Megalakult a Wireless Gigabit Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy másutt olvastam itt egy szobán belüli nagy sebességet akarnak elérni. Ennek meg én nem látom értelmét.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

"60GHz? mekkora teljesítményen és mekkora távolságra? Mivel a mostani N-es szabványnak is az a baja hogy jelentõsen csökken az átvitel ahogy a távolság nõ vagyis néha már 2 szoba esetén is elég nagy a sebesség csökkenés fölleg panel esetén, 60GHz-n meg még nagyobb lehet ez a csökkenés."

Igen, mivel vidéken, falvakon fõleg mikrohullámú internet szolgáltatók dominálnak, katasztrofális sebesség ingadozással...szükség lenne a váltásra, nem egész országokat fednek le optikával....
60GHz? mekkora teljesítményen és mekkora távolságra? Mivel a mostani N-es szabványnak is az a baja hogy jelentõsen csökken az átvitel ahogy a távolság nõ vagyis néha már 2 szoba esetén is elég nagy a sebesség csökkenés fölleg panel esetén, 60GHz-n meg még nagyobb lehet ez a csökkenés.
Sztem meg rosszul gondolják, de majd kiderül...