5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
goofey84 #1733 Nem tudnátok vmi tippet adni, mert vista alatt jobban fut a játék, de vistaban nem talál szervert! A szűrők alaphelyzetben kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusirtót is, de semmi -
#1732 hja ^^ -
#1731 a bíboros uram? :) -
#1730 nekem nem volt beta telepítve de ugyanezt írta nálam is.
lehet a noob vagy esetleg a luser új megfelelője? :) -
Gabe18 #1729 Amúgy mi lehet a nevem mögött ez a FT1 jelölés? Ez már a bétában is ott volt...
Amúgy ezt a statisztika nem számolás fura, nekem egy kill-t nem számol be, de volt a szerveren akinek már 17-es szám volt a neve mellett játék közben.
Na mindegy, meglátjuk #1721-ben írt patch mit varázsol. -
#1728 :) -
#1727 Rich az illetékes :) -
#1726 bannerba a vörös feliratnak van még jelentősége? 15. van már és nem kell előrendelni :) -
Gabe18 #1725 Elég lett volna ha tudom... -
#1724 szorgalmasan dolgoznak az optimalizáción, de ez egy kicsit soká fog tartani ... -
#1723 mert nem vagyok fenn :)ugyanaz mint régen. -
#1722 Na igen az utolsót meg se említettem....Ha tankba beszálltok és az AI kezeli az MGt basszus a tökötöket ellövi 1 kmrről olyan pontos 1 golyóval!!!! Ennyit hallottam AItól pr...látom kiírja hogy lőttem egy tagot....okkkéééé....kb így lettem egyszer második az egyik béta mapon...beültem a tankba megálltam a Szovjet kezdő felé felmásztam a toronyba és saját kezűleg ágyúval lőttem az AI meg MGvel. -
#1721 ma jön az első peccs
- fixing the day 1 unlocks not working
- spawn menu looping bug
- various crash fixes
- decreased AI MG accuracy for vehicle AI -
#1720 Tényleg, nincs valami STEAM csoport a RO2eseknek? -
urbi #1719 sziasztok,nállam megy,de én már a tréning pályán elakadtam(nem tudom mit kel csinálni a gránát dobásnál. -
#1718 küld már át a steam neved pmben, nem találak :) -
#1717 Tényleg nincs 1360? Én abban szoktam nyomni. -
#1716 Nekem sincs..
@Fpocok: 1200 valamennyi,mivel nincs 1360x768.. -
#1715 Le akartam fotozni de mikor ki akartam jönni a frapsot elindítani, megint összeomlott a progi...
F12 nem elég? -
#1714 nekem se -
Wlanseraf #1713 Na azt biza nem sikerült berakni nekik:D egy vicc.. lehet hogy valami configban át lehet írni. -
Gabe18 #1712 Nekem sincs olyan. -
balazsgigi #1711 Csak én nem találok 1360×768-as felbontást? -
#1710 Nyílván mindig rászórta arra a nyílt terepre és egy ilyen alkalommal 5-10 ember simán pusztul. -
Gabe18 #1709 Na azt nem tudom a commander hogy adja, én ilyen vezető szerepet nem vállalok...
Hát akkor jól nyomta, nem is tudtunk a 4. pontig eljutni, egy ilyen téli városi pálya volt, középen egy nagy térrel ahol a C pont birtoklása változott ide-oda, de onnan nem jutottunk tovább. -
#1708 Meglehet csinálni simán ha ügyes commander vagy. A tüzérség úgy pirít... -
Gabe18 #1707 Kipróbáltam, jó ez meg hangulatos, de vannak dolgok amiket sürgősen patchelni kéne. Egyrészt hogy a szerverkeresőben ne omoljon össze a program rendszeresen, másrészt hogy a stat frissüljön.
Ráadásul nem tudom szerver ahol voltam, ott vagy egy készítő is játszott vagy egy isten volt hozzánk képest, vagy már van cheat. Orosz oldalon voltam, 2. helyen a listán, nekem és az elsőnek volt kb. 20 ölésünk, meg 50-60 csapat pontunk, tehát összesen olyan 80 körül álltunk. Német oldal második helyezettje is ekörül. Csak a német első az 117 kill, kétszáz akárhány csapatpont, tehát több mint 300 pontal rendelkezett összesen...
Le akartam fotozni de mikor ki akartam jönni a frapsot elindítani, megint összeomlott a progi... -
#1706 Felbontás? -
#1705 Nekem eddig pozitív csalódás! A leírtak után,nem vártam sokat szóval nem is nagyon tudtam volna csalódni
4830,2gb RAM,X2 BE 7750@ 3ghz 30-40fps körül fut med-high beállításokkal : ) -
#1704 Amúgy nektek frissül a profilotok? Mert nekem nem nagyon... -
priluki #1703 köszi:) Este megnézem hangulatfokozásnak:P -
#1702 Na kipróbáltam...
Eddig tetszik de vannak benne apróbb hibák, illetve a szerver amin voltam irdatlanul laggolt. Meg egy kicsit darabos, de jó.
High beállításon, 1920*1200-ban egy HD4890-el és egy i7 920-al szaggatás nélkül megy. -
#1701 Igen. De köszi, tudom melyik film, csak még nem láttam. -
zoltang #1700 Sztálingrád
(színes, magyarul beszélő, német háborús filmdráma, 133 perc, 1993) -
#1699 nem szerveri hanem szerver oldali ;) -
#1698 pontosan..felesleges + dolgokkal szopatni magunkat.
szóval..szándékosan felmentem egy 64 slotos szerverre ami fullon volt
igen laggos, de szerintem ehhez szervi oldali patch is szükségeltetik
nekem a konfigommal 30-35 fps volt a pavlov ház mappon..simán játszható csak ugye ilyen tipusú játékhoz több kell viszont a game motor miatt kell sürgösen optimalizáló/javító patch
németek németűl oroszok oroszul dumáltak (korábban olvastam, hogy angolul szólaltak meg az oroszok)
5 évet hagytam ki az ilyen hentelésből kell idő mire visszaszokom...tank géppuskájával nem volt mire lőnöm jött a hülye repülő lelőtte azt..mindjárt lett a statomban -75 :DD
-
#1697 nézd meg mert jó..német film sztálingrádról -
#1696 Imádom az ilyen filmeket, de bevallom, még nem láttam. Talán este, ezzel is rákészülve a holnapra. -
#1695 Így így...egyik legjobb II. vh-s alkotás (és nem túl sok benne a történelmi hazugság, se propaganda mint az átlag hasonló filmekben). És igen van szinkronba, és valóban +16 (inkább +18 néhány jelenet miatt). -
#1694 Bocs a floodért, de ez a film az egyik bestest 2. vh. film mindenki nézze meg aki nem látta még! Csak azért nem néztem meg 3-4nél többször, mert, hát, nem egy Disney délután...