9
  • eto demerzel
    megint elcsesznek valamit. meg csak az hianyzik hogy a spacejam-t is 3d-ben csinaljak meg :(
  • FL Zoli
    "hát rajta, csináááld" :D
  • zolo
    Tévedsz, Mickey egér és társaiból van 3D-s sorozat, nagyon olcsó, nagyon gagyi mind történet, mind grafika, RTL-en vagy Tv2-n volt hétvégenként reggel...Nézhetetlen szar =(
  • Silenzio
    Miért, hol említik, hogy remake-et terveznek? Ha lesz, más sztori lesz, folytatás, előzmény, mindegy. Nem hinném, hogy életképes lenne 3d-ben, és mivel a klasszikus Disney illetve Warner figuráknak még nem készült 3d-s inkarnációja, reméljük, több eszük van annál, hogy 3d-be ültessék át a klasszikus karaktereket. Én bizakodó vagyok. Az azóta készül Warner-karakteres hibrid-technikás filmek, mint a Space Jam, vagy az a 2003-as, nem emlékszem a címére, azok sem lettek volna rosszak egy kis odafigyeléssel - a szkript szempontjából. Nem kell szerintem a Kis Vukhoz hasonló esztétikai atomvillanástól tartani.
  • johnsilver
    Mind a mai napig az egyik kedvenc filmem.
    Ha hozzá nyúlnának csak rossz sülhet ki belőle, a film úgy jó ahogy van. Inkább egy folytatás kellene, de ugyanazzal a technikával amivel akkor készült. Áradt valami fantasztikus abból a filmből, valami amit nem tudok megfogalmazni, de az adta az egész film alapját.
  • kukacS3K
    reméljük olyan lesz mint a vuk
  • smaszi
    Hát igen! Nem alaptalan sokak félelme...
    Ha esetleg elkészülne, biztos megnéznék sokan, és ha a történet is jó (az eredeti az volt), akkor lehet, h. elsiklanánk a 3D-s Roger mellett....
  • nohea
    na én is ettől félek :( sztem az ilyen filmekhez nem lenne szabad hozzányúlni - lehet, hogy a technológia sokat fejlődött, de legtöbbször pont attól annyira jók a régi filmek, hogy nem tökéletesek. ... Csak elképzelek egy ~új~ stílusú, mai technikával megalkotott Rogert és sírhatnékom van.
  • xido
    Aztán nehogy az legyen,mint mikor a 2D kalandjátékokat 3D-be ültetik át,vagy mikor Garfield-et megcsinálták élőszereplős filmben..rakás kaki lett belőlük:)