65
Kocsmák pesten és vidéken
-
bcrics #65 Sintértelep:) -
IXEMGabeo #64 Mondj már egy helyet ahol bombázó rocker csajok vannak:D -
bcrics #63 Up -
#62 elvileg nem rég fel lett újítva.. azóta nem voltam, ideje lesz bepótolni :D -
IXEMGabeo #61 Csepel, Tárház utca 4. Pandora étterem...ismerős vkinek? -
#60 pesten a jászainál az uw a zsír csehó -
bcrics #59 Ám szomorú aktualitása van a pécsi városnak,elhalálozott Toller László,akinek köszönheti a város ezt az egész Európa Kúltúrális Fővárosa Címet,és Pont az nem élvezheti aki Összehozta,.
Rip. -
#58 Csoporttársam mesélte, hogy mikor leköltözött Bp.-ről Pécsre, bement valami kocsmába, és az első ember, akivel találkozott, az rockfater, aztán nézett hülyén, kérdezte a csapost, hogy 'itt sok ilyen van?'. :D -
bcrics #57 rockfater nagy ember!!,a vizbűl veszi ki a zoxigént:D
-
#56 Ehh, Rokkfater ilyen nagy ember? Sokat gangeltünk Pécsett a Badacsonyban, ahol ő is rendszeresen megjelent. Szeretjük... Nagyon pánkrokk. :))) -
bcrics #55 Ám már nincsen házi sörük,,én bírtam,,a legjobb volt,plláne 160ft 1 korsoval vicceslsz?:D -
#54 A hazi soruktol azota tartok, amiota egyszer a hordo aljat kaptam... Eletemben nem voltam meg szarul 1 korso sortol :D -
bcrics #53 Vasárnap leteszteltük a fringe keretein belül,mókás hely,Hasonló a Vörös Yukhoz pesten...
a hangosítás profimunka,znkaroknak tudom ajánlani,ritka az ien,nagyobb fesztiválokon sincs ien:).,
Nem gondolonám hoyg az átlagnál nagyobb számban fordulnak elő az intravénások,teljesen barátásgos hely,még rockfaterral is osszehaverkodtunk:D.
nagyon nagy arc:D,rockFater:))
Szóval asszem toxícba még visszatérünk:) -
1Gry1 #52 Pécsen tudom ajánlani a Toxicot.
Igaz kicsit sok a drogos meg ilyesmi de azért jó hely.
http://www.toxicmusic.hu/ -
#51 Gyulán nem tud valaki egy jó helyet? -
#50 _D:D_:D_:Dd -
#49 ugye? az egyik legjobb sör amit valaha ittam -
#48 lol de rohadt rég voltam.. az a házi sör iszonyat súlyos.
-
#47 neméppen.. _:DD:
teke, rádai, filter, vörös+kékyuk, rocktogon -
#46 Old mans pub? -
#45 ha rock kocsmát keresel a Blaha ésa keleti közt vng kis utcában a Teke söröző:
nem túl nagy, tavasztól őszig a kerthelyiség nyitva van, van csocsó, biliárd, zenegépben jó playlist,árak nem túl magasak tavaly voltam ott utoljára(idén még nem volt időm) akkor volt a fél liter házi(!!!!) sör 200pénz, családias légkör, taknyokat nem engednek le, és vannak kisebb konceretek is.... -
Braveheart #44 Februárban még nyitva volt asszem, de utánajárok... az, hogy jó volt az azt jelenti, hogy nekem tetszett, főleg amikor még a régi csapos volt ott.
-
#43 crazymama2 -
bcrics #42 Előző este tuti rockkocsmában landoltXD -
#41 +fav
móron volt egy. régen. már bezárt. :( haverokkal mindig oda jártunk. elég igénytelen volt és kicsi de nagyon családias :D mindenki ismert mindenkit. a zenegépbe ilyen szar metál zenék szóltak állandóan :D de azér el tudtuk viselni. néha egy-két koncert. nagyon nagy pogó volt. whááá jó visszaemlékezni. hiányzik a hely. :( -
bcrics #40 amit bírtunk kecskeméten a rock café,,,az emeleten a hatalmas metalica freskóval és a dohos szagú pincével,,ahol a helyi znkarok jáccotak,,pl,emeretta,
aztán nyíregyen a rock inn,rock jamboree..
Sárvárona kuglizo,,eszméletlen gyönyörű mantrás csajok szoktak lejárni XD
pesten pedig zp,ráday,vörös yuk
Ezek fasza helyek mind
-
#39 kombathelyen az mar bezart ha jol tudom
az meg hogy nagyon jo volt..hat...lehet hogy nem ugyanott jartunk ;) -
msstz #38 rokkocsma, paff. -
#37 512, keszthely... -
Braveheart #36 Szombathelyen a Rock café, nagyon jó...
Bp-n csak a Rádai Clubban voltam eddig, 2 éve kb, az is egész jó volt... -
#35 ez nem a retek ?:D -
#34 Ezt teljesen komolyan mondta. xDDD (igen, sajnos vannak még sötét emberek az ég és felhő színűű topikok közöttxD) -
#33 pont tegnap néztem ezt a HArd Rock Cafét :D kurva jó lehetett drága hely?? -
#32 Régi és ócska :D valamikor hat éve beszoptam vele :DDDdd -
#31 de legalább ne 5 évvel ezelőtti ilyet nyomnál be, amit mki ismer -
#30 Voltam már pár ilyenben :
Ez a Londoni
Marha jó! -
bcrics #29 mííícsoda,,az csak csend és nyugalom:D -
karajjj #28 nem jött be ez az ilyesztgetős izé :D -
bcrics #27 szóval..mivel itten én vagyok az úr ,,ezér most aki a képben a hibákat megtalálja az fizethet a gyps szikorafanoknak&kereszténymániacoknak 1 sört.
Akkor,,Ezen a 2 egyforma képen 3 hiba van,amit kurva nehéz észrevenni,sok sikert gyp-k. -
#26 kakukk fogó