16
  • Ben007
    nem lehet az inggomb színét változtatni?
  • Che
    Grafika....kell a ráknak, nézzen ki szarul de legyen játszható mert mostanság nem nagyon van olyan játék ami 5percnél tovább letudna kötni...unalmasak, egykaptafa,csilli villi, de unalmas mind....
  • moRtiZ
    Ez olyan lehet mint a Mercanaries 2. Abben is voltak jó ötletek, de olyan bugos balfaszul volt megcsinálva, hogy elment tőle az ember kedve teljesen.
  • Rage47
    annyit változott, hogy az autók ablaka nem fekete:D
  • n3whous3
    Első rész is amennyire kicsit addiktív volt (1-2-3 nap erejéig), annyira egy fos volt, ez is már ránézésre :C Még a grafika is alig változott szerintem.
  • Quantumleap
    A filmtrilógia második részéhez mennyi köze van? És ki van benne annak karakterei közül?
  • Zoleeca
    Például a Mirror's Edge ;)
  • Indigo
    De nem is biztos, hogy pont az kell nekik, csak nagyobb a reklám, több a hírverés, az üzletekben is külön polcokat kapnak, stb.
    Amúgy nem kell ezt túlreagálni, vannak azért jó EA-s játékok is (csak nagyon kevés :D)
  • Wolfsnack
    Electronic Arts összes játéka hatásvadász, nem a játékélményről szól
    direkt a széles rétegeknek telítik azt ami "kell nekik"
    lásd. fifa, nfs, sims, stb. sorozatok
    EA név hallatán már a City-Interactive-ra asszociálok
  • smusher
    Végre egy őszinte, egyenes elemzés egy foscsomóról. Tipikus példája ez annak, hogyan próbál a kiadó/fejlesztő kaszálni, teljesen érdemtelenül: sem innováció, sem a "kor követelményeinek megfelelő" grafika, semmi. Ez égés. Ilyenkor jut az ember eszébe, miért nincs a szoftver-felhasználóknak komolyabb fogyasztóvédelme? Én szerencsére nem vettem meg, de aki igen, és egy ilyen gőzölgő szarkupacot kapott, az kinél reklamáljon, mint megtévesztés áldozata?
  • Desiderata #4
    ha lenne demo, akkor kipróbálnám
  • Unreal1942
    Most van egy kis időm. Ki is próbálom
  • JaSoN HuNTeR #2
    Szerintem nagyon jó játék. :DAzt nem tudom hogy a tesztelő milyen gépem tolta a játékot de nálam szépek a shader fények és a grafika se olyan rossz,sőt időnként elég szép is. Ja igen max a fizika ami nem annyira tökéletes.De szerintem hihetetlen jó játék megfogot mind az első mind a második rész:D Végig is vittem :) Megéri megvenni mint Xboxra mint PCre.
  • Narxis
    Szerintem jó game, nekem tetszett. A gépigénye is elég barátságos.