5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • goofey84
    Nem tudnátok vmi tippet adni, mert vista alatt jobban fut a játék, de vistaban nem talál szervert! A szűrők alaphelyzetben kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusirtót is, de semmi
  • Serpa
    hja ^^
  • Dietrich
    a bíboros uram? :)
  • Dietrich
    nekem nem volt beta telepítve de ugyanezt írta nálam is.
    lehet a noob vagy esetleg a luser új megfelelője? :)
  • Gabe18
    Amúgy mi lehet a nevem mögött ez a FT1 jelölés? Ez már a bétában is ott volt...

Amúgy ezt a statisztika nem számolás fura, nekem egy kill-t nem számol be, de volt a szerveren akinek már 17-es szám volt a neve mellett játék közben.

Na mindegy, meglátjuk #1721-ben írt patch mit varázsol.
  • Dietrich
    :)
  • Serpa
    Rich az illetékes :)
  • Dietrich
    bannerba a vörös feliratnak van még jelentősége? 15. van már és nem kell előrendelni :)
  • Gabe18
    Elég lett volna ha tudom...
  • Serpa
    szorgalmasan dolgoznak az optimalizáción, de ez egy kicsit soká fog tartani ...
  • Dietrich
    mert nem vagyok fenn :)ugyanaz mint régen.
  • Ulvar
    Na igen az utolsót meg se említettem....Ha tankba beszálltok és az AI kezeli az MGt basszus a tökötöket ellövi 1 kmrről olyan pontos 1 golyóval!!!! Ennyit hallottam AItól pr...látom kiírja hogy lőttem egy tagot....okkkéééé....kb így lettem egyszer második az egyik béta mapon...beültem a tankba megálltam a Szovjet kezdő felé felmásztam a toronyba és saját kezűleg ágyúval lőttem az AI meg MGvel.
  • Serpa
    ma jön az első peccs

- fixing the day 1 unlocks not working
    - spawn menu looping bug
    - various crash fixes
    - decreased AI MG accuracy for vehicle AI
  • Fpocok
    Tényleg, nincs valami STEAM csoport a RO2eseknek?
  • urbi
    sziasztok,nállam megy,de én már a tréning pályán elakadtam(nem tudom mit kel csinálni a gránát dobásnál.
  • Serpa
    küld már át a steam neved pmben, nem találak :)
  • Fpocok
    Tényleg nincs 1360? Én abban szoktam nyomni.
  • Scottt
    Nekem sincs..
    @Fpocok: 1200 valamennyi,mivel nincs 1360x768..
  • Dietrich
    Le akartam fotozni de mikor ki akartam jönni a frapsot elindítani, megint összeomlott a progi...

F12 nem elég?
  • Dietrich
    nekem se
  • Wlanseraf
    Na azt biza nem sikerült berakni nekik:D egy vicc.. lehet hogy valami configban át lehet írni.
  • Gabe18
    Nekem sincs olyan.
  • balazsgigi
    Csak én nem találok 1360×768-as felbontást?
  • Ulvar
    Nyílván mindig rászórta arra a nyílt terepre és egy ilyen alkalommal 5-10 ember simán pusztul.
  • Gabe18
    Na azt nem tudom a commander hogy adja, én ilyen vezető szerepet nem vállalok...
    Hát akkor jól nyomta, nem is tudtunk a 4. pontig eljutni, egy ilyen téli városi pálya volt, középen egy nagy térrel ahol a C pont birtoklása változott ide-oda, de onnan nem jutottunk tovább.
  • Ulvar
    Meglehet csinálni simán ha ügyes commander vagy. A tüzérség úgy pirít...
  • Gabe18
    Kipróbáltam, jó ez meg hangulatos, de vannak dolgok amiket sürgősen patchelni kéne. Egyrészt hogy a szerverkeresőben ne omoljon össze a program rendszeresen, másrészt hogy a stat frissüljön.
    Ráadásul nem tudom szerver ahol voltam, ott vagy egy készítő is játszott vagy egy isten volt hozzánk képest, vagy már van cheat. Orosz oldalon voltam, 2. helyen a listán, nekem és az elsőnek volt kb. 20 ölésünk, meg 50-60 csapat pontunk, tehát összesen olyan 80 körül álltunk. Német oldal második helyezettje is ekörül. Csak a német első az 117 kill, kétszáz akárhány csapatpont, tehát több mint 300 pontal rendelkezett összesen...
    Le akartam fotozni de mikor ki akartam jönni a frapsot elindítani, megint összeomlott a progi...
  • Fpocok
    Felbontás?
  • Scottt
    Nekem eddig pozitív csalódás! A leírtak után,nem vártam sokat szóval nem is nagyon tudtam volna csalódni
    4830,2gb RAM,X2 BE 7750@ 3ghz 30-40fps körül fut med-high beállításokkal : )
  • Svenhassel
    Amúgy nektek frissül a profilotok? Mert nekem nem nagyon...
  • priluki
    köszi:) Este megnézem hangulatfokozásnak:P
  • Svenhassel
    Na kipróbáltam...
    Eddig tetszik de vannak benne apróbb hibák, illetve a szerver amin voltam irdatlanul laggolt. Meg egy kicsit darabos, de jó.
    High beállításon, 1920*1200-ban egy HD4890-el és egy i7 920-al szaggatás nélkül megy.
  • Fpocok
    Igen. De köszi, tudom melyik film, csak még nem láttam.
  • zoltang
    Sztálingrád
    (színes, magyarul beszélő, német háborús filmdráma, 133 perc, 1993)
  • Dietrich
    nem szerveri hanem szerver oldali ;)
  • Dietrich
    pontosan..felesleges + dolgokkal szopatni magunkat.

szóval..szándékosan felmentem egy 64 slotos szerverre ami fullon volt
    igen laggos, de szerintem ehhez szervi oldali patch is szükségeltetik
    nekem a konfigommal 30-35 fps volt a pavlov ház mappon..simán játszható csak ugye ilyen tipusú játékhoz több kell viszont a game motor miatt kell sürgösen optimalizáló/javító patch
    németek németűl oroszok oroszul dumáltak (korábban olvastam, hogy angolul szólaltak meg az oroszok)
    5 évet hagytam ki az ilyen hentelésből kell idő mire visszaszokom...tank géppuskájával nem volt mire lőnöm jött a hülye repülő lelőtte azt..mindjárt lett a statomban -75 :DD
  • Dietrich
    nézd meg mert jó..német film sztálingrádról
  • Fpocok
    Imádom az ilyen filmeket, de bevallom, még nem láttam. Talán este, ezzel is rákészülve a holnapra.
  • Ulvar
    Így így...egyik legjobb II. vh-s alkotás (és nem túl sok benne a történelmi hazugság, se propaganda mint az átlag hasonló filmekben). És igen van szinkronba, és valóban +16 (inkább +18 néhány jelenet miatt).
  • zorrobomber
    Bocs a floodért, de ez a film az egyik bestest 2. vh. film mindenki nézze meg aki nem látta még! Csak azért nem néztem meg 3-4nél többször, mert, hát, nem egy Disney délután...