23
  • Vortodox
    #23
    Szerintem a 4 filmben megszámolhatatlanul sok hiba van, az a baj, hogy a beleélés-faktort rontja már a sok összeférhetetlenség.
    A sorozat nekem speciel tetszett.
  • szlmcl
    #22
    Az időutazásos sztori már most is bűzlik szerintem
  • stady
    #21
    Itt már minden a pénzről szól! Semmi több. Kitalálhatnak akármilyen sztorit, az emberek akkor is meg fogják nézni, mert TERMINÁTOR!
    És én is meg nézem majd. Pedig nekem már a 3. is erőltetett volt. De akkor is volt valami "fííílingje".
  • pixx
    #20
    Még a robot zombi beleférne, de ezaz ide-oda ugrálós az időben már sok. Elvileg előrefele halad a történet, ne menjenek visszafele, főleg ne azért, hogy időt töltsön ki...napról-napra félek a végeredménytől...
  • hispan2
    #19
    A cikk is rámutat a végén, hogy az időutazás miatt ennek a dolognak, az egésznek, amit a filmekben vagy a sorozatban láttunk, nincs értelme. Maga az ötlet jó, hogy a gépek átveszik a hatalmat, de filmet ennél többre lehet csak építeni. Mindenesetre ha nem gondol bele az ember ilyesmikbe, azért valljuk meg, elég szórakoztató és színvonalas a dolog (leszámítva a sorozatot).
  • Stefling
    #18
    Nagyon elhúzzák már ezt a filmet is :S
  • Al Ashrad
    #17
    A sorozatban már több robot jött vissza az időben. Elég sok. Ha azokat összegyűjtenék, már egy kisebb hadsereg állna össze. Így nem is kellene visszaküldeni többet. :)
  • gumibéka
    #16
    Szerintem ebben a Terminátor "világban" belefér a robotzombi és egyéb újabb esetleg elég vadnak ható ötlet. A Skynetnek volt ideje és alapanyaga kisérletezni, ha időgépe lehetett, csinálhatott pár szörnyszülöttet is mielőtt mondjuk kifejlesztette a T800-at, mert rájött, hogy az ember + gép nem járható út. Igaz, hogy az 1. és 2. rész az alapja hangulatilag az egésznek, a 3. -ast már nem sorolnám ide, de olvastam a magyar és külföldi szerzők könyveiből jópárat és azokban is volt lehetőség. Nem kell fanatikusan leragadni Cameronnál és az első résznél. Ami leronthatja az élményét új filmeknek az a logikai és történeti buktatók, ha nem igazodnak az "alapokba".
  • hardstyler
    #15
    ja, a teminator infinity tényleg jó.
  • sandor8206
    #14
    McG egy idióta, valószínű nem ez lesz az ötödik részben, de elég nagy baj, hogy erre a sztorira azt mondja, hogy fucking awesome! Inkább csinálja meg a Charlie angyalai 3-at, a Terminátort meg hagyják békén, vagy adják oda a rendezést valaki "értelmesebbnek"! A hülye!
  • djstefi
    #13
    Mekkgájver....be$z@r0k
  • GG
    #12
    Szerintem az infinityt(a most futó képregény adaptációja a tercsinek) kellene megfilmesíteni, az kemény lenne és egy két okoskodónál kiverné a biztosítékot :D :P
  • Aldo Moro
    #11
    A Cameron féle a legjobb, nem is kérdés. Az McG az kicsoda? Mekkgájver?
  • MeoH #10
    Hat nekem a Terminator mindig is erdekes volt. Ez a sok idoutazas ide-oda, ez miatt sok a ha... Sok lesz a lehetoseg es ez miatt a logikabukta, a fene tudja kovetni.
  • Harkat 89
    #9
    Szerintem azért nem rossz elgondolás, hogy ez a 4. rész már a jövőben játszódik, bemutatják hogyan is zajlik a háború emberek és gépek közt. Több értelme van, mint hogy csináltak volna még egy "visszaküldünk egy még modernebb terminátort hogy megölje Conorékat". De viszont lehet igaza van a többieknek (pixx, Ravkin) hogy nagy koppanás lesz, és nem azt kapjuk amit várunk. Mert ha ilyen "robot zombi" meg hasonló dolok lesznek benne, aminek már tényleg semmi köze a megtervezett világhoz csalódás lesz.
    Én várom már a 4. részt, és kíváncsi leszek hogy fogok kijönni a moziból utána. Az 5. részhez meg inkább nem fűzök még semmit.
  • pixx
    #8
    McG akkorát fog koppani, mint Strause tesók az Aliennel. Még be se mutatták, de már a következő részt tervezik, aztán bemutatás után mindenki húzta a száját, és le is állítottak mindent.
    Azért, mert Bale játszik benne, nem 100%-a siker, főleg, hogy az egész egyre vadabb, és vadabb történet foszlányok kerülnek napvilágra. A 3. már nagyon rossz, és mindenki reménykedett, hogy nem gyalázzák tovább. Aztán jött a sorozat(ami a kutyának se kellett, és nem sok embernek tetszik), aztán az új trilógia, aminek semmi köze már az eredtei ké részhez. Nem is értem Miért nem Cameron-t választották, ő visszatudta volna állítani "talán" a régi fényt.

    "Ám közben a Skynet is rájön, hogy egyszerre nem csak egy robotot tud visszaküldeni" Én, úgy olvastam, és gondolom, hogy az időutazáshoz nem kevés energia kell, és azért nem küld vissza egy sereget. Azért a Skynet nem hülye...de McG igen :)
  • gojszi
    #7
    Ez bizony már kaki lenne. Nem egészen értem ezt az "elő-ítélet napjás" dolgot. Mit jelent ez? A korábbiak szerint 97-ben volt az Ítélet Napja, ha nem tévedek. Nincs értelme előzményekről beszélni, hiszen az időutazás lehetősége miatt a múlt és a jövő is az "előzmény" részévé vált.
  • Harkat 89
    #6
    Én egy valamit nem értek, azt hogy Reese "felcsinálta" Saraht és így született meg John. Szóval ha most nem küldik vissza őt, akor nem is lett volna kis Connor. Meg Kyle mesélte, hogy ő egy harcos anyuka lesz, stb. De ha most nem történik meg ez vele hogy üldözi egy terminátor, akkor belőle soha az életbe nem jött volna elő az, hogy ilyen körültekintő legyen, meg megtanuljon bombákat csinálni stb.
    Jó az tény hogy a 3. részben mondták hogy a jövő nem elkerülhető csak eltolható, ez még meg is magyarázná azt, hogy más is lehetett volna John apja, pl. egy katona. De ezt mikor csinálták az első részt nemtudták. :)

    Amúgy nekem is első rész a kedvencem, a második se volna rosz, csak ezt a folyékony terminátort , valahogy hülyeségnek találom, de attól még jó film.
    Mellesleg ép 1 hete néztem meg mind a hármat egymás után. :)
  • Suffering
    #5
    meg mi a jo életért kell visszamenni a történetben? folytassák onnan az 5-t ahol 4-nek vége lesz
  • Ravkin
    #4
    " ám az ötlet felvet pár kérdést "

    ööö pár kérdést ?

    Először is ha visszautazik John akkor a történetével egyből mehetne az elegyógyintézetbe (terminátor 2 eleje). Másrészt pedig találkozhatna önmagával vagy a tx-el esetleg, és meg is halhatna a gépek inváziójától.

    " Connornak ezúttal egy egész garmada áll majd rendelkezésére, hogy felvegye a harcot a sereggel, ami szerintem k**va király lesz "

    Hogy mekkora fasz ez az McG, persze én is tudnák hasonló olcsó történeteket csiholni ha otthon ülnék egész nap baromi nagy fizetésem lenne és nem lenne más dolgom. Csak egy baj van... Hogy ennek tulajdonképpen se füle se farka, és az eredeti terminátor történethez már Kibaszottul semmi köze !!! De azért nyugodtan csináljuk belőle még vagy öt hat részt jól le lehet vele húzni a népet.


    Már eleve gyanús volt nekem a terminátor 4 ben a marcus robot zombi esete ami furcsamód inkább frankenstein töréneteihez hasonlít mintsem a skynet logikájára. Részemről ennyi volt, tulajdonképpen a terminátort az első rész vége után kár volt tovább ragozni. Jó lenne ha észrevennék és bezárnák a boltot. Kapják be
  • Killgore
    #3
    Szerintem jó történet, sok gép jön nem csak egy, lesz zúzás rendesen. Várom.
  • qetuol
    #2
    nagyon erőltetett sztori...
  • Suffering
    #1
    Ez ugy hülyeség ahogy van. Remélem nem erről fog szolni az 5