Végleg eltűnik az ATI név

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
/off
az enrópia a rendezetlenség, a rendszertelenség (vagy ha akarod nevezd káosznak) a mértékegysége. minden építõmunka növeli az entrópiát. a világegyetemben növekszik a rendezetlenség foka, és ezt a termodinamika 2. fõtétele mondja ki. szóval veszteség =/= entrópia!
/on

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

MerlinW
hogytemilyenbutavagy

[merlinw.org]

endyxx
Beszéljünk a globális felmelegedésrõl inkább. Az ATI (Intel, AMD?) mennyivel járult hozzá? 😄 Ésakkormárha. Billgecc mennyivel járult hozzá az általa elszenvedett károkozásért, amit okozott? (az unokáink meg se születnek, tehát nem fogják látni). Ejnye Lem apó, ha ezt láttad volna elõre, nem a vasaló példát mondtad volna a veszteség - (entropia)- érzékelésére.
(Stanislaw Lem: Summa technologia)

vagyokmintmindenember

De miért baj? Már 2 éve AMD/Ati-zunk. Mindenki tudja, hogy az Ati maradt, csak az AMD égisze alatt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Bazd tényleg, én meg azt hittem d.e. félreolvastam
lehet elolvasták közben az eredetit úgy hogy tudott is valaki angolul XD
megváltozott közben a cikk....

fotográfik kolomp edisön :D

Nem értem mi a probléma? Az utolsó két sor a cikkben azt állítja, hogy az AMD a Radeon, Mobility Radeon, FirePro és Firestream grafikus chipeket továbbra is az ATI logójával árulják.

De egyébként tény hogy az Ati név az befutott név és kár eldobni.

ui.: bár annó a Duron név megszüntetése se tetszett nekem és szerintem most is jobb lenne mint a Semptron... de mindegy

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

de miért nagy kár?
A termék ugyanaz marad, csak a név változik.
Nyilván úgy ítélik meg, hogy hosszú távon jobb, ha az AMD márkanevet építik, mintha fenntartanák a két különbözõt... Oké, az ATI mond valamit a gamereknek, régi PC építõknek. De õk akkor is fogják tudni, hogy mit kapnak, ha AMD lesz ráírva. Igazából nem veszít ezzel senki sehol semmit. Vagy?

talán mert nem akarnak két eltérõ márkanevet futtatni? Mert platformban gondolkodnak? (lásd spider)
Szerintem nem olyan bonyolult ez.

psishock
"(?)" bólint

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

zola2000
Nagy kár értük, pedig mind a wiimben mind a pcmben, mind az xbox360amban (?) ati videochip van.

A

Az oké hogy mellédobja az AMD logot de maga az ATI névnak nagy marketing ereje van, nem értem miért dobják el...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

ha te fagyit árulnál és vennél egy jégkrém készítõt arra nem dobnád rá a logódat?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Ez úgy ahogy van hülyeség, ha ez igaz akkor kérdem én, hogy lehetnek ilyen hülyék az AMD vezetõi????? Egy igazi márka nevet akarnak lecserélni a fos AMD logóra, na ennek aztán sok értelme van.

Banano
Bye BYe ATI

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007