16
-
#16 /off
az enrópia a rendezetlenség, a rendszertelenség (vagy ha akarod nevezd káosznak) a mértékegysége. minden építőmunka növeli az entrópiát. a világegyetemben növekszik a rendezetlenség foka, és ezt a termodinamika 2. főtétele mondja ki. szóval veszteség =/= entrópia!
/on -
#15 hogytemilyenbutavagy -
#14 Beszéljünk a globális felmelegedésről inkább. Az ATI (Intel, AMD?) mennyivel járult hozzá? :D Ésakkormárha. Billgecc mennyivel járult hozzá az általa elszenvedett károkozásért, amit okozott? (az unokáink meg se születnek, tehát nem fogják látni). Ejnye Lem apó, ha ezt láttad volna előre, nem a vasaló példát mondtad volna a veszteség - (entropia)- érzékelésére.
(Stanislaw Lem: Summa technologia) -
tomcsa4 #13 De miért baj? Már 2 éve AMD/Ati-zunk. Mindenki tudja, hogy az Ati maradt, csak az AMD égisze alatt. -
Etinger #12 Bazd tényleg, én meg azt hittem d.e. félreolvastam -
Szefmester #11 lehet elolvasták közben az eredetit úgy hogy tudott is valaki angolul XD -
rumkola #10 megváltozott közben a cikk.... -
Athlon64 #9 Nem értem mi a probléma? Az utolsó két sor a cikkben azt állítja, hogy az AMD a Radeon, Mobility Radeon, FirePro és Firestream grafikus chipeket továbbra is az ATI logójával árulják.
De egyébként tény hogy az Ati név az befutott név és kár eldobni.
ui.: bár annó a Duron név megszüntetése se tetszett nekem és szerintem most is jobb lenne mint a Semptron... de mindegy -
Failure #8 de miért nagy kár?
A termék ugyanaz marad, csak a név változik.
Nyilván úgy ítélik meg, hogy hosszú távon jobb, ha az AMD márkanevet építik, mintha fenntartanák a két különbözőt... Oké, az ATI mond valamit a gamereknek, régi PC építőknek. De ők akkor is fogják tudni, hogy mit kapnak, ha AMD lesz ráírva. Igazából nem veszít ezzel senki sehol semmit. Vagy? -
Failure #7 talán mert nem akarnak két eltérő márkanevet futtatni? Mert platformban gondolkodnak? (lásd spider)
Szerintem nem olyan bonyolult ez. -
#6 "(?)" bólint -
#5 Nagy kár értük, pedig mind a wiimben mind a pcmben, mind az xbox360amban (?) ati videochip van. -
TommyGun #4 Az oké hogy mellédobja az AMD logot de maga az ATI névnak nagy marketing ereje van, nem értem miért dobják el... -
EasyLife #3 ha te fagyit árulnál és vennél egy jégkrém készítőt arra nem dobnád rá a logódat? -
fecg21 #2 Ez úgy ahogy van hülyeség, ha ez igaz akkor kérdem én, hogy lehetnek ilyen hülyék az AMD vezetői????? Egy igazi márka nevet akarnak lecserélni a fos AMD logóra, na ennek aztán sok értelme van. -
#1 Bye BYe ATI