The Godfather II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ben007
nem lehet az inggomb színét változtatni?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Grafika....kell a ráknak, nézzen ki szarul de legyen játszható mert mostanság nem nagyon van olyan játék ami 5percnél tovább letudna kötni...unalmasak, egykaptafa,csilli villi, de unalmas mind....

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Ez olyan lehet mint a Mercanaries 2. Abben is voltak jó ötletek, de olyan bugos balfaszul volt megcsinálva, hogy elment tõle az ember kedve teljesen.

Rage47
annyit változott, hogy az autók ablaka nem fekete😄
n3whous3
Elsõ rész is amennyire kicsit addiktív volt (1-2-3 nap erejéig), annyira egy fos volt, ez is már ránézésre :C Még a grafika is alig változott szerintem.

púúúúú

A filmtrilógia második részéhez mennyi köze van? És ki van benne annak karakterei közül?
Például a Mirror's Edge 😉

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

De nem is biztos, hogy pont az kell nekik, csak nagyobb a reklám, több a hírverés, az üzletekben is külön polcokat kapnak, stb.
Amúgy nem kell ezt túlreagálni, vannak azért jó EA-s játékok is (csak nagyon kevés 😄)

Electronic Arts összes játéka hatásvadász, nem a játékélményrõl szól
direkt a széles rétegeknek telítik azt ami "kell nekik"
lásd. fifa, nfs, sims, stb. sorozatok
EA név hallatán már a City-Interactive-ra asszociálok

Végre egy õszinte, egyenes elemzés egy foscsomóról. Tipikus példája ez annak, hogyan próbál a kiadó/fejlesztõ kaszálni, teljesen érdemtelenül: sem innováció, sem a "kor követelményeinek megfelelõ" grafika, semmi. Ez égés. Ilyenkor jut az ember eszébe, miért nincs a szoftver-felhasználóknak komolyabb fogyasztóvédelme? Én szerencsére nem vettem meg, de aki igen, és egy ilyen gõzölgõ szarkupacot kapott, az kinél reklamáljon, mint megtévesztés áldozata?

Because fuck you. That\'s why.

Desiderata
ha lenne demo, akkor kipróbálnám
Most van egy kis idõm. Ki is próbálom

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

JaSoN HuNTeR
Szerintem nagyon jó játék. 😄Azt nem tudom hogy a tesztelõ milyen gépem tolta a játékot de nálam szépek a shader fények és a grafika se olyan rossz,sõt idõnként elég szép is. Ja igen max a fizika ami nem annyira tökéletes.De szerintem hihetetlen jó játék megfogot mind az elsõ mind a második rész😄 Végig is vittem 😊 Megéri megvenni mint Xboxra mint PCre. <#vigyor3>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Narxis
Szerintem jó game, nekem tetszett. A gépigénye is elég barátságos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.