25
-
Epikurosz #25 Mucuska!
Ebbe a topikba már többet szennyeztél bele te, mint én. -
toto66 #24 Azért a Föld még beszennyezve is alkalmasabb az életre, mint bármelyik másik naprendszerbeli égitest terraformálva.
Vigyázni kellen a Földre! -
hangulati #23 Nem tudom, miert, de epikurosz(E) egyre jobban zavar. mintha o lenne a mindentudo. Valamiert mintha "felulrol" beszelne. Persze, ezert meg nem kell megsertodnie senkinek. De, ahany embert leszol, csak ugy csipobol, az mar tenyleg zavaro. Neha igaza van, neha nincs. Olyan kerdeseket igyekszik eldonteni (persze ez lehetetlen), amelyeket kizarolag leszolassal es onmaga felsobbrendusegenek hangoztatasaval lehet (esetleg, atmenetileg) eldonteni.
Ha megengednel egy javaslatot Oh Epikurosz: fogadd szellemi partnereidde a legegyszerubb embereket is es legy halas nekik, amiert uj utat nyitnak szarnyalo gondolataidnak. Tenyleg nagyon be vagy sokallva magadtol. Udvhegyek!
. -
#22 Tort meg a nagyorrúakat se hagyjuk ki a küldésből :) -
Justil #21 jómagam is támogatnám a kolonizálást, sőt, ezt tartanám az elsődleges célnak (már lakatlan égitestekét persze)...de hol vagyunk mi még ettől...pff -
Epikurosz #20 TOR-t nem küldünk? -
hottold #19 Még a Vénusz klimatizációja és bionizációja előtt. Valamint további égitesteket is bionizálunk: IO, Europa, Ganymedes a Jupiter rendszerben. Enceladus, Titan a Saturnus rendszerben, és természetesen a Mars , valamint annak két holdacskáját is: a Phobost és a Deimost.
Az IO holdra hőkedvelő extremophil baktériumokat , vírusokat és egyéb archaeákat, fogunk küldeni. A Vénuszt úgyszintén hasonló "spórázással" fogjuk néhányszor tízezer évig klimatizálni. A Marsra egy egész flottányi Noé (vagy inkább Neo :) bárkáját fogjuk küldeni. A Jupiter-rendszer holdjainak és az Enceladus bolygóköpenyébe hidegtűrő, napfényigénytelen mélytengeri archaeákat küldünk, valamint vizet fogunk róluk importálni. A Titánra pedig szintén hidegkedvelő archaeákat és egy egész flottányi mikroorganizmust fogunk küldeni az elkövetkezendő néhány ezer éven belül. -
hottold #18 Néhány ezer éven belül kötelességünk oda intelligens önszaporító robotokat küldenünk bányászati és egyéb tevékenységet végezni, mint pl. hidrocellás tankok feltöltése. Be is teszem a legközelebbi 1000 éves tervbe ! Már csak a kancelláriaminiszternek kell jóváhagynia. -
Justil #17 de amugy bocs az offért :) -
Justil #16 A polgárra az tartozik, amitől még kevésbé fogja tudni, hogy mi is kellene, hogy rá tartozzon valójában. Értsd: agymosás. Lásd: www.zeitgeistmovie.com :) -
Sanzistift #15 Ne hülyéskedjünk már.
Miért kellett majd fél év, mire közölték a képeket?
Olyan sok mindent kellett kiretusálni róla?
Ezeket a képeket egyenes adásban kellett volna nyomni a TV-ben, főműsoridőben, cenzúra nélkül.
Viszont benne van a pakliban, hogy a polgár olyat is megláthat, ami nem rá tartozik...
Tényleg, elgondolkoztatok már rajta, hogy igazán mi tartozik a polgárra?
Elvileg minden, gyakorlatilag meg amit a hatalmasok hagynak.
Jól van ez így? -
#14 Há nemtudod-é? Celofábú'
banplííííz -
Tsol #13 -
#12 -
toto66 #11 Biztos nem impotens bolygó.
Mér?
Merkúr.
-
bvalek2 #10 A Nap gravitációja és sugárzása miatt nehéz elérni a Merkúrt, szóval közvetve: igen -
Wharyoo #9 Merkúk = Merkúr, ofc... én is fáradt vagyok :P -
Wharyoo #8 Mind1, a csatornahód poénosabb :D, viszont felveti azt a kérdést, hogy milyen fából épít gátat a Merkúk lávafolyóin? ;) -
Justil #7 aztakurva, de fáradt vagyok csaTORnapatkányt akartam írni :) -
Justil #6 a merkúrt az intergalaktikus csaTORnahódok lakják, ezt minden hülye tudja.. -
Tsol #5 Nem te voltál az első? -
strogg #4 Az egész galaxis csendes, mert az összes retardáltat ide a földre száműzték :))))))))))) -
ddt500 #3 Csodálkoztam volna ha ilyen közel a Naphoz olyan csendes kis kődarab lenne mint a mi Holdunk. -
#2 Igen, a Nap gravitációja és sugárzása miatt rejtélyes a Merkúr. -
L3zl13 #1 A Nap gravitációja és sugárzása miatt rejtélyes a Merkúr?