48
-
#8 "Az idő múlásával egyre szebbek, jobbak és tartalmasabbak lettek a játékok, ma pedig már olyan technológiák állnak a rendelkezésünkre, amelyeknek hála monitorainkon szinte a valóság köszön vissza."
-
thecore #7 Ezt a játékot tessék kipróbálni, képek és leírás alapján ne tessék itélkezni. Nagyon rég nem kaptam ilyen élmény egy játéktól sem...
A kategóriájában méltán lett az év játéka. -
Etinger #6 Hagyd, ez is amolyan divatfika a részükről. Egyesek meg ezzel a c64 volt az istenkirálycsászár dumával úgy jönnek folyton, mintha arra nem készült volna ugyanúgy szar játék. de mind1 is, ez nem szar, ez jó, ha nem is modern, de kit érdekel, szórakoztat. -
socheater #5 Hát, nem tudom neked mi a szép, de szerintem meg pont ilyen játékokat (is) kellene csinálni. Nyilván egyikőtök se próbálta ki, csak okoskodik... Utóbbi idők egyik legjobb kisjátéka. -
#4 se nem modern, se nem szép és drága -
#3 Mondd már meg mi bajod vele... Ha meg nem is játszottál vele, akkor ne szídd már ok nélkül, mert egy nagyon jó játék, bár egy kicsit rövid. Ugyanazt azt az élményt adja mint a régiek csak sokkal modernebb és szebb formában. -
#2 Amikor ilyen sz.rokat látok, bizony visszasírom a C64-es Dizzy-t ... na AZ játék volt -
Bircsike #1 Én már végig játszottam bár pár puzzle darabot nem bírtam megszerezni (3-4 db). Talán kicsit nehézre sikerült néha saját magamon is meglepődtem amikor végre rájöttem egy két darab megszerzésének a titkára. ennek ellenére tényleg fantasztkus jó játék a zenék nagyon jók és a játék egyedi stílusa is lenyűgöző!