14
-
duke #14 Az elobbi Gabe Dearborne nak ment. -
duke #13 "A képlet egyszerű: pedofilokat kiherélni, terroristákat felakasztani, a többit békén hagyni. "
Az ilyen idiotakat meg mint te is leloni. -
#12 Ahogy pedofilok mindig is voltak, vannak és lesznek, úgy a betiltott / leállított szerverek helyére is újak fognak beállni - amíg az emberiség létezni fog ezen a szarkupacon.
S bár nem vagyok pedofil [csak türelmetlen], KI A FASZ DÖNTI EL, hogy mi a pedofil?
Magyarországon tudjuk, hogy 15 éves kortól már fiatal felnőttnek tartjuk a tiniket, alatta egyszerűen gyereknek.
Így, ha én, 35 éves fejjel egy 15 éves kort tegnap betöltött lánnyal kavarok ma, és netán össze is jövünk, nem vagyok pedofil - ellenben liliomtipró [közben meg lehet, hogy a kislány előttem is kavart 1-2-... pasival...]
Mert az egyértelmű, hogy bőven 2 jegyű számú kor alatt pedofíliáról beszélhetünk... de 10-esek elejétől közepéig is (11 évestől 15-ig]. A közepétől lesz "érdekes" a dolog [15-20-ig].
-
hol9672 #11 Aha. Csakhogy a cionista szisztémában az a terrorista, akire ŐK mondják, hogy terrorista. Nincs kontroll, nincs második réteg, ami ellenőrizné a hatalom működését. -
Gabe Dearborne #10 Te meg egy nagy darab barom vagy. Még egy ideig. -
Gabe Dearborne #9 A képlet egyszerű: pedofilokat kiherélni, terroristákat felakasztani, a többit békén hagyni. -
#8 Csak nehogy terroristák... és pedofilok kezébe kerüljön -
#7 Szerintem te valami Mosados vagy aki azért kommenteli tele hülyeséggel a fórumot, hogy az olvasóban megfogalmazódjon a következő gondolat: "Ezek az idióták tényleg köztünk járnak." -
bakagaijin #6 Németországban most is van cenzúra. Pl.: flickr, vagy az eBay-ről levetetett cuccok. -
hol9672 #5 Altermedia, Thiazi.net, ilyesmik... Nem csak nekünk van kurucinfónk ám. -
duke #4 "német kormány szemére, hogy nem kezdeményezi az 1500 tiltott címhez tartozó főleg amerikai, holland, kanadai és német szerverek lekapcsolását.
hiszen elérhetetlenné válna a világszerte online fellelhető pedofiltartalmak 90 százaléka."
A francba,mutathananak mar par ilyen cimet,puszta kivancsisagbol megneznek nehanyat,hogy lassam,mi a kurvaanyuk ellen kuzdenek ilyen eszement modon.
Baszak meg,kamu az egesz.Kb 15 eve netezek,de se veletlenul,se szandekosan keresve nem talaltam meg ilyen tipusu honlapot.Talan ha latnak az emberek,hogy mirol van szo,esetleg meg tamogatnak is a tiltast.De igy bemondas alapjan ez egy nagy turo. -
hol9672 #3
Először a nácikért jöttek, nem szóltam, mert nem vagyok náci
Aztán a kommunistákért jöttek, de én nem szóltam, mert nem vagyok kommunista
Utána az anarchistákért jöttek, miért szóltam volna, mikor nem vagyok anarchista
Legvégül pedig értem jöttek, gondolatbűn volt a vád, mert már nekem is elegem volt a globalista-cionista-rablókapitalista rendszerből, de nem maradt aki értem szóljon.
-
szily3 #2 Ha ugye nem vagyok még 18, az nem pedofilia?? Akkor hol lehet ilyen lapokat kapni XD??? Na jo, vicc nélkül OFF neki(<-)
A hírhez szólva meg: NAGYONIGAZÚK VAAAAAAAN! SZABAD INTERNET, SZABAD ÉLETET, JOGOKAT, EGYENRANGÚSÁGOT! Na jól van ennyit az utópiákról :| Mindenesetre azért mellettük vagyok ;9 -
hottold #1 Teljesen világos, hogy senkinek em érdeke az ilyen patkányság, mint néhány nagyorrú cickány cionistának , akik igenis létező , konkrét személyek (még egy darabig)