2703
Dead Space 2
-
#379 Fura, az 576-nál 25.-ét írnak... -
#378 Ahol megrendeltem. -
#377 Már hol? Magyarországon 25.-e. -
vg #376 Teljesen korrekt választ adott egy alapból buta kérdésre. -
#375 :D -
Ironman2 #374 Hát vazze! Ide is betévedtél.Te most tényleg troll vagy,vagy szimplán buta? -
#373 nem ,de lesz német olasz francia orosz verziója, vmelyiket csak tanulta :) -
Prof William #372 Ennek is lesz magyar verziója mint az első résznek? Engem nem érdekel de a tesóm nem angolos. -
#371 Sztem ne nézd meg akkor, főleg ha érzékeny vagy spoilerre -
#370 Az kizárt, hogy ezt megnézzem...
Péntekig már csak kibirom valahogy, ez is szivás hogy nálunk nem jan 25-én hanem 28-án lesz a megjelenés. -
#369 Az első fél óra! -
#368 zsír.
azt hittem ez csak az extra kiadáshoz jár. -
#367 Detto. Előkerestem a régi mentéseimet is az importáláshoz, mondjuk sok értelme nem lesz mert semmi pluszt nem ad. -
#366 Lesz extra ruha a 2. végigjátszásban. Sőt, ha van mentésed az első részből,akkor megkapod a Plasma Cuttert is -
#365 Hát igen a star wars-os suit. :P
Ebben nem is tudom lesz-e extra cumó. Csak a extra kiadásban lesz egy gönc. Remélem azt külön pontokért is meg lehet majd venni. -
#364 Jah ezt az első részből írtam most a lehetetlen fokozatról.
Csak hogy az se volt könnyű, mert szóba került hogy itt a hard core milyen nehéz és erre írtam. -
#363 Remélem hozza azt a hangulatot amit az 1 azt a ruha végett 5x végigvittem! -
#362 Már többször végig is vitted???
Én soha nem rohanok egy játékban. Igaz, általában 2x-3x annyi időbe telik, míg végigviszem, de azzal csak nyerek :) -
#361 rosszul emlékeztem, az a sok cucc más fokozaton halmozódott fel.
lehetetlen fokon ezek maradtak meg.
nagy orvosi csomag - 13db
közepes orvosi csomag - 42db
kis orvosi csomag - 61db
arany felvezető - 13db
rubin felvezető - 8db
gyémánt felvezető - 2db
peng - 1db
közepes levegőtároló - 4db
kis levegőtároló - 2db
stáziscsomag - 25db
plazmatöltet (25 töltény) - 13db
plazmatöltet (23 töltény) - 1db
energianyaláb töltet (4 töltény) - 2db
ívtöltet (6 töltény) - 5db
tüzelőanyag (150 "töltény") - 1db
tüzelőanyag (50 "töltény") - 1db
impulzustöltet (100 töltény) - 2db
impulzustöltet (75 töltény) - 1db
belezőpengék (15 töltény) - 10db
hullámfegyver töltet (15 töltény) - 1db
hullámfegyver töltet (9 töltény) - 1db
megvett fegyverek:
- plazmavágó
- belező
megmaradt gócok:
-9db
megmaradt pénz:
- 108900
Így értem lehetetlenbe a főellenség elé. :P
Még ezzel a cumóval egy következő menetet is ki lehetne húzni. XD
(ezek az adatok x360-ról vannak, pc-ről nem tudtam megnézni most) -
#360 Igen, ehhez majd kell néhány végigjátszás, taktikolni bemagolni úgymond a játékot. első részben is ez volt.
kb 3-4 végigjátszás után indultam csak a legmagasabb fokozatnak.
pontossan tudni kell mit hogy tudsz könnyebben legyőzni, gyenge pontok, a pályákat kihasználni.
az első rész hálisten kiszámítható.
Pontossan mi hol mennyi jön, és taktikban kellett araszolgatni.
Ha megijjed az ember és előrébb rohan előjön 5-6 szörny holott folyamatossan araszolva, 3x2-es vagy 2x3-as adagokban is meg lehetett oldani éppenséggel.
az a 3 mentési lehetőség nekem nagyon izgalmas kihívás lesz. nem mondom hogy pikk-pakk menni fog, de az első részt is úgy kezdtem, hogy NINCS MIT vesztenem, megyek kicsit, nah még egy kicsit stb így tovább.
azt tudom hogy annyi cuccom maradt hogy a LOMTÁR 500-as vagy mekkora befogadó képességét túlléptem mikor az uccsó főellenség elé értem.
majd kiváncsiságból egyszer visszanézem pontossan megvannak a mentések pc-re is meg x360-ra is. :P
Ezzel nem másnak akartam elsősorban bizonyítani hanem magamnak, hogy igen ezt is sikerült. én most úgy érzem megoldom majd a Hard-Core-t.
Bár tény hogy KIBASZOTTKEMÉNY már a demo is. aki próbálta tudja, a sok kis geci gyerkőc, meg a kibaszott nagy feketés bőtű szörny. -
#359 már letöröltem a demo-t, de amikor néztem asszem voltak eltérések, amikor megragadsz egy tárgyat az a 2.részben másképpen megy ha jól emlékszem. -
#358 Majd sok sikert a Hard-core módhoz.
Kevesebb cucc, erősebb dögök,nincs checkpoint, halál esetén vissza kell töltened egy mentést. És itt a legnagyobb érvágás, egész játék alatt összesen 3x menthetsz :D -
#357 nekem kurvasok maradt lehetetlenbe -
#356 Hogyne lehetne.Milyen kontrolleren? Célzás + Y(360)vagy háromszög(PS3) -
#355 Időt lassítani lehet benne amúgy?
ja meg melyik volt ez a controlleren, ha egyáltalán lehet még
-
#354 1. végigjácásra én végigvittem normalon és lehetetlenen meg újrakezdtem sok pénz ami jó ammora meg ilyenek :D -
#353 Jó csak easy-n ez a feldarabolás asszem redukálódik 1 testrészre, vagyis most a régi Dead-ra értem ott a legkönnyebbe 1 végtag elég volt asszem.
Vagy több végtag csak 1 lövés már nem emlékszem.
Akkor még a kisujjamba voltak eze a dolgok már azóta nem emlékszem.
Azt tudom lehetetlen fokon egy jó ideig csak taposással öltem, hogy ne fogyjon a pisztoly. :) -
vg #352 Hát eleve arról szól a játék, hogy meg kell dismemberezeni az ellent. Legalább háromszor mondják mindkét játék elején. -
#351 Én úgy tudom utána elkezdenek rohanni feléd a geci csápokkal, nem halnak meg.
Mert le kell szedni legalább 2-3 végtagot, de nehézségtől függ.
Mert Easy fokon lehet elég sebzést okoz a fej, de erősebb fokon 100% hogy nem elég, túl könnyű lenne a játék. -
#350 én legalábbis így képzelem el a játékot, hogy a demoban lévő dolgok kombinációiból épül fel az egész játék, a sok-sok ingame videó is ezt sugalja, számomra itt már csak a játékidő meg max a multi része kérdéses, de lehet nem is fogok majd multizni.
Csak annyira legyen jó mint az első rész legalább. -
vg #349 "Fejlövés azonnali halál?"
Mivan??? Játszottál már az első résszel egyáltalán?
Sajna öreg vagyok én már ezekhez a kérdésekhez, én csak szórakozom a játékkal, nem figyelek olyanra, hogy mennyire virgoncodnak "fejlövés" után. -
#348 jórészt a demoban látható volt. :P
1. nagyon
2. igen
3. ?
4. real
5. fejlövés után nyomulnak még.
6. mindent amit megváltoztattak hozzátettek ruha+repkedés+helyszínek
7. max irányítás és a gépigény (itt pc-n)
8. harc olyan mint első részben, csak ha jönnek akkor keményebben és többen -
#347 majdnem elegendő :)
1) Mennyire nyomasztó/ mennyire ijesztő a hang és a látvány? - ?/10 és ?/10
2) Kell-e folyamatosan minden felé figyelni/ Jönnek-e a hátad mögül is a szörnyek?
3) Mennyire lineáris/ Mennyi benne a mellékútvonal/ eltévedés/ rejtélyfejtegetés?
4) Mennyire sebezhetőek a szörnyek - teli tár kell mindegyikbe/ vagy realisztikus?
5) Fejlövés azonnali halál vagy még egy kicsit "virgoncodnak"?
6) Mi az amit nagyon eltaláltak a játékban az előzőhöz képest, akár több dolog is?
7) Mi az ami gáz (értsd: pfuj, k.rva sz.r)?
8) Van a menekülésnek/ harcközbeni mozgásnak jelentősége, vagy ameddig a tár bírja golyózápor, aztán "fejvagyírás" a túlélésért? -
#346 nebaszfel XD -
vg #345 ha gondolod megírom neked privátban a végét... -
#344 hát jah mert kevés a spoiler benne. :) -
vg #343 grafika 10: nem kell jobb
hang : 10 nem kell jobb
játékmenet : rövidke(úgyis lesznek dlc-k), nehéz, nagyon látványos, élvezetes hülyeségek
ennyi elég volt? :) -
#342 Ha nincs hg csak egy modi tudja berakni. -
#341 jah értem. -
#340 Nem lehetne a fejlécbe berakni az Offtopikot?