12
  • Lewy20
    Geriszon bacsi is elvonult a hegyekbe, neha lehet hallani az üvölteset: "Nem vagyok buziiii, nem vagyook buziiiiiii" XD
  • Ruley
    Szerintem az a nagy külömbség a drog és az internet között, hogy az internet általában nem egy azelőtt normális életet vesz el, hanem azoknak a menedéke akik eleve nem tudtak beilleszkedni a társadlomba.
    Egy rakás olyan ember van akik kellemetlenül érzik magukat tömbegben, nyílt terepen, közvetlen kommunikáció közben, vagy ugyan szivesen közelednének, de gyerekkoruk óta kiközösítik valami miatt. Az internetezők 3-7%-a simán belefér ezek egyikébe.
    A legtöbben közülük pár száz éve elvonultak volna a hegyekbe remetének, vagy legalább szerzetesnek egy kolostorba. Ehhez képest kimondottan nagyszerű dolog hogy így valamilyen formában kapcsolatot tarthatnak a külvilággal ahogy nekik is megfelel.
  • morden
    Sry a botrányis helyesírási hibákért utólag.
  • morden
    A magyar és a német mentalitást ne keverd! és igen is támogasság euro milliókkal ezen kutatásokat, hogy a sok-sok internetfűggőről egyálltalán képet kaphassunk !
  • tntmax
    A német egészségügyi minisztérium jelenleg is készít egy tanulmányt, amely a témával foglalkozik, ám az anyag csak 2010-re készül majd el.

eheh gondolom szép kis ojromilliókat nyúlnak ezen címszó alatt a mocskok
  • morden
    Végre helyén kezelik az online függőséget, (vagyis csak kezdik) kb 1 évtizedes lemaradásban vannak a szakemberek! Remélem Magyaroszágon is hamarosan átveszik a német kezdeményezést.
  • kvp
    "arról már nem is beszélve, hogy az emberiség 90%-a tejfüggő"
    Az azsiaiak 90%-a allergias a tehentejre, tehat szerencsere nem.

Viszont az internet es altalaban a tulzott informacio fuggoseg tenyleg kezd jellemzove valni. Pl. ha valakinek nem jut ideje gondolkodni, mert csak olvassa a hireket, de valojaban nem erti meg azokat. A cikkben kiemelik az mmo-kat, mivel ezek tenyleg kepesek elvenni egy ember minden idejet, csakugy mint a jatekgepek. Erre ratesz az, hogy a nepszerubbek (pl. a wow) mar eleve (szandekosan!) ugy vannak megirva, hogy fuggoseget alakitsanak ki.
  • mousee
    arról már nem is beszélve, hogy az emberiség 90%-a tejfüggő!! Ha nem jut reggel a kávéba, akkor komoly pánikroham tör rájuk, idegesek lesznek. A függőség a gyerekeket sem kíméli, a legtöbb gyerek reggelente már beidegződve issza a kakaóját, aminek 96%-a tej!!
  • Garrett27
    A német kormány az asztalosokat ezentúl fafüggőnek ítéli meg, akik ráadásul veszélyt jelentenek az emberiség számára, mert mindamellett, hogy farigcsálnak, naponta 14-16 órát töltenek el fával - ha nem jutnak fa közelébe, a drogfogyasztás-függőség tünetei jelentkeznek, amely rohamokat vagy nagyobb károkat is okozhat a függő psichéjében.

• daswalker
    Áh... epic facepalm....

Nem tudom, hogy most sírjak, vagy nevessek. Szánalom a köbön.
  • Mike at home
    nem csodálom
    most majd kitalálják, az internet drog
    tehát rossz, értem?
  • KillerBee
    Ha Németországról és az internetről együttesen van szó egy cikkben, akkor már kezd rám jönni a frász.