Előkészületben a Deadpool film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg jut eszembe, Deadpool marhára nem X-Men mint a cikk állítja, hanem csak kapcsolatba került velük nem egyszer. Hiába vallja magát annak, semmi köze hozzájuk, és ezt az X-ek hangoztatják is elõszeretettel :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Jó lenne,mert Pókot is itt cseszték el,hogy nem voltak hülye poénjai
aha...hát,persze...hihető volt
Igen elvileg úgy van hogy van több variácó, csak azt nem tudom ennek mi értelme volt, mert így nagy baromság, hogy valaki ezt valaki azt látja.
én egyiket sem láttam, de volt szó róla, hogy kétféle befejezés várható. lehet, hogy ez a helyzet.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Jaaa az a vege amikor Wolverine iszik a barban es azt mondja hogy azert iszik hogy emlekezzen.... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor nem egy moziban voltunk..... Nalam a film vege utan az volt hogy eloszor Stryker-t mutatjak ahogy felveszik az MP-s fickok majd a legeslegvegen a deadpool felveszi a fejet amit levagtak es szaja ele rakja a mutatoujjat hogy "pssszzz".... Lehet almodtam....<#confused>#confused>
rögtön volt egy jelenet a film befejezése után pár perccel, volt egy a feliratok után, de egyikben sem véltem deadpoolt felfedezni. szóval engem is érdekelne, hogy pontosan mikor is volt a szóbanforgó rész.
Valami nem világos...
Mi a moziban megvártuk a vége fõcímet, de utána csak egy farkasos jelenet volt...
Szóval, hol volt Deadpool jelenete?
Mi a moziban megvártuk a vége fõcímet, de utána csak egy farkasos jelenet volt...
Szóval, hol volt Deadpool jelenete?
"A jelek szerint Ryan Reynolds is hajlik a visszatérésre" igen ám, csak a film második felében nem õ játszotta, hanem valaki más...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
:-D :-D :-D :-D
Deadpool történetébõl egy kõkemény drámát is ki lehetne hozni, ha maga Wade nem lenne egy idióta :-) A Weapon X-ben eltöltött ideje vagy a T-Ray-el való csatározásai kiváló filmtörténeti alapanyagok, sok karakterrel. És mint említették, a legfontosabb a negyedik fal, amit mindig átlép kedvenc hõsünk :-D
Deadpool történetébõl egy kõkemény drámát is ki lehetne hozni, ha maga Wade nem lenne egy idióta :-) A Weapon X-ben eltöltött ideje vagy a T-Ray-el való csatározásai kiváló filmtörténeti alapanyagok, sok karakterrel. És mint említették, a legfontosabb a negyedik fal, amit mindig átlép kedvenc hõsünk :-D
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
remélem a lézerszeme meg a többi marhaság is eltûnik ami nemkéne oda...
Szerintem addig kéne meg csinálni a Magnetot amíg él Ian Mckellen.
Chimichanga! : D
See you Space Cowboy...
Törölt felhasználó
És fog a közönséghez dumálni, meg hülye poénokat elsütni? Mert anélkül nem Deadpool a Deadpool.
Lehet de még így is Deadpool a legjobb a filmben!
Úgy fest, az Origins 'széria' rámegy az akcióra, a látványos adok-kapokra, Deadpool-t bírom, de szerintem az õ karakterébõl nem lehet egy olyan szociológiailag érzékeny(ebb) történetet kihozni, mint Magnetóéból ... Farkas/Rozsomákéból nem tudom, lehetett-e volna, mindenesetre nem ez történt.
nekem sírnom kell ha rágondolok mit csináltak a kedvenc karakterembõl <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> aki így elcseszte Deadpoolt azt remélem egyszer elkapja valaki és addig üti amíg neki is össze kell majd varni a száját!!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>