17
  • djyuri
    Üdv

Akkor most gyengül még a napkitörések száma,vagy most már kezd erősödni? Mert lassan megsülünk itt a földön :)
  • NEXUS6
    Ahogy anyám szokja mondani:
    "Csak nehogy a teflon István kezébe kerűjön!"
  • Sanyix
    túróstáskámba kerüljön!
  • kistanko
    Semmi...
  • szasz85
    érdekes hogy a 24. ciklus csúcsa közel van egy mostanában sokat emlegetett dátumhoz
    de még mielőtt valaki félreértené nálam jobban senki se útálja ezt a maja a méhecske apokalipszist
  • Epikurosz
    Csak Ön után!
  • NEXUS6
    Minmeghaluunk!!!
  • Falconer
    Mi köze van a ciklus váltakozásának ahhoz, hogy mennyi ideig tart amíg felszínre tör?
  • Epikurosz
    Na, most a Marsra menni, de persze nem napvitorlával!
  • drfaust
    Majd az amerikaiak megcsiklandozzák a HAARP rendszerükkel a napot, és mindjárt nem lesz olyan nyugodt.
  • kissssss
    TURISTÁK kezébe kerüljön
  • szlovákiai hun
    11 évenként....? Akkor bocsi, de az napmagjából felfelé áramló, még eléri a napfelszint az biztos ezer években mérhető...De talán most ennek köszönhetjük a már egy hónapja tartó szárazságot is, van némi befolyása az időjárásra is...
  • szlovákiai hun
    Egy kis vicces off: Ezáltal kevésbé fogja zavarni a mobil, mikrósnetet meg stb...

Most már nem off:

A napnak mindig is voltak ilyen heves meg pangó évei, több ezer év is lehet mire a nap magjából felfelé áramló elektromágneses részecskék a felszínre kerülnek, ezek az elektromos kisugárzások a nap turbulenciák, vagy napszelek, nem tudom mi a nagy hír ebben....több 100, több ezer évenként vannak ilyen ciklusok....
  • kistanko
    A 11 éves ciklust rádióamatőrként már régóta tudom, az meg, hogy mi lesz ennek a "csendnek" a vége...

Szerintem lesz néhány műhold még 2011 előtt, ami a napszelek áldozatául fog esni, nem kell ehhez egy terrorista se...
  • Amergin
    Csak nehogy a...
  • joebacsi
    hát úgy néz ki szar napunk lesz...
  • tyuklepes
    Érdekes, hogy mindegyik csökkenő naptevékenységre jut egy világgazdasági válság ... :D