42
LG Arena
  • csabamester89f
    #42
    mennyire tolerálja ez a teló a netröl letöltött programokat?
  • redmonk
    #41
    Már megtaláltam csak még nincs kiterjedve nagyon...
  • redmonk
    #40
    Sziasztok

    LG mobiljaihoz nincs valami gyári apps-store amiben tisztességes programok vannak? LG GD510-hez kéne program.
    Azért ide írtam meg ez ugyanazt a rendszert használja mint az Arena.

    Köszi
  • Farki09
    #39
    Hali!
    Nagyon megtetszett ez a teló. 2 szín között állok. Ha valamelyikőtöknek van feketébe tudna küldeni róla képet?
    Előre is köszi!
    Farki
    email címem: [email protected]
  • Maxtreme
    #38
    nem nem biztos. Nem mindig a legújabb fw a legjobb :)
    itt olvasgass: katt
  • CharrDen
    #37
    Még nem vettem meg, de állítólag gyárilag függetlent vagy milyet fogok venni, de még kiderül Tehát majd a FW frissitéssel menni fog minden? Azzal megmarad a garancia, és nem rontja el a telefont? És ezt nekem kell megcsinálni, vagy lesz rá egy program?
    Köszi
  • Maxtreme
    #36
    A YT Fw függő. A zenelejátszóval semmi baj.
    Tipikus hibának számít pl az hogy néha (nálam eddig 1x csinálta, akkor is csak az óránál)beég a kijelző. De nem kell megijedni, ez SW hiba. Könnyen kiküszöbölheted azzal ha energiatakarékos modban használod a telefont (annyit fogsz észrevenni hogy egy árnyalattal sötétebb lesz a kép)
    A beégési hibát meg könnyen meglátod ha belépsz pl a galériába, és elfordítod a telefont. Ha ottmarad az óra nagyon halványan, akkor.. :)

    Hol vtted a cuccost? Mert ha függetlenül és van rajt egy vodafonos logo (agy akár panonos ill T-s) ESZEDBE NE JUSSON FRISSÍTENI A FW-T!!
    Hiába ajánlja fel a pcsuite, ne tedd. Amennyiben a tied ilyen, és érdekel, leírom miért. Most lusta vagyok annyit gépelni :))
  • CharrDen
    #35
    Sziasztok! Most vennék ilyen telefont, és megkérdezném, hogy milyen a telefon, milyen hibái vannak stb. Youtube-n olvastam például, hogy wifin keresztül nem lehet youtube-t nézni, meg a zenelejátszóval is baj van, ez igaz? Ajánljátok a telefont?
  • ocsi0001
    #34
    Valóban jó és mükszik,de és itt a "de" szón van a hangsúly.Online a rendszer.Tehát használat közben csinál némi adatforgalmat.Szóval bocs.Ha valaki tud offline rendszerű GPS-ről és még támogatja az Arénát is irja meg.
  • ocsi0001
    #33
    Lipi1980 igazad van tényleg nem navi progi hanem helymeghatározo a Google Maps.Amit ajánlottam már navigácios rendszer.
  • ocsi0001
    #32
    Sziasztok!Aki eddig még nem talált GPS szoftvert az LG KM900-as gépéhez az töltse le az amAze. oldalárol.Sok keresgélés után itt találtam olyan szoftvert ami támogatja az Arénát.Sok sikert.
  • gyoritomee
    #31
    Szevasztok! Én most vettem egy LG Arénát. Nagyon bejön a telcsi, sok mindent tud. Segítséget szeretnék kérni tőletek, mégpedig azt, hogy a háttérképeket, hogy lehet teljes képernyőre kirakni mikor meg akarom nézni? A másik kérdésem pedig, hogy a betűszint, hogy lehet megváltoztatni más színre, mert sajna a T-Mobilos Aréna betűi néhány helyen rózsaszínűek.
  • Lipi1980
    #30
    Plusz szerintem a Google Maps nem navi program :S
  • Lipi1980
    #29
    Telefoncsere előtt állok!

    Két telefon közül szeretnék választani: Arena és az Omnia.

    Az Arenába a teszt alapján rögtön beleszerettem. Tudomásom szerint nem tudok rátölteni navigációs progit. Azt kell használnom, ami benne van, ami ha jól emlékszem, akkor a Google Maps. Viszont nem akarom internet kapcsolattal használni, ezért lenne jó, ha lenne olyan progi mint pl. az IGO. Vagy a Googe Maps is megy internet kapcsolat nélkül? Vagy teljesen hülyeséget kérdezek?

    Az egyik ismerősnek Nokia E66-ja van, és arra rátolta az IGO-t és pöpecül műxik neki...

    Előre is köszi a válasz(oka)t!
  • Eddmegleves
    #28
    Haliho.
    Én nemrég kaptam barátnőmtől ezt a telefont (persze tudta hogy ilyet szeretnék nem pedig hasraütésből vette:)... szóval Tetszik nagyon bár eddig nem voltam érintős párti. Az egyetlen gondom az az hogy lassúnak érzem a menüt. Nem tudom más tapasztalt e ilyet vagy hasonlot de amikor pl forgatom az oldalakat van hogy akad egyet meg rendszerint mintha a nyomkodásokra is későn reagálna. Valami ötlet esetleg tanács?... vagy csak benézem?!:D
  • treehill
    #27
    Hello érdekelne hogy van e valamilyen megoldás arra hogy ne fizetős gpst használjak.köszi
  • slime001
    #26
    Gyárilag ennyit tud.
  • Cypher7
    #25
    Sziasztok!

    Nem rég vettem egy ilyen telefont. Nagyon szeretem és tetszik is. Viszont most beállítottam rajta a céges levelezésemet IMAP protokollon, és a mailbox azt írja ki 300 levél után, hogy megtelt a lista. A leírás nem írja sehol, hogy lenne benne korlát. Ez egy T-Mobilos verzió. Ez beállítás vagy gyárilag ennyi levelet tud csak kezelni?

    Köszi és üdv!
  • Hunter of Deer
    #24
    beletekersz. raboksz arra a savra ami mutatja hogy hol jar eppen a szam. jah es nem a sajat mappabol kell nyomatni a zenet, hanem a multimedia/ zene es ott kivalasztani ami kell. a sajat mappan amit lejaccok bele sem lehet tekerni ahogy eszrevettem.
  • szuszki
    #23
    Sziasztok most vettem egy arénát és egy olyan kérdésem lenne ha mondjuk hallgatok egy 2 órás mixet és kilépek akkor hogy lehet megcsinálni hogy ugyanonnan hallgathassam tovább ne pedig az elejéről kezdje!Köszi a válaszotokat!
  • bcrics
    #22
    nekem arena van és teljesen jól szól a zene ,persze én fülessel hallgatom,és a dolbymobile is elég franyón szól.
    1 bajom van csak vele...elég sokat mozgok koncerteken és a hang nekem nem a legjobb,persze videokamerához hasonlítva,ott a hangafalak mellet nem sípolt be a hang,,evvel visszajátszva élvezhetetlenné teszi a videót a besípolás..kicsit egrjed a cumó.,egyébként sokkal jobb mint az 5800,és ez főleg hosszab tapicskolás után esik jól,,az arénával télleg móka és kacagás,az 5800,,hát kőműves melő,darabos.
  • Hunter of Deer
    #21
    en most gondolkodom hogy LG Arenat vegyek vagy Nokia 5800-ast de a hozzaszolasod alapjan az LG jobb akkor. kinezetre nekem is jobban teccik az LG viszont a nokia gondolom jobban nyomja a zenet, de sajna meg nem volt alkalmam kiprobalni egyiket sem :S esetleg ha valakinek volt mar dolga mind2vel irhatna meg 1-2 dolgot roluk. vagy eleg az arenarol is 1-2 tapasztalat.
  • bcrics
    #20
    meghát a touchscreen is használhatóbb mint az 5800nál,annál nagyon gyászos.
  • csoola
    #19
    pár napja lett egy ilyen mobilom, még rajta hátul a folia és karcmentes, szeretném ha ilyen is lenne, kijelzö védö folia kellene rá, azt veszek péntekig addig nem használom, aztán kellene még egy tok, szilikonra gondoltam mert az nem törik, nem reped, és nem kell kivenni a telefont, plusz van még a kristály tok, de az annyira nem jön be, vékony szerintem és nagyon törékeny, de szerintetek mit válasszak?
    ja és amugy nagyon fasza telefon, anyámnak 5800-ás nokiája lett, gyorsaságban ez veri szerintem, abban az tetszik, hogy használhatobb a GPS-e és a Symbian miatt nagyon jol bövithetö szoftveresen, ezt szerettem az LG elötti 6120-asomban is (ami most elado:D)
    mindent összevetve nekem az LG jobban tetszik, a hangzása istenkirály, a kamerája szintén, ráadásul szép és stilusos, utobbiak pedig a nokiára sztem egy kicsit sem illenek, mert ugy néz ki mint egy darab tégla:D
  • bcrics
    #18
    még 1-2 gyűjtőhely

    magyar fan oldal

    Alap!!!itt megtalálsz mindent a telefonról és a linkek egy helyen.

    vki nem tudja hány Mhzes a telefon Amd processzora?..és mien a grafiku vezérlő?hány mega stb..ezt vhogy nem nagyon tették közzé:)
  • bcrics
    #17
    nah szóval km900 okosságok

    http://mylgarena.com/
  • bcrics
    #16
    hell,tegnap szert tettem 1 ien telefonra és érdekelne hogy van e vmien fangyűjtőhely ahol mindenféle csecsebecsék vannak összegyűjtve?..
    java okosságok iesmik?.

    egyébként korrekt kis telefon ,100rugóért már illik is annak lenni,wifi faszául megy,kamera képe szép,mozgásban 30fps az 30fps:)a hozzáadott dvdxkonverterrel pedig lazán a telefonra optimalizálod a filmet,bár nekem 5ból 2filmet sikerült átkonvertálnom a hozzáadott progival:D

  • Lizardman
    #15
    Én is mostanában gondolkodom új telefon beszerzésén, és most hadd közöljek valamit! Miért kell annyira isteníteni a Nokiát? Olvassátok el mindkettőről a mobilarénás tesztet, és akkor majd rájöttök melyik a jobb!

    jeti00 => nyugodtan vegyél ilyen telot, bőven megéri, minden van benne, ami egy mostani, érintősképernyős telefon számára kell!
  • jeti00
    #14
    Hali!


    AZ N95-m lecserélésén gondolkodom, érintőképernyős mobilom még úgysem volt. A Nokia 5800 kiesett nálam, az LG jobban bejön. Akinek van leírhatná mennyire stabil gyors és megbízható. Meg még pár tulajdonságot :)
  • spaxZ
    #13
    szeretnék csinálni a topiknak bannert csak nemtom mekkora a méretük
    pls irjátok le és készítek vmi fazon-t
  • spaxZ
    #12
    Nokia 5800 jó telefon de az LG Arena gyorsaságban hazavágja...
    És megvan minden benne ami kellhet, nekem főleg az office támogatás ami lényeges a képek számomra tökéletesek és egyszerüen kiváló ha netezni akarok az se gond vele lásd WIFI szóval minden és nem értek egyet azzal hogy rusnyább lenne az 5800-nál eléggé elegáns üzleti kialakítású telefon
    szvsz
    sztem a legkiválobb vétel egy olyan
  • Looooser
    #11
    hát szeritem hasonó képességekkel bírnak a KP500 és a KS20-as
  • Máté94
    #10
    #6
  • HiPPoNaX
    #9
    A smartmovie lejatszik divxet/xvidet is, igazabol inkabb atmeretezni erdemes a videokat (ami tenyleg mondhato idoigenyesnek), hogy ne foglaljanak annyi helyet a memoriakartyan.
  • REPS0L
    #8
    mint láthatod a Smart Movie támogatja a divxet, és azt a programot 2 perc felrakni a telóra.
    nah igen az omnia hd nekem kb 1 év után lesz aktuális, biztos kurvadrága lesz.
  • Máté94
    #7
    De Ultra Touch-ba nincs WIFI.Aki meg lusta konvertálni az magára vessen!
  • Máté94
    #6
    180.000FT.
  • D4nY
    #5
    de az időigényes és nem egyszerűbb ha már alapból divxeset rárakhatjuk és nem kell baxakodni? ám van a samsung új telója az ultra touch az tud divxet is és elég klasszan néz ki.. 100k körül van én azt venném most ha tehetném.. de lassan jön az OMNIA HD.. az még hd videot is rögzit.. bár 100 felett lesz biztos :S
  • REPS0L
    #4
    van rá már program. de átkonvertálni egy videót sem nagy kunszt.

    Smart Movie
  • Quki
    #3
    nézegettem már ezt...de őszintén szólva :] nem tudom...ha ebben az 5800asban lenne divx támogatás...akkor azt mondanám, hogy OK...