12
-
Nazir #12 Ki az a Hannah Montana?
Ha nem tudom akkor most elbújjak?
Egyetlen utalást hallottam erre a névre az is egy kalapsz*r filmben volt, mégpedig a Disaster Movieban.
Az a tizenpárezer fiatal ember/lány aki megnézte vagy tudta mire űl be vagy csak tök hülye mint az átlag, és akármire képes pénzt adni. -
#11 Azért azt el kell ismerni, hogy eléri a célját, mármint hogy rákattints :)) -
tricky #10 kösz, a hozzászólásom töröltétek !
na szépen vagyunk
-
winnie #9 ennyire nem tetszett a film? nem tudom, azt hiszem, én erőt veszek magamon és nem kezdem divatból köpködni. semmi extra nem volt a HM. olyan csajszis, tinifilmecske, pár jobb és sok semmilyen poénnal. ártalmatlan, de ezerszer ilyen film, mint mondjuk az idősebbeknek szóló aljafilmek:) -
winnie #8 ez nem félrevezető, inkább semmitmondó, vagyis sehova sem vezető, mert cím alapján nem tudsz következtetni. a félrevezető az, amikor a címből következtetsz valamire és nem azt kapod, amit vársz. ha valami nulla vagy többértelmű, akkor nem is várhatsz semmit, így nem lesz negatív érzet benned.
szerintem fejtsd ki, hogy milyen folyamat játszódott le benned, amikor rákattintottál. hogy mit vártál, mert valami nyilván érdekelt a tlémában. elmélkedést, hogy a lányok izmosabbak, mint a fiúk? (tippelek, filmes rovatban nem sok lehetőség lehet.) -
#7 "miközben az első helyezett Hannah Montana: A film-et 14748-an. "
ez borzalmasan szar film. A sávszélességet is sajnálnám rá, nem hogy a pénzt, hogy tudták ezt ennyien megnézni, miközben ott van a felolvasó, kettős játék stb.. Btw az oly sokáig szerettelek-t nem csoda h kevesen nézték meg, most néztem meg pár palace mozi programját, és egyiken sem találtam meg..így nehéz megnézni. -
#6 Az agyamra mennek az SG-s címek. Bennvan RSS-be, de ki fogom venni. Mert ilyen hülye félrevezető címeket adtok. No Comment. Nem így kéne érdekesssé tenni a híreket. Tiszta bulvár már, amitől különösen hányok. -
kvp #5 ""A tinilányok erősebbek a fiúknál"
újabb zseniális cím by viktorka"
Ez plazabeli vasarloero szempontjabol mindenkeppen igaz. Viszont akarhogy is nezem, valami remesen alacsony a teljes osszeg. Most vagy senki nem jar mar moziba, vagy mindenki videken van... -
#4 A francia (és remek) "Oly sokáig szerettelek" 921 nézővel...
-
#3 Helyesen:
Ugyanis összesen 5176-an nézték meg a hét 5 premierfilmjét, miközben az első helyezett "Hannah Montana: A film"-et 14748-an.
Második helyen nyitott az inkább a hímnemű közönség rekeszizmaira hajtó "Spancserek" (6659 néző), míg a harmadik helyet is egy újonc, a Renée Zellweger-féle "Miért éppen Minnesota?" szerezte meg 5734 jegyvásárlóval. (Mindezen adat a budapestiek csütörtöktől vasárnapig kifejtett aktivitását jelzi.)
Az említett 5 további film pedig? Legjobban közülük "A felolvasó" szerepelt (9. hely, 3440 néző), de még Kate Winslet "Oscar"-ja sem tudta aktivizálni a plázák népét (állapítjuk meg ezt annak ellenére, hogy jobb vászonátlagot produkált, mint a "Hannah Montana"). A francia (és remek) Oly sokáig szerettelek 921 nézővel a 18., míg az ugyancsak francia "Provence-i fűszeres" 561 nézővel a 20. helyen nyitott. A kiemelkedően jó "Osztály"-nak (232 néző) és az "Őrült Szentivánéj"-nek (22 néző) csak a 27. és az 55. hely jutott a toplistán. Ha még ezek után is hiányolja valaki a magyar premierek sokszínűségét...
Tisztelt Szekeres Viktor: Sokkal olvashatóbb idézőjelekkel! -
#2 "A tinilányok erősebbek a fiúknál"
újabb zseniális cím by viktorka -
gabeone #1 A világválság alatt fontos a mozi.