Norvégiában lehet laptopot használni az érettséginél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben a fõiskola annál inkább az életre készít fel: aki sikeres akar lenni, annak meg kell tanulni puskázni/csalni, benyalni a tanárnak, kihasználni a kiskapukat.
Egyébként ha jól értem, akkor dolgozatokhoz/vizsgákhoz arra az adott vizsgára felkészített laptopot kap az illetõ, nem pedig visz egy gépet, amin már azt trükközött, amit csak akart. Így tényleg korlátozva van.
Egyébként ha jól értem, akkor dolgozatokhoz/vizsgákhoz arra az adott vizsgára felkészített laptopot kap az illetõ, nem pedig visz egy gépet, amin már azt trükközött, amit csak akart. Így tényleg korlátozva van.
A legtökéletesebb példa arra, hogy az iskola NEM az életre készít fel: a való életben bármikor beszélhetsz/levelezhetsz másokkal, internetezhetsz, stb.
Az életben mikor kell egy gumiszobában kulturális jellegû kérdésekre válaszolni?
Az életben mikor kell egy gumiszobában kulturális jellegû kérdésekre válaszolni?
Kommunikációhoz Photoshop? WTF?
Szerintem marhaság az egész. Egy leleményes diáknak nem túl nagy kihívás belenyúlni a programba.
Sõt, nem is kell túl leleményesnek lenni ahhoz, hogy a tûzfalat használva blokkolja a program kimenõ adatait.
És akkor még a VirtualBox-ról egy szót se szóltam...
Szerintem marhaság az egész. Egy leleményes diáknak nem túl nagy kihívás belenyúlni a programba.
Sõt, nem is kell túl leleményesnek lenni ahhoz, hogy a tûzfalat használva blokkolja a program kimenõ adatait.
És akkor még a VirtualBox-ról egy szót se szóltam...