19
  • Hornymut
    Meg jut eszembe, Deadpool marhára nem X-Men mint a cikk állítja, hanem csak kapcsolatba került velük nem egyszer. Hiába vallja magát annak, semmi köze hozzájuk, és ezt az X-ek hangoztatják is előszeretettel :-)
  • xido
    Jó lenne,mert Pókot is itt cseszték el,hogy nem voltak hülye poénjai
  • tmk
    Nagy nehezen találtam egy kézi kamerás felvételt a Deadpoolos utolsó jelenetről:
    SPOILER

Deadpool
  • Harkat 89
    Igen elvileg úgy van hogy van több variácó, csak azt nem tudom ennek mi értelme volt, mert így nagy baromság, hogy valaki ezt valaki azt látja.
  • Szolnokboy1
    én egyiket sem láttam, de volt szó róla, hogy kétféle befejezés várható. lehet, hogy ez a helyzet.
  • Hedgehunter #14
    Jaaa az a vege amikor Wolverine iszik a barban es azt mondja hogy azert iszik hogy emlekezzen....
  • Hedgehunter #13
    Akkor nem egy moziban voltunk..... Nalam a film vege utan az volt hogy eloszor Stryker-t mutatjak ahogy felveszik az MP-s fickok majd a legeslegvegen a deadpool felveszi a fejet amit levagtak es szaja ele rakja a mutatoujjat hogy "pssszzz".... Lehet almodtam....
  • darXideR
    rögtön volt egy jelenet a film befejezése után pár perccel, volt egy a feliratok után, de egyikben sem véltem deadpoolt felfedezni. szóval engem is érdekelne, hogy pontosan mikor is volt a szóbanforgó rész.
  • kiskelgyo
    Valami nem világos...
    Mi a moziban megvártuk a vége főcímet, de utána csak egy farkasos jelenet volt...
    Szóval, hol volt Deadpool jelenete?
  • pixx
    "A jelek szerint Ryan Reynolds is hajlik a visszatérésre" igen ám, csak a film második felében nem ő játszotta, hanem valaki más...
  • Hornymut
    :-D :-D :-D :-D

Deadpool történetéből egy kőkemény drámát is ki lehetne hozni, ha maga Wade nem lenne egy idióta :-) A Weapon X-ben eltöltött ideje vagy a T-Ray-el való csatározásai kiváló filmtörténeti alapanyagok, sok karakterrel. És mint említették, a legfontosabb a negyedik fal, amit mindig átlép kedvenc hősünk :-D
  • Zabber
    remélem a lézerszeme meg a többi marhaság is eltűnik ami nemkéne oda...
  • ianus006
    Szerintem addig kéne meg csinálni a Magnetot amíg él Ian Mckellen.
  • Hedgehunter #6
    Ha megvartad volna a film veget lattad volna hogy az osszevart szaj eltunik...
  • LumberJacK
    Chimichanga! : D
    És fog a közönséghez dumálni, meg hülye poénokat elsütni? Mert anélkül nem Deadpool a Deadpool.
  • Etinger
    Lehet de még így is Deadpool a legjobb a filmben!
  • tyuklepes
    Úgy fest, az Origins 'széria' rámegy az akcióra, a látványos adok-kapokra, Deadpool-t bírom, de szerintem az ő karakteréből nem lehet egy olyan szociológiailag érzékeny(ebb) történetet kihozni, mint Magnetóéból ... Farkas/Rozsomákéból nem tudom, lehetett-e volna, mindenesetre nem ez történt.
  • Zabber
    nekem sírnom kell ha rágondolok mit csináltak a kedvenc karakteremből aki így elcseszte Deadpoolt azt remélem egyszer elkapja valaki és addig üti amíg neki is össze kell majd varni a száját!!!!