6
Bőven elfér itt is: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=950543129
  • HaaS
    Zó, azért ne ijesztgesd már agyon a népet. Abandonware miatt tudtommal soha senki nem ütötte meg a bokáját, millió abandonware szájt kínál ingyen letöltést, senki nem szabogatja őket, meg a sok dloadert sem.

Persze, elméletileg nem szabad. Nagyon elméletileg. Bírósági ügy szinte sosincs belőle. 2006-ban ugye egy krekkelésre is rábólintottak a nagyfejűek, azaz kvázi megengedték, hogy abandonware cuccokat feltörjenek. 1922 óta Magyarország Berne tag, na bumm. Mi, felhasználók nem terjesztjük, hanem használjuk ezeket a programokat. Mondjuk úgy: archiváljuk magunknak.

És mindenki hepi.
  • Zóanagyvarázsló
    Javaslom ezt a topikot, it biztos akad, aki tud segíteni, egyúttal ezt a topik fölöslegessé is teszi.

Amiket keresek már az abandonware kategóriába tartoznak, szóval nem lenne warez.

Ez nem egészen így van. A linkelt topikban is éppen ez volt nemrég a téma.
  • Terensz
    Emuláld! WinUAE a neve a cuccnak. Jól működik, kivéve akkor, ha a játékot joy+billentyűzettel kell irányítani.
  • Terensz
    DOS games rúúúúlz!!!!4!!4444ű

Komolyan agyaltam már, hogy nyitok egy nosztalgia-tápigot.

Amúgy google: "old dos games", második találat pl. egész jó.

Örök kedvencek: Another World, Flashback, Dark Sun, Might And Magic 5., Entomorph.
  • Carlos
    Engem a Gods nevű ősrégi tán amigás átirat érdekelne. Hol lehet ilyeneknek utánanézni és hogy lehet ezeket futtatni?

+fav
  • mcdermott
    Van egy két régi játék, amit meg szeretnék szerezni, csak sajnos nem tudom a címüket, viszont tudom, hogy milyen cd mellékleten volt található a demója. két A4-es kartonlap között volt 1-2 cd, tele demóval, menüvel, rövid leírással, beépített telepítővel.
    Röhejesen hangzik, tudom, de régen így ment. Valaki talán már találkozott ilyenekkel a '90-es évek második felében. Amiket keresek már az abandonware kategóriába tartoznak, szóval nem lenne warez. Ha tudtok segítsetek. Köszi.