9
  • AtisH
    Akkor ne is vásárolj online mert át is vághatnak! Sőt, bankkártyád se legyen, mert az is csak növeli a csalási esélyt! Ja, hogy otthon is kirabolhatnak?!? Változnak az idők, de azért nem kell a fejet a homokba dugni!!!

Nekem van netes kártyám és Paypal-om is és használom rendszeresen. Eddig nem volt semmi gondom egyikkel sem. Sokkal inkább a szállítással és a költségeivel van gondom - alig olcsóbb, mintha Kínából rendelnék.:-(
  • tomcsa4
    Jaja. Szerencsére van futárszolgálat is vaterán például, mert ott a felhasználók nagy többsége nem küld utánvétellel, max futárral (köztük én sem).
  • chuky123
    Én is a postai utánvétet favorizálom ott nincsenek ilyen bukták.
  • tomcsa4
    Bankon keresztül fizetni lopott pénzzel? Hmm ezen nem is gondolkoztam még. Nem tudom ilyenkor mit csinálnak, de szerintem nem veszik vissza a pénz, hanem leverik a vevőn (mivel ő fizetett lopott pénzzel neked).
  • logs
    na igen, paypal a jó megoldás szerintem is; használom egy ideje, és még semmi gondom nem volt (ok, most van egy rizikós tranzakcióm, de az csak 3$)
    Mo-n belül meg utánvét, vagy miért is nem csinál minden eladó magának paypalt? (tudom-tudom, jutalék meg miegymás)
    internetes bankkártya nekem kicsit macerás, mindig átrakni rá az aktuális összeget, de persze aki nagyon biztosra akar menni, az megteheti; vagy egy teljesen szeparált számla :)
    bár a cikk ugye arról szól, hogy téged kifizetnek, csak épp lopott pénzzel; ez esetben mindegy, hogy kp-ban vagy bankon keresztül fizetnek ki; szerintem ilyenkor nem lehetne visszakérni a pénzt, mert jóhiszeműen jártál el, a másik nem tiltatta le a kártyáját. És az mi, hogy a bank üres, aláírt csekkeket küld ki? jó, hogy mo-n nincs ilyen, mindenki csekket hamisítana
  • bracsek #4
    háztatásokon
    nem értem.
  • tomcsa4
    Erre jó az internetes bankkártya. Lehet igényelni a bankoknál is, de paypalt is használhatod. Külföldre paypal a legnépszerűbb. Elég sok aukció van az ebayen, ahol az eladó kiköti a csak paypalos fizetést.
  • Molnibalage
    Aha. És szofvert ami letöltős azt hogyan fizetsz KP-ban? Vagy egy addonért?
  • B0nFire
    Ezér' nem fizetünk onlány, hanem az onlány megrendelt cuccosért utánvéttel, helyben, kápéban a futárnak! Amelyik cég ezt nem teszi lehetővé, annál nem vásárolok. Szó sem lehet arról, hogy egyes weboldalak a Visa meg a Master Card számát kérik. Nem adjuk meg, valamint nem fizetünk előre emeltdíjas SMS-sel sem, még autópálya matricáért sem! Parkolásért sem! Kápéba vagy bankkártyával, de SZEMÉLYESEN felügyeljük a tranzakciót.