2703
Dead Space 2
  • lolSL
    deathspank meg a shank vmi ea indie programban vannak, független fejlesztések
    ahogy az ea partners cuccokban is lehet bármi, pl bulletstormban is lesz vmelyik csodarendszer, meg portal2ben is steam gondolom :)

de rendes EA játékban még nem volt példa, ott a saját vacak account rendszerüket erőltetik mióta leszoktak a gamespyról.
  • DarkSector
    Írták frumokon.
    Az 1% remény ott van minden témában. De írták hogy azért nem lesz mert túl kevesen vannak magyarok és nem foglalkoznak ezzel a részével.

Gondolom igaz, mert a DS2-nél én sem halottam már magyar feliratról. Míg az első eleve magyar Felirattal jelent meg X360-ra meg PC-re is.
    Meg feltételezem PS3-on is magyar felirat volt, de azt nem néztem eddig.
  • Snexi
    miért?honnan az infó?
  • DarkSector
    Persze ez a természetes.
    Én nem is értem ezen mit lehet fennakadni. Ezt inkább erénynek tekintem mintsem hátránynak. De biztos vannak akik azt szeretik ha 1 lövés és a talajt fogja az ellen, és onnan már sehová ne menjen. :)
  • DarkSector
    Az egy dolog hogy neked nem fontos, ettől még funkcók ezek. Mint a feltöltött savegame, ami részemről pl inkább zavaró dolog.
    GFWL-ban a kezeléése is sokkal egyszerűbb váltani profilt, meg minden.
    Izlés kérdése nekem a steam kb arra elég hogy ha van 5 vagy az alatti játék akkor esetleg megveszem majd ha feltörik nem bukok sokat.

1 steames bolti játékom van azt is bánom hogy megvettem.
  • peti71
    "Persze,ha lábát lövöm elesik,de rohadjon meg után is jön még..:CAztán lőhetem a kezét,nem találom kurva anyját úgy kalimpál."

Én pont ezt bírtam az első részbe,hogy le lövöm a lábát és még kúszik felém,szinte meg vadul, itt éreztem igazán hogy a lény meg akar ölni,nem az hogy bumm meglövöm elesik majd pár pillanat múlva eltűnik mint más játékokba,remélem így lesz a második részbe is.
    Nyugi, előrendeltem PS3-ra...
  • PunkZoli
    deathspank is ea, mégis van még cloud is rajta... meg ebben a részben lesz multi is simán jobb a steam a savek beaállítások feltöltésével
    bár nekem mindegy, amit a gyerek mondott nem funkció szerintem; magyar support? na bumm :D
  • DarkSector
    Jah optimalizálás.
    Hát igen reméljük hogy nem. Ezért kellene nekem a joy támogatás mindenképpen.
  • lolSL
    én inkább azt remélem hogy most nem lesz olyan egér para mint az 1. részben hogy összevissza gyorsul meg lassul miközben huzigálom és nem lehet célozni 2x egymás után ugyanúgy
  • DarkSector
    Akkor nem az lesz, csak mondom soha nem lehet tudni.
    Remélem azért a joy-t támogatja majd.
  • lolSL
    na a varezhuszár
    Kész...Ettől a nyitástól kirázott a hideg.
    Remélem tényleg jó hosszú lesz, ha már 2 lemezen fér el a játék.
  • lolSL
    nem lehet.
    ACCESS TO ONLINE SERVICES AND OR FEATURES REQUIRES AN EA ACCOUNT AND GAME REGISTRATION WITH THE ENCLOSED ONE-TIME USE SERIAL CODE. REGISTRATION IS LIMITED TO ONE EA ACCOUNT PER SERIAL CODE, WHICH IS NON-TRANSFERABLE ONCE USED. EA ONLINE PRIVACY POLICY AND TERMS OF SERVICE CAN BE FOUND AT www.ea.com. YOU MUST BE 13+ TO REGISTER FOR AN EA ACCOUNT.
  • DarkSector
    De még lehet kár tagadni.
    Nem kiadótól függ.
  • wednes
    A fegyvert azért kellett fejleszteni, hogy erősebb legyen. Nem mindig volt elég 1-2 végtag lövés. Ha 1 lövésre szeletelnél mindenkit, akkor meg túl könnyű lenne. A célzásba is azért volt benne egy kis lag, szándékosan, életszerűbb volt. A csípőből pixelvadász mester lövészkedés is túl könnyűvé tenné a játékot. Akkor még több találatot bírnának ki, azzal kéne ellensúlyozni.

Az átlósan lassabb mozgás is inkább életszerűbb volt. A mai játékokba ez az átlósan indián szökdelés is viccesen mutat. FPS-be persze nem látod az idétlen mozgást, ott nem zavaró, de itt ugye külső kamera nézet van.
  • lolSL
    EA game.. se gfwl se steam nem lesz, kár vitatkozni.
  • DarkSector
    Most bocs hogy ezt mondom de ezen kiakadni tiszta vicc.
    Azzal tisztában vagy hogy ezek szörnyek? És ez a lényege hogy mindenáron megtámadjanak?
    Legközelebb azon fogsz kiakadni hogy a zombis játékban ellövöd a zombi kezét és még mindig megy feléd.
    Vagy milyen pl a resident evil, mikor a zombik a földön vonszolják magukat.

Ezt már had ne rójjuk fe a játék számlájára ember.... :D
  • berlinboy6329
    Ja megint,hisz tényleg gáz volt..Például átlósan fele olyan gyorsan ment,mintha csak előre-hátra vagy balra-jobbra mentem volna.
  • berlinboy6329
    Azt írtam,h LE...Nem el...Persze,ha lábát lövöm elesik,de rohadjon meg után is jön még..:CAztán lőhetem a kezét,nem találom kurva anyját úgy kalimpál,ezét szoktam mindig váll köré lőni,felkar tetejére,de nem úgy tünik,mintha hatna...Eleinte még jó volt később vettem észre h vhogy nem olyan,mint kéne lennie-.-
  • DarkSector
    1. Steam szarabb, könnyebben feltörhető a profil.
    2. GFWL a profil multifunkciós van magyar support hozzá és nem utolsó sorban a kontrollerrel a legnagyobb kompatibillitást okozza.

ezért.
  • DarkSector
    Jah voltak nehézségek irányításban.
    De én minden fokozatot meg tudtam csinálni, szóval gond ebből nem lesz.

Lenek le fog kötni. Engem biztos. Sokkal több és nagyobb helyszín lesz benne, hála az új technikáknak.

"Meg a célzásrendszeren is javítanak remélem..Lelövöm a karját és nem esik le..WTF?Pedig tistán eltaláltam..."
    Ha neked lelövik a karodat te elesel? Mert a lábadat lövik el akkor még ok. XD

Szerintem történet jó volt, változatosabb egy ürben játszódó illetve idegen bolygón játszódó játék nem nagyon lehetett volna. Most is csak nagyobb helyszínek lesznek.
    Crysis szerű dzsungelre ne számíts.

Ez egy ilyen stílus kérem szépen.
    Ezt soha nem értettem egy focis játékban mindig a gyepen rúgod a lasztit, mégse sír senki!

Final boss max gondolatban könnyű legyűrni.
    Lehetetlen fokon próbáld ki majd utána beszélünk róla.

Ijesztegetés nehéz ügy, engem a dead space nem éppen az ijesztgetésével fogott meg hanem mert egy olyan mászkálós játék ami űrben játszódik vagyis különb a többitől.
    És a története is elég szépen ki volt dolgozva. Sok mászkálósnál meg elnyomogatja legtöbb ember az átvezetőket mert csak úgy vannak hogy összekössék a sok ingame-et valahogy.
  • PunkZoli
    aztán miért? akkor inkább steames, a live egy szar
  • Seth
    Már megint az irányítás ...
    Semmi gond nem volt vele, pc-n max egyeseknek volt vmi zűr, de a többségnek ment rendesen. Konzolon meg semmi probléma. A stílusból fakadó irányítási metódust meg ne rójuk már fel a játéknak
  • DarkSector
    Nem.
    Nem is lesz EA játékokban ezekután többször hivatalossan magyar felirat!
    Sajnos.
  • berlinboy6329
    Én emg azt remélem,h jobban leköt,mint az első rész...

Az irányítás nagoyn ótvar,remélem javítanak rajta...Rohadt idegesítő,hogy ha pl. hátrálok és közben töltenék újra baszik újratölteni,meg kell állnom,csak az R-t nyomhatom,hülyén nyílnak a zárak néha,az egérrel mozgás borzalom..Célzásnál alig megy,aztán meg rohadt gyors...Mass effectben is ilyen gagyi de ott nem zavart,mert ha levettem az egérérzékenységet a szabad mozgáshoz nem nyúlt,csak a célzáshoz,itt meg ahhoz is,úgy meg gáz...

Meg a célzásrendszeren is javítanak remélem..Lelövöm a karját és nem esik le..WTF?Pedig tistán eltaláltam...

Meg a történet is remélem jobb lesz,változatosabb küldetések...Itt SEMMI mást nem kellett csinálni,mint javítani..Ennyi..Javítsá'!

gyerünk javitsukk meg azt a valamit a hajón,ami elromlott..Jaj miez?Szörnyek!ÁÁÁ!Futás...Na menjünk azért javítani..Hivjunk helpet..Ááá rossza a rádió..Telepíts jeladót az aszteroidára..Ááá most emg nem jól van a parabolacucc beállitva..Á most mérgezett a levegő,javítsd meg..Meneküljünk,itt egy hajó..Ááá szar ez is,javítsd meg!Még ha az a munkám akkor is egyhangú..

a Final boss meg talán a legkönnyebb,amit valaha láttam...Még talán impossiblen is menne,hihetetlen könnyű kikerülni a csápjait...

Amúgy nem rossz el lehet vele lenni,néha beijed az ember,az meg tök jó dolog,bírom.
  • peti71
    Sziasztok, arról lehet már tudni valamit,hogy magyar felirattal érkezik e, mint az első rész.
  • DarkSector
    Én remélem a PC-s verzió GFWL-os lesz.
  • DarkSector
    OMG 2 lemezes!!!
    Bár nem csodálom szép, hosszú remélem.
  • Seth
    2 lemezes ,13,39 GB O_O
  • zsozso29
    Box-ra már kint is van...
  • pxxl
    miért, egy olyan laborban, ahol elméleti fizikával foglalkoznak, mit keres minden második sarkon fegyver, töltény? :D (HL)
  • Szolnokboy1
    egyébként most nézem, a második részhez is lesz animációs film:

http://www.imdb.com/title/tt1711366/

február elsején jelenik meg.
  • Szolnokboy1
    "Egy bányahajón minek kellene komoly fegyverzet?"

ahogy a rajzfilmből is kiderült, volt ott azért fegyverzet, amik ideig-óráig hatásosak is voltak. :) csak a játékból eltűntek ezek valamiért. legalább azt a kék fénykardszerű izét belerakhatták volna.

a második rész meg már valami kolónián játszódik majd, ott már tényleg lehetne komoly arzenál.
  • Voltan
    Ott így volt logikus. Egy bányahajón minek kellene komoly fegyverzet?
    Különben is, a Necromorph-ok ellen jobb is az ilyen sufni tuning, mint a golyós fegyverek...
  • wedge31
    Megvan jpg-ben is ha az kell a népnek...
  • Prince23
    ja ez is jó am

de kicsit lehetne szélesebb, mindkét résznél
  • pxxl
    jó az a banner ami most van. az a gif absz nem jön be :/
  • Prince23
    sztem illik a horror műfajához :D

de nem ez, amit lentebb linkeltek be
  • pxxl
    hátőőő :D