Merkúr, az aktív belső bolygó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mucuska!
Ebbe a topikba már többet szennyeztél bele te, mint én.

Kara kánként folytatom tanításom.

Azért a Föld még beszennyezve is alkalmasabb az életre, mint bármelyik másik naprendszerbeli égitest terraformálva.
Vigyázni kellen a Földre!

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Nem tudom, miert, de epikurosz(E) egyre jobban zavar. mintha o lenne a mindentudo. Valamiert mintha "felulrol" beszelne. Persze, ezert meg nem kell megsertodnie senkinek. De, ahany embert leszol, csak ugy csipobol, az mar tenyleg zavaro. Neha igaza van, neha nincs. Olyan kerdeseket igyekszik eldonteni (persze ez lehetetlen), amelyeket kizarolag leszolassal es onmaga felsobbrendusegenek hangoztatasaval lehet (esetleg, atmenetileg) eldonteni.
Ha megengednel egy javaslatot Oh Epikurosz: fogadd szellemi partnereidde a legegyszerubb embereket is es legy halas nekik, amiert uj utat nyitnak szarnyalo gondolataidnak. Tenyleg nagyon be vagy sokallva magadtol. Udvhegyek!

.
Sanyix
Tort meg a nagyorrúakat se hagyjuk ki a küldésbõl 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jómagam is támogatnám a kolonizálást, sõt, ezt tartanám az elsõdleges célnak (már lakatlan égitestekét persze)...de hol vagyunk mi még ettõl...pff

TOR-t nem küldünk?

Kara kánként folytatom tanításom.

Még a Vénusz klimatizációja és bionizációja elõtt. Valamint további égitesteket is bionizálunk: IO, Europa, Ganymedes a Jupiter rendszerben. Enceladus, Titan a Saturnus rendszerben, és természetesen a Mars , valamint annak két holdacskáját is: a Phobost és a Deimost.

Az IO holdra hõkedvelõ extremophil baktériumokat , vírusokat és egyéb archaeákat, fogunk küldeni. A Vénuszt úgyszintén hasonló "spórázással" fogjuk néhányszor tízezer évig klimatizálni. A Marsra egy egész flottányi Noé (vagy inkább Neo 😊 bárkáját fogjuk küldeni. A Jupiter-rendszer holdjainak és az Enceladus bolygóköpenyébe hidegtûrõ, napfényigénytelen mélytengeri archaeákat küldünk, valamint vizet fogunk róluk importálni. A Titánra pedig szintén hidegkedvelõ archaeákat és egy egész flottányi mikroorganizmust fogunk küldeni az elkövetkezendõ néhány ezer éven belül.

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

Néhány ezer éven belül kötelességünk oda intelligens önszaporító robotokat küldenünk bányászati és egyéb tevékenységet végezni, mint pl. hidrocellás tankok feltöltése. Be is teszem a legközelebbi 1000 éves tervbe ! Már csak a kancelláriaminiszternek kell jóváhagynia.

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

de amugy bocs az offért 😊

A polgárra az tartozik, amitõl még kevésbé fogja tudni, hogy mi is kellene, hogy rá tartozzon valójában. Értsd: agymosás. Lásd: www.zeitgeistmovie.com 😊

Ne hülyéskedjünk már.
Miért kellett majd fél év, mire közölték a képeket?

Olyan sok mindent kellett kiretusálni róla?

Ezeket a képeket egyenes adásban kellett volna nyomni a TV-ben, fõmûsoridõben, cenzúra nélkül.

Viszont benne van a pakliban, hogy a polgár olyat is megláthat, ami nem rá tartozik...

Tényleg, elgondolkoztatok már rajta, hogy igazán mi tartozik a polgárra?
Elvileg minden, gyakorlatilag meg amit a hatalmasok hagynak.
Jól van ez így?

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

mousee
Há nemtudod-é? Celofábú'

banplííííz

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

<#wilting>
Balumann
<#help><#kuss>

Biztos nem impotens bolygó.
Mér?
Merkúr.
<#falbav><#fogmosas>

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

A Nap gravitációja és sugárzása miatt nehéz elérni a Merkúrt, szóval közvetve: igen <#finom>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Merkúk = Merkúr, ofc... én is fáradt vagyok 😛

Mind1, a csatornahód poénosabb 😄, viszont felveti azt a kérdést, hogy milyen fából épít gátat a Merkúk lávafolyóin? 😉

aztakurva, de fáradt vagyok <#bee1><#bee1> csaTORnapatkányt akartam írni 😊

a merkúrt az intergalaktikus csaTORnahódok lakják, ezt minden hülye tudja..

Nem te voltál az elsõ? <#mf1>
Az egész galaxis csendes, mert az összes retardáltat ide a földre számûzték 😊))))))))))
Csodálkoztam volna ha ilyen közel a Naphoz olyan csendes kis kõdarab lenne mint a mi Holdunk.

nearo
Igen, a Nap gravitációja és sugárzása miatt rejtélyes a Merkúr.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A Nap gravitációja és sugárzása miatt rejtélyes a Merkúr?