelelõ. Ez elég undorító lesz, ha így marad a köznyelvben.
LZ forever