5
 • AlexX
  #5
  És ilyet hol lehet venni? Mivel elég régóta vadászok ilyesmire a laptopomhoz, de eddig azt sem tudtam hogy létezik ilyen, most meg találtam ezt: http://www.magma.com/products/pciexpress/expressbox1/index.html
  De ezt meg az oldal szerint legközelebb német országban kaphatom meg.
  Tud valaki olyan megoldást ami itthon is kapható? Mennyi pénz? Esetleg konkrétan ezt hol lehetne kapni?
 • Inquisitor
  #4
  Ezt a Samsung a saját USB monitoros rendszerével rég megcsinálta, szintén 6 monitorig ... igaz ott a kijelzőbe van építve a "videokártya". Nagyobb felbontásokban olyan 15fps-t tud, kisebben 30-at.
 • kvp
  #3
  Ez csak egy 2D-s ramdac kartya, tehat maximalis felbontasban 330 MB/sec lenne a forgalma. Ha csak az eltereseket kuldi at, akkor meg van esely arra, hogy mukodjon. Mivel sem 2D, sem 3D gyorsitas nincs benne, ezert az usb buszon igazabol semmilyen bonyolultabb muveletet nem kell vegeznie, csak kiadni az uj kepeket.

  Kulso laptop videokartya pedig mar regen van. Egy sima desktop pci express kartyat kell beletenni egy express card-dal csatlakozo expansion bay-be. Ez az express card miatt csak pci express 1-es sebesseget jelent, viszont mukodik es viszonylag olcson meg lehet venni. Ennek profi valtozata a pcie16-os slotba csatlakozo expansion box az nvida-tol, ami az 1 darab belso pcie16-ot slotot, 4 darab pcie4-es slotta bontja szet a kulso dobozban.
 • roliika
  #2
  Ara lennék kíváncsi, hogy notikhoz létezik-e már végre külső videókari? Akár Firewire, akár ExpressCard slotos megoldás?
 • atlagember
  #1
  Én azért kíváncsi leszek arra, hogy a grafikus kártya által igényelt adatmennyiséget miként fogja bírni az usb sebességgel.