10
-
pixx #10 Itt van a feliratos, itt kell az en-re menni :)
Feliratos -
kisspepe #9 Tinállatok is azt írja a Film ablakában, hogy:
Private content
We'r sorry, but we cannot display this content because it has been labelled private by its author.
Reggel amikor néztem még ment, a magyar felírat is jó volt, csak a munkahelyemen nem nézhettem végig azért, most délután akartam volna megnézni, de nem megy. -
#8 pontosan
soha nem értettem, mire fel hordja fel ez a buta magyar nép az orrát az anyanyelvével kapcsolatosan????
beszélj angolul , rajtunk kívül egész eu-ban magától értetődő... -
Silenzio #7 Hogy te mekkora surmó vagy... Teljesen korrekt volt a megfogalmazás. Ha szerinted ez sértés, nálad a hiba, talán mert tulságosan frusztrált vagy a nyelvtudásod hiánya miatt. Amúgy a videó nem jön be, private content, azt írja. Remek. -
ptamas88 #6 na most ez szép emg jó, hogy csináltak egy jó filmet, de ha én kiválasztom az "enable subtitles en" opciót akkor logikusan az ENglish vagyis angol lesz, nem pedig magyar, ahogy a cikk írja. És tényleg angol. De akkor hol az a magyar felirat ? -
dlb #5 "aki rá van szorulva, vagy biztosra akar menni, az a menüből opcionális magyar feliratot is választhat". Söt az én anyám p!csája ha nem vágom perfekt az angolt...
THX. -
#4 Jó -
#3 jól sikerült. ezt a filmecskét ennyi pénzből, ilyen lelkesedéssel összehozni...egy rossz szót sem érdemelnek. -
HyBrYd #2 Tényleg dicséretre méltó a teljesítmény amit ez a jópár fanatikus összehozott. Van 1-2 technikai baki de ugye az a nagy sok millió dolláros filmekben is előfordul dögivel... -
Harkat 89 #1 Azta, ez igen. Jó volt a történet, helyszínek, meg minden. Nem gondoltam volna, hogy az orkokat is ilyen jól meg fogják csinálni. És a harc is a végén elég jó lett. Le a kalappal előttük.
(előre szólok ez az én véleményem, ne kössön belém senki)