Jobban érintik a nőket a csalások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van netes kártyám és Paypal-om is és használom rendszeresen. Eddig nem volt semmi gondom egyikkel sem. Sokkal inkább a szállítással és a költségeivel van gondom - alig olcsóbb, mintha Kínából rendelnék.:-(
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mo-n belül meg utánvét, vagy miért is nem csinál minden eladó magának paypalt? (tudom-tudom, jutalék meg miegymás)
internetes bankkártya nekem kicsit macerás, mindig átrakni rá az aktuális összeget, de persze aki nagyon biztosra akar menni, az megteheti; vagy egy teljesen szeparált számla 😊
bár a cikk ugye arról szól, hogy téged kifizetnek, csak épp lopott pénzzel; ez esetben mindegy, hogy kp-ban vagy bankon keresztül fizetnek ki; szerintem ilyenkor nem lehetne visszakérni a pénzt, mert jóhiszemûen jártál el, a másik nem tiltatta le a kártyáját. És az mi, hogy a bank üres, aláírt csekkeket küld ki? jó, hogy mo-n nincs ilyen, mindenki csekket hamisítana
nem értem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.