16
-
nem lehet az inggomb színét változtatni? -
Che #14 Grafika....kell a ráknak, nézzen ki szarul de legyen játszható mert mostanság nem nagyon van olyan játék ami 5percnél tovább letudna kötni...unalmasak, egykaptafa,csilli villi, de unalmas mind.... -
moRtiZ #12 Ez olyan lehet mint a Mercanaries 2. Abben is voltak jó ötletek, de olyan bugos balfaszul volt megcsinálva, hogy elment tőle az ember kedve teljesen. -
annyit változott, hogy az autók ablaka nem fekete:D -
n3whous3 #10 Első rész is amennyire kicsit addiktív volt (1-2-3 nap erejéig), annyira egy fos volt, ez is már ránézésre :C Még a grafika is alig változott szerintem. -
Quantumleap #9 A filmtrilógia második részéhez mennyi köze van? És ki van benne annak karakterei közül? -
Zoleeca #8 Például a Mirror's Edge ;) -
Indigo #7 De nem is biztos, hogy pont az kell nekik, csak nagyobb a reklám, több a hírverés, az üzletekben is külön polcokat kapnak, stb.
Amúgy nem kell ezt túlreagálni, vannak azért jó EA-s játékok is (csak nagyon kevés :D) -
Wolfsnack #6 Electronic Arts összes játéka hatásvadász, nem a játékélményről szól
direkt a széles rétegeknek telítik azt ami "kell nekik"
lásd. fifa, nfs, sims, stb. sorozatok
EA név hallatán már a City-Interactive-ra asszociálok -
smusher #5 Végre egy őszinte, egyenes elemzés egy foscsomóról. Tipikus példája ez annak, hogyan próbál a kiadó/fejlesztő kaszálni, teljesen érdemtelenül: sem innováció, sem a "kor követelményeinek megfelelő" grafika, semmi. Ez égés. Ilyenkor jut az ember eszébe, miért nincs a szoftver-felhasználóknak komolyabb fogyasztóvédelme? Én szerencsére nem vettem meg, de aki igen, és egy ilyen gőzölgő szarkupacot kapott, az kinél reklamáljon, mint megtévesztés áldozata? -
ha lenne demo, akkor kipróbálnám -
Unreal1942 #3 Most van egy kis időm. Ki is próbálom -
Szerintem nagyon jó játék. :DAzt nem tudom hogy a tesztelő milyen gépem tolta a játékot de nálam szépek a shader fények és a grafika se olyan rossz,sőt időnként elég szép is. Ja igen max a fizika ami nem annyira tökéletes.De szerintem hihetetlen jó játék megfogot mind az első mind a második rész:D Végig is vittem :) Megéri megvenni mint Xboxra mint PCre.
-
Szerintem jó game, nekem tetszett. A gépigénye is elég barátságos.