Csatornát vált a Terminátor-sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha belegondol logikusan az ember azért sincs semmi értelme, mert John azért lesz nagy vezetõ a jövõben, mert olyan sokféle pasival volt az anyja, így sokféle tudást szedett fel innen-onnan. Így ért a fegyverekhez, taktikához, gerilla harchoz, és valamit a számítógépekhez. Most ha megszerez valami újabb tudást, nem sok értelme lenne kitörölni, mármint az emberiség érdekében. Vagy jön valami elektromos vihar, és letörli a pozitron agyát? Ja bocs az nem õ 😊
Amúgy jó nagy baromság lenne, de hál' istennek nem fog bekövetkezni...
Amúgy jó nagy baromság lenne, de hál' istennek nem fog bekövetkezni...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Mondom, amikor indult a TSCC, én még nem tudtam, hogy ez nem fog kapcsolódni a T3-hoz, be is írtam valahova, hogy akkor hülyeség, mert a T3 témája nem tesz lehetövé ilyen elözményeket, erre valaki leszólt, hogy ne legyek már ilyen egyszerü, símán megoldható valami emlékezetátcserélödéssel.<#nemtudom>#nemtudom>
Ez most csak vicc ugye? Ennyire buta emberek nem létezhetnek...vagy igen?
Ezt már én is írtam egyszer valahova, de egy-két ember avval jött, hogy símán megcsinálhatják, hogy Johnt visszaviszik abba az évbe, amikor a T3 játszódik, és átmossák az agyát, hogy úgy emlékezzen, hogy anyuci meghalt rákban a T2 óta, és azóta nem jött másik terminátor. De ezt halálkomolyan. Véleményem szerint, aki ezt komolyan el tudná fogadni, az evvel saját magát minösíti.
Érthetõbben: a T3-ban semmilyen ugrabugrálásról, terminator vadászokról, világmegváltásról, terminator csajokról, stb nem esett szó. Mezei csávókám a John Connor, anyuci autóbalesetben vagy rákban vagy fene tudja már meghalt. Ennyivel le is rendezik. Na már most a sorozat meg TÖK MÁS. 😊
És akkor mi van,ha láttad mind a két évadot meg a harmadik részt is?Winnie-nél jobban akkor sem tudhatsz ilyeneket😄 Még akkor sem, ha õ nem látta az említett alkotásokat<#idiota>#idiota>
Visszaugranak, korrigálják az idõvonalat és voilá 😊
Nem kell látni, hozzá a 2 évadot, hiszen a készítõk megmondták, mivel elõrébb ugrottak az idõben, onnantól kezdve teljesen más idõvonal. Idõben valóban a két rész között játszódik, de nem fog becsatlakozni a 3. részbe...
Winnie te jó nagy marhaságokat állítasz. Én már láttam a sorozat mind2 évadját, valamint a 3. terminator részt is. Jobb lenne ha nem okoskodnál bele a dolgokba. dmegyesi teljesen jól írta, a sorozat nem a T3 elõzménye, és amit te írtál, hogy ha akarnák, simán folytathatnák a T3-al, na ez a nagy baromság. Ugyanis a sorozatban nem 1, nem is 2 olyan dolog volt, ami teljesen ellentétes a T3-al. És nem, nem tudják úgy zárni, hogy csatlakozhasson a T3, mert tök másról szól ember. 😄 De látom neked lehet érvelni. Talán, ha TE magad tapasztalod elhiszed. Ajánlom nézd meg a T3 elejét, John Conorról mi derül ki belõle, valamint nézd végig a sorozatot. Számold meg mennyi ellentmondást találsz.
Köszöntem.
Köszöntem.
Te nem figyeltél rám.
"Kezdetben átívelõ, második és harmadik mozifilm között játszodó idõszak végül egy alternatív idõsík lett, többek között a levédett filmbeli idõpontok miatt is. Az sem elhanyagolható, hogy a sorozat és a negyedik film készítõi között nem jött létre megállapodás, így mindkét alkotás végképp elvált egymástól. Ami viszont pozitív hatással volt a szériára, hisz így a készítõk keze nem volt megkötve.
Az idõvonalak mellett pedig a típusok is jogvédettek, így a második évadba beépített folyékony terminátor T1000 megnevezés helyett T1001-es nevet kapott."
nah ezért nem lesz soha köze a 3. részhez
"Kezdetben átívelõ, második és harmadik mozifilm között játszodó idõszak végül egy alternatív idõsík lett, többek között a levédett filmbeli idõpontok miatt is. Az sem elhanyagolható, hogy a sorozat és a negyedik film készítõi között nem jött létre megállapodás, így mindkét alkotás végképp elvált egymástól. Ami viszont pozitív hatással volt a szériára, hisz így a készítõk keze nem volt megkötve.
Az idõvonalak mellett pedig a típusok is jogvédettek, így a második évadba beépített folyékony terminátor T1000 megnevezés helyett T1001-es nevet kapott."
nah ezért nem lesz soha köze a 3. részhez
szó sincs okoskodásról, sajnálom, de te kezdted el az okoskodást, hogy nem vették figyelembe, én csak azt mondom, hogy nem tudhatod, mert nem jutottak el odáig, hogy figyelembe vegyék.
miért ne vehették volna figyelembe a 3. részt, ha eljut odáig? ez nem olyan, hogy ne tudták volna bármikor figyelembe venni, ez nem folyamat, hisz pár utalás, történés és máris ott a 3. rész figyelembe vétele.
ha akarják, úgy zárják a lehetséges 5. évadot, hogy abba csatlakozhasson a T3.
miért ne vehették volna figyelembe a 3. részt, ha eljut odáig? ez nem olyan, hogy ne tudták volna bármikor figyelembe venni, ez nem folyamat, hisz pár utalás, történés és máris ott a 3. rész figyelembe vétele.
ha akarják, úgy zárják a lehetséges 5. évadot, hogy abba csatlakozhasson a T3.
Nem azért nem vették figyelembe a 3. részt mer nem jutott el addig.
Már a sorozat készitõi is kijelentették h egyszerüen más idõsikban játszodik. De Winnie megint okoskodik rögtön,lecsap mindenkire és okossága a Skynetével vetekszik😄
Már a sorozat készitõi is kijelentették h egyszerüen más idõsikban játszodik. De Winnie megint okoskodik rögtön,lecsap mindenkire és okossága a Skynetével vetekszik😄
hogy vették volna figyelembe, ha elõtte játszódik? (és fõleg, ha elõtte forgatták a 3.-at.)
meg a sorozat addig el sem jutott, hogy reflektálhasson a 3. részre, de ettõl még egy pillanat alatt bevonhatták volna a T3-at is, ha akarják
meg a sorozat addig el sem jutott, hogy reflektálhasson a 3. részre, de ettõl még egy pillanat alatt bevonhatták volna a T3-at is, ha akarják
Egy kis kiegészítés: a sorozat az elsõ és második film történései után játszódik, de nem a 3. elõtt. A 3. filmet egyszerûen nem vették figyelembe, mert azt más csinálta és ráadásul az egy nagy hulladék volt. Tehát gyakorlatilag a Terminator 2 utáni eseményeket láthatjuk, de nem a T3 elõzményeiként.
Egyébként csak folytatódik ott a sorozat (ahogy a cikk is írja) vagy újra is kezdik?
Egyébként csak folytatódik ott a sorozat (ahogy a cikk is írja) vagy újra is kezdik?